Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tvl a až tady se teď dozvídám, co má všechno ten Dopita na triku ![]()
Já myslela akorát nějaký dluhy a nevěry nebo co. Né že by to nestačilo…
No tak to je teda zase taky kauf… bože.
@Sworley píše: Více
drogy, napadení, exekuce…útěk před stíháním do ciziny…jako to fakt chceš mít doma, ale A to asi vyhovuje…ten její vkus na chlapy je takový podivný ![]()
@Keyllah píše: Více
Nebím jak Kryspin, ale Miu měla po několika letech s Prschařem. To zase byl blb Prachař, že s ní byl, i když ho podváděla kde mohla ![]()
@pohledzdruhestrany píše: Více
To nikdy nikdo neví. I když se vyhne patologickým partnerům, vždy může vylézt něco jiného. Jasnovidci neexistuji. Takže blbost.
@ally123 píše: Více
Přesně tak, kdyby netrval na střídavce, A by tu holku ockovala proti němu, to si fakt myslela, že od něho jen schrabne prachy a on se nebude chtít o dítě starat? Na rozdíl od Dopity se Prachař i Soukup chtějí podílet na výchově a být nima jdu klidně přes mrtvoly…stejně jako A…
@Annabela11 píše: Více
No… Soukupa prý vydírali s fotkami z nemocnice. Vyděrač prý požadoval 70 tisíc za to, že fotky z ošetřerní nezveřejní, Soukup odmítl.
Nejsem Soukupův příznivce, ale toto je vlastní gól od toho vyděrače: Jak mi může ublížit, že někdo zveřejní fotky z ošetření mého obličeje a ruky?
Ale: Fotky z ošetření v nemocnici jsou v každém případě citlivým osobním údajem ze zákona. A pokud by byly zveřejněny ve sdělovacích prostředcích, tak je v průseru (a velkém) ta nemocnice. Soukup asi není tak hloupý, aby to nevěděl.
Kdyby mne někdo takto vydíral, tak tentýž den podávám trestní oznámení, a má to kriminálka. A cvakal by mi ten vyděrač anebo (pokud by fotky zveřejnil) ta nemocnice. Třeba tutéž částku, ať se držíme při zemi. ![]()
@Vada píše: Více
Blbost říkáš ty. Ano výjimky existují, ale obecně platí, že lidé z uspořádaných rodin mají uspořádanější svazky a lidi z rozvrácenejch rodin, rozvrácený vztahy, učí se totiž od mala rodinné vzorce, které pak pozitivně fungují anebo nefungují, jako Žíla a Agáta. Co se asi od matinky mohla naučit.
@pohledzdruhestrany píše: Více
Obecně platí, že člověk z rozvrácené rodiny případně ví, co nedělat, protože to ubližuje (partnerovi, dětem).
Horší je, že to ještě neznamená, že ví co dělat a že v tom má nějaké dovednosti (neměl je kde odkoukat, nacvičit, zoufale mu chybí vzor).
@Pidulka1991 píše: Více
No, on ale Prachar neni svatej a podvadel ji uplne stejne, kdo vi, kdo zacal…. ![]()
@Vada píše: Více
No ta pravděpodobnost ale délkou vztahu a alespoň pokusu společně žít násobně klesá
vždyť Soukupa vykopla asi po půl roce společného života. Nebo ani to ne.
to by je to zabilo zkusit už před polozením?
teď hold mají, co chteli ![]()
@Pamaro píše: Více
On si pozve na předání policii a bulvár a netahá do toho děti? ![]()
@Sworley píše: Více
Ale konečně se může říct že si brala někoho koho znala ![]()