Souprava do porodnice

395
24.5.12 20:09

Souprava do porodnice

Pěkný večer,
pár dní hledám na netu nějaký pěkný set do porodnice a zatím jsem nenarazila na nic, co by mě vyloženě uchvátilo. :)
Co jste měly pro miminko na cestu z porodnice?
Líbila by se mi sada do porodnice v neutrální barvě (teda asi v bílé nebo béžové), protože miminko bude překvapení. Termín porodu mám začátkem září.
Kdysi jsem měla pro dceru klasiku, ale teď bych brala klidně něco modernějšího… a taky s nějakou slušivou čepičkou… tenkrát dcera vypadala jako tankista. :)
Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
550
24.5.12 20:12

Ahoj, zkus sambaby.com, já si tam vybrala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602

A není to jedno? :mrgreen: Nebo Vás před východem z porodnice bude čekat špalír fotografů? :lol:
Hlavně vezmi něco, co bude miminku pohodlné, když vidím několikadenní miminečka v džínách, jdu do kolen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

to máš celkem jedno, když ho navlečeš do něčeho parádního, tak se ti naschvál poblinká od hlavy k patě a honem ho budeš muset převlékat do záložního oblečení :-)
Jinak neporadím, já si domů vezla nedonošeňátko, kterému bylo všechno velké a tankista by bylo slabé slovo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
24.5.12 20:14
@Erian píše:
A není to jedno? :mrgreen: Nebo Vás před východem z porodnice bude čekat špalír fotografů? :lol:
Hlavně vezmi něco, co bude miminku pohodlné, když vidím několikadenní miminečka v džínách, jdu do kolen :roll:

Souhlasím, navíc jsem měla věci jak maličké, tak větší, kdyby náhodou ;-), a vyplatilo se. Malá byla dlouhý obřík a 56 jsem jí fakt nenarvala, takže asi tak ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
24.5.12 20:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
24.5.12 20:18
@eMMari píše:
Souhlasím, navíc jsem měla věci jak maličké, tak větší, kdyby náhodou ;-), a vyplatilo se. Malá byla dlouhý obřík a 56 jsem jí fakt nenarvala, takže asi tak ;) .

Ježiš to mi vyprávěj, prvorozený měl 57cm a 4400g, takže obleček velikosti 50 byl poměrně k smíchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
24.5.12 20:19

Ahoj, taky jsem takhle hrozně řešila soupravičku. Měla jsem všechno sladěné nachystané a sbalené a ejhle, miminko se mi do ničeho nevešlo :-) Nakonec jsem byla ráda, že manžel doma vyhrabal pár kousků do kterých jsem malou oblékla na cestu domů. Jak psala Erian, pokud nejsi celebrita a nečekáš hromadu fotografů, tak se na parádu vykašli. Džíny jsem dceři neoblékla nikdy a hodně dlouho to neplánuju. Taky lituju ty chuděrky, který odchází z porodnice narvaný v džínách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
24.5.12 20:19

Tak já měla koupený bodýčko a polodupajdy ve stejným designu - světle modrý hrošík. :lol: Tenký ponožky pod to a bílý svetřík navrh. Čepičku jsem těžce neodhadla, malej to měl jak baret. :mrgreen: Byl dost velkej, ale i když je na konci září, tak bylo krásně, když sme odjížděli, náhradní jsem nesháněla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
24.5.12 20:22

Holky, ale zakladatelka vůbec nemluvila o žádných džínách. Mě se zas miminko narodilo předčasně a když jsem si ho konečně nesla domů, tak vypadala jako strašák. Chápu, že chce miminko načančat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.5.12 20:23

No tak ja si vybrala soupravičku na dupydup.cz a mají tam i levne.. ale jak ríkaj holky hlavne at to je miminu pohodlne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
24.5.12 20:29

Tak já koupila bělonkou překrásnou krajkovou soupravičku a když jsem to malé pak v porodnici nandala, šli jsme s přítelem do kolen.. vypadala fakt komicky, tak jsme j to sundali a dali náhradní :mrgreen: tak hlavně pohodlné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
24.5.12 20:29

http://www.textilvlcek.cz/…sene-deticky

já tam koupila krásnou soupravičku do porodnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.5.12 20:30

Ahoj, malá se narodila v zimě, oblečení jsem měla dvoje, protože jsem nevěděla, co jí bude. Nakonec to byl mazec :cert:, malá brečela od rána, to, co jsem jí oblékla - nevlezla se téměř do autosedačky (byla prostě navlečená :oops: ) takže vyslíct jednu vrstvu, pak se vlezla, ale prostě ječela, byla spocená, já chytla nerva, no škoda slov (ještěže mám tak skvělého manžela :* ). Takže za mě doporučuji body - zavinovací, svetřík - na knoflíčky, zbytek oblečeš snadno. Stejně hned autem pomažete domů takže nějaké extra čančání je zbytečné a jsou to vyhozené peníze (opět jen můj názor). Jinak třeba zde jsou hezké soupravy http://www.elavi-cz.com/…orodnice.php?p=2 a zde http://www.jatymy.cz/…o-porodnice/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.5.12 20:31

Já měla taky krásnou soupravičku jen jsem netušila jako prvorodička že rozepínámí overalku mezi nožičkama dvě patentky u výstřihu je fakt málo takže jsem se hodně zapotila než jsem ho do toho navlíkla měl dlouhý rukáv ale mooc mu to slušelo těch 10 min v autě a pak 3 min do bytu :lol: takže za mě určitě něco krásnýho ale i trochu praktického

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí