Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terinka4444 píše:
A nebo jim říct, ať nemlátí 3× za noc do topení, že ti budí malou a ta pak pláčea středem odejít
@Ginuš píše:
no my budeme v paneláku asi první 2 měsíce po porodu, tak jsem zvědavá, ale jestli někdo bude takhle vyvádět, tak za nic dojdu a řeknu mu o si myslím. Moje dítě bude brečet, ale vyroste z toho, ale oni budou primitivové celý život. No snad to u nás bude oknerada bych měla zbytečné nervy
My jsme byli právě taky po dlouhé době mladá rodina, ze začátku nám to dávali dost sežrat, že malý huláká na chodbě, že jim zavazí kočárek v kolárce, no, pořád něco..
Jenže my neumíme být s mužem ani jeden potichu, takže jsme se nenechali a hned jsme si s nimi udělali jasno, samozřejmě ve vší slušnosti. Jak zjistili, že se nedáme, tak toho nechali a teď bych řekla, že s většinou vycházíme v pohodě..
Snad budete mít štěstí na hodné sousedy
@kyslík píše:
Dělo se nám to samé, náš mladší syn je zlato, v noci řval a řve minimálně, ale přesto i on měl někdy „své noci“. A ty sousedce nad náma stačily na to, aby taky mydlila do topení. Dokonce jsme pak jednou našli na dveřích na chodbě „anonymní“ vzkaz, že „rušení nočního klidu je trestný čin a vztahuje se i na řvoucí děti“. Fakt komedie. Nenaděláš nic, pomysli si něco o pr…, do léta to vydržíš.
no tak to mají blbý info…na malinký děti se noční klid fakt nevztahuje, na děti, který z otho nemají rozum. kdežto na neurotiky co mlátí do topení, na ty ano ![]()
@kyslík píše:
Dělo se nám to samé, náš mladší syn je zlato, v noci řval a řve minimálně, ale přesto i on měl někdy „své noci“. A ty sousedce nad náma stačily na to, aby taky mydlila do topení. Dokonce jsme pak jednou našli na dveřích na chodbě „anonymní“ vzkaz, že „rušení nočního klidu je trestný čin a vztahuje se i na řvoucí děti“. Fakt komedie. Nenaděláš nic, pomysli si něco o pr…, do léta to vydržíš.
Hrůza..Jinak anonymy se u nás taky ze začátku objevovaly, ale ne až takové..
![]()
@Ginuš píše:
@kyslík no to si děláš srandu![]()
![]()
to je mazec
![]()
![]()
no ještě měli volat policajty
fakt žasnu
No fakt, čekala jsem, kdy u nás policajti nebo sociálka zazvoní… Ale fakt nevím, co by nám asi tak říkali… A to těch nocí bylo fakt pár. Starší syn řval první tři měsíce (to jsme bydleli ještě jinde) každou noc v průměru do jedný do rána, z toho by týhle sousedce už asi hráblo.
@slavuska1 píše:
To jsou magořino tak to mají blbý info…na malinký děti se noční klid fakt nevztahuje, na děti, který z otho nemají rozum. kdežto na neurotiky co mlátí do topení, na ty ano
No logický by to bylo, aby se na miminka noční klid nevztahoval… Je to tak opravdu? Myslím jako, jestli je to tak někde výslovně napsáno? Navíc teda dost pochybuju, že je to trestný čin, holka trochu přeháněla. Max. přestupek.
Jinak jsem měla chuť na ten anonym zareagovat nějak v tom duchu, že rušení nočního klidu se vztahuje hlavně na mlácení do topení…
@Silwinka87 píše:
My jsme byli právě taky po dlouhé době mladá rodina, ze začátku nám to dávali dost sežrat, že malý huláká na chodbě, že jim zavazí kočárek v kolárce, no, pořád něco..
Jenže my neumíme být s mužem ani jeden potichu, takže jsme se nenechali a hned jsme si s nimi udělali jasno, samozřejmě ve vší slušnosti. Jak zjistili, že se nedáme, tak toho nechali a teď bych řekla, že s většinou vycházíme v pohodě..
