Sousedi mlátící na radiátor

15977
24.1.16 23:19

Sousedi mlátící na radiator

Ahoj, chtěla bych se vypsat, znát váš názor…
Naše roční holčička se probouzí v noci 2-3× za noc. Myslím, že nic neobvyklého. Na noční pláč se snažíme reagovat hned, ale někdy se nám jí nedaří i 5 minut utišit. Poslední dobou nám to sousedi dávají pěkně sežrat a skoro každou noc mlátí už od začátku pláče do topení, že to musí slyšet celý panelák. :roll: Chápu, že se chtějí vyspat, ale víc pro to udělat nemůžeme. V létě se stěhujeme, tak to ještě budeme/budou muset nějak vydržet.
Jejich reakce mě vždycky tak vytočí! Co tím chtějí dokázat?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
24.1.16 23:25

Jsou to hovada, nenech si tím kazit život, blbce jde jedině ignorovat a nenechat se jím vytáčet. Až budou příště mlátit do topení, místo vytáčení se jen usměj a řekni si, že blbec zůstane blbcem a do noci mu pověz, že má být rád, že máš tak skvělé dítě, co se budí je 3× za noc. Naše roční vstávala co hodinu, to než by sousedi vstali, zabouchali na topení, zalezli zpět, už by zase vstávali :mrgreen: Blíží se konec, nenech si tím kazit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
24.1.16 23:33

@terinka4444 Díky za super slova. :) Já je fakt chápu a lituju, ale nic s tím neuděláme. Nebo nás aspoň nic nenapadá. I my bychom byli samozřejmě rádi, kdyby se nebudila nebo hned uklidnila. Když se nám jí nedaří uklidit (byť jen minutu) jdeme s ní jinam. Ale vedle nás jsou naopak sousedi super, tak radši budíme ty pod námi. :D
Ta tvá poslední věta na mě působí všelijak, jak je myšlená? Blíží se konec světa? :D To byla má první myšlenka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.16 23:34
@Elilen píše:
Naše roční holčička se probouzí v noci 2-3× za noc. Myslím, že nic neobvyklého. Na noční pláč se snažíme reagovat hned, ale někdy se nám jí nedaří i 5 minut utišit. Poslední dobou nám to sousedi dávají pěkně sežrat a skoro každou noc mlátí už od začátku pláče do topení, že to musí slyšet celý panelák. :roll: Chápu, že se chtějí vyspat, ale víc pro to udělat nemůžeme. V létě se stěhujeme, tak to ještě budeme/budou muset nějak vydržet.

Jsou to idioti..Normálně to ignoruj, do léta už to vydržíte..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
24.1.16 23:34
@Elilen píše:
@terinka4444 Díky za super slova. :) Já je fakt chápu a lituju, ale nic s tím neuděláme. Nebo nás aspoň nic nenapadá. I my bychom byli samozřejmě rádi, kdyby se nebudila nebo hned uklidnila. Když se nám jí nedaří uklidit (byť jen minutu) jdeme s ní jinam. Ale vedle nás jsou naopak sousedi super, tak radši budíme ty pod námi. :D
Ta tvá poslední věta na mě působí všelijak, jak je myšlená? Blíží se konec světa? :D To byla má první myšlenka. :lol:

Jako že se blíží konec bydlení v tom domě :lol:

• Citovat
  • Upravit
69235
24.1.16 23:35

@Elilen ne, konec topenářského teroru :mrgreen: do léta je chvilka, i když se to nezdá v těch mrazech, ať si sousedi ještě užijí neurotického mlácení do topení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.16 23:37

@Elilen a na chodbě je nepotkáváš? Já bych se normálně zeptala, jestli jim to přijde normální, mlátit v noci na topení. Vy s tou malou nic nenaděláte, když prostě pláče tak pláče, oni naopak obtěžují celý dům boucháním na topení..

• Citovat
  • Upravit
69235
24.1.16 23:39

A nebo jim říct, ať nemlátí 3× za noc do topení, že ti budí malou a ta pak pláče :mrgreen: a středem odejít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.16 23:44
@terinka4444 píše:
A nebo jim říct, ať nemlátí 3× za noc do topení, že ti budí malou a ta pak pláče :mrgreen: a středem odejít :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
1606
24.1.16 23:45
@Elilen píše:

Ahoj, asi uz si nepamatuji, nebo nikdy nemeli deti. Ja bych za nima zitra zasla s tim, ze si to nocni bouchani muzou odpustit. Ze chapes, ze je miminko budi, ale ze s tim nic bohuzel nenadelas, protoze to je u malych deti bezne. Rozhodne to nemyslim tak, ze by ses jim mela omlouvat, spis jim naznacit, ze tudy cesta nevede. Pokud jsou jen trochu normalni, mohli by se chytnou za nos a pro priste si to odpusti. Kdyz ne, aspon budes vedet, ze vic jsi pri vsi dobre vuli udelat nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.1.16 23:50

@Elilen to jsou ale blbci. Řekla bych jim, že to bouchání na utěšení nezabírá a že se snaží zbytečně :roll: jak někdo může být takovej primitiv :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.16 23:57
@Ginuš píše:
@Elilen to jsou ale blbci. Řekla bych jim, že to bouchání na utěšení nezabírá a že se snaží zbytečně :roll: jak někdo může být takovej primitiv :zed: :zed: :zed:

Já to taky nechápu..
My bydlíme taky v paneláku, je to tady samí důchodce, někteří jsou pěkně protivní, ale tohle se teda nestalo, malá taky v noci plakávala, někdy celkem dlouho, ale nikdo nám nikdy neřekl půl špatného slova..

• Citovat
  • Upravit
42775
25.1.16 00:01
@Silwinka87 píše:
Já to taky nechápu..
My bydlíme taky v paneláku, je to tady samí důchodce, někteří jsou pěkně protivní, ale tohle se teda nestalo, malá taky v noci plakávala, někdy celkem dlouho, ale nikdo nám nikdy neřekl půl špatného slova..

no my budeme v paneláku asi první 2 měsíce po porodu, tak jsem zvědavá, ale jestli někdo bude takhle vyvádět, tak za nic dojdu a řeknu mu o si myslím. Moje dítě bude brečet, ale vyroste z toho, ale oni budou primitivové celý život. No snad to u nás bude ok :think: nerada bych měla zbytečné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.1.16 00:02

Dělo se nám to samé, náš mladší syn je zlato, v noci řval a řve minimálně, ale přesto i on měl někdy „své noci“. A ty sousedce nad náma stačily na to, aby taky mydlila do topení. Dokonce jsme pak jednou našli na dveřích na chodbě „anonymní“ vzkaz, že „rušení nočního klidu je trestný čin a vztahuje se i na řvoucí děti“. Fakt komedie. Nenaděláš nic, pomysli si něco o pr…, do léta to vydržíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.1.16 00:04

@kyslík no to si děláš srandu 8o 8o 8o to je mazec :zed: :zed: :zed: no ještě měli volat policajty :roll: fakt žasnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný