Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Znáte to…středa, je HO tam třeba.
A tak mě zajímá, jestli to fakt dodržujete. Protože když je zástrčkovej, tak se přeci nejde ulejvat, ne?
Pište svoje zkušenosti a předem varuju, že pokud někdo napíše, že ve středu nesouloží nebo souloží, ale ne vždy, tak nechám diskuzi zamknout adminem
![]()
@Kakika píše:
Znáte to…středa, je HO tam třeba.
A tak mě zajímá, jestli to fakt dodržujete. Protože když je zástrčkovej, tak se přeci nejde ulejvat, ne?Pište svoje zkušenosti a předem varuju, že pokud někdo napíše, že ve středu nesouloží nebo souloží, ale ne vždy, tak nechám diskuzi zamknout adminem![]()
Jo a tedy omlouvám se za neanonymní téma, ale jde o váš sexuální život, ne můj, tak snad pochopíte ![]()
Já souložím jen na manželovi narozeniny, samozřejmě ne každý rok, jen když má kulaté, a půlkulaté
ještě dva roky a je to tu zas ![]()
Jiřina
@Anonymní píše:
Já souložím jen na manželovi narozeniny, samozřejmě ne každý rok, jen když má kulaté, a půlkulatéještě dva roky a je to tu zas
Jiřina
no a vychází aspoň jeho kulaté narozeniny na středu? Víš co, pro mě je to hrozně důležitý to vědět, jak to mají ostatní ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@Kakika a můžem i dneska?
No to asi jo, jiné dny je to dobrovolné (ježiš, ale kdo by byl tak blbej a makal přesčasy
)