Snad budete mít štěstí na hodné sousedy
u nás je to naštěstí jen na 2 měsíce než se zkolauduje a dodělá baráček. Tak kdyby něco, klidně na ně budu hustá, pokud budou prudit nějak dlouhodobě
. Jako chápu, že to je nepříjemné, ale stejně tak mě je nepříjemné zas něco jiného a taky to neřeším. Prostě panelák a musí se počítat s tím, že tu člověk žije se sousedy. No snad to proběhne v pohodě. Lidi pod náma tak strašně křičí, že nám kolikrát přeřvou tv a nikdy jsem to neřešila
. Prostě jen zesílím tv a když jim odejde návštěva, tak zas zeslabím, ale fakt mě takhle diskuse šokovala
- asi hormony
![]()
@kyslík píše:
No fakt, čekala jsem, kdy u nás policajti nebo sociálka zazvoní… Ale fakt nevím, co by nám asi tak říkali… A to těch nocí bylo fakt pár. Starší syn řval první tři měsíce (to jsme bydleli ještě jinde) každou noc v průměru do jedný do rána, z toho by týhle sousedce už asi hráblo.
no a co by policajti udělali - jako domluvili dítěti
sito představím a směju se. Jinak jsem měla sousedku co si stěžovala, že mi dupe pes
a to jsem na ní koukala hodně vyvaleně. No byt jsem prodala a vím, že ho pronajímají a jsou tam mladí lidé, tak má asi holka veselo
ještě bude vzpomínat na dupajícího psa ![]()
Příspěvek upraven 25.01.16 v 00:33
@Ginuš píše:
u nás je to naštěstí jen na 2 měsíce než se zkolauduje a dodělá baráček. Tak kdyby něco, klidně na ně budu hustá, pokud budou prudit nějak dlouhodobě. Jako chápu, že to je nepříjemné, ale stejně tak mě je nepříjemné zas něco jiného a taky to neřeším. Prostě panelák a musí se počítat s tím, že tu člověk žije se sousedy. No snad to proběhne v pohodě. Lidi pod náma tak strašně křičí, že nám kolikrát přeřvou tv a nikdy jsem to neřešila
. Prostě jen zesílím tv a když jim odejde návštěva, tak zas zeslabím, ale fakt mě takhle diskuse šokovala
- asi hormony
![]()
![]()
Tak dva měsíce se dají, i kdyby byli sousedi na zabití ![]()
My máme právě štěstí, že sousedi nad náma i pod náma jsou v pohodě, my taky od nich ledaco slyšíme, ale v životě by mě nenapadlo jim třískat do topení nebo na ně chodit zvonit..
@Ginuš píše:
no a co by policajti udělali - jako omluvili dítěti![]()
![]()
sito představím a směju se. Jinak jsem měla sousedku co si stěžovala, že mi dupe pes
a to jsem na ní koukala hodně vyvaleně. No byt jsem prodala a vím, že ho pronajímají a jsou tam mladí lidé, tak má asi holka veselo
ještě bude vzpomínat na dupajícího psa
Já padnu, prý dupající pes
![]()
@Ginuš píše:
no a co by policajti udělali - jako domluvili dítěti![]()
![]()
Jo, i takováhle podobná reakce na ten anonym mě napadla - kojenci jsme řádně domluvili (nebo policajti kojenci řádně domluvili), nyní lze očekávat, že si dá pozor a v noci bude jako každý slušný občan spát.
Dupající pes je fakt vtipnej, doufám, žes mu taky řádně domluvila
Tenkrát mi poradil jeden policajt, že mám dát ke stropu repráky a pouštět celý den od osmi od rána do deseti do večera techno (každičký den). Po týdnu nejpozději tý sousedce bude dětský pláč připadat jak rajská hudba a dá pokoj
Ale sousedský schválnosti jsou prej taky přestupek…
@Elilen jsou to *****. A kdo půjde do toho bytu po váš? Třeba na vás budou ještě v dobrém vzpomínat ![]()
@Ginuš píše:
no a co by policajti udělali - jako domluvili dítěti![]()
![]()
@kyslík píše:
Jo, i takováhle podobná reakce na ten anonym mě napadla - kojenci jsme řádně domluvili (nebo policajti kojenci řádně domluvili), nyní lze očekávat, že si dá pozor a v noci bude jako každý slušný občan spát.
Dupající pes je fakt vtipnej, doufám, žes mu taky řádně domluvilaTenkrát mi poradil jeden policajt, že mám dát ke stropu repráky a pouštět celý den od osmi od rána do deseti do večera techno (každičký den). Po týdnu nejpozději tý sousedce bude dětský pláč připadat jak rajská hudba a dá pokoj
Ale sousedský schválnosti jsou prej taky přestupek…