Sousedka, co má problém s naší dcerou

161
16.4.10 14:25

Sousedka, co ma problem s nasi dcerou

Zdravim vsechny,uz uprimne nevim,jak to resit dal. Mame dvouletou dceru, byldime v panelaku.Nad nas se cca 3 mesice po jejim narozeni nastehoval mlady par, slecna je porad doma (nevim, co dela, ale je proste cele dny doma jen s jejich dvema psy - nic proti, sami mame u rodicu psika). Jenze..asi 5 mesicu po narozeni nasi male prisel prvni anonym, druhy, treti..netusili jsme, kdo to je. Obesli sousedy..nikdo nic nevedel. Nyni ta slecna nad nami, kdykoli nase mala jakkoli zapisti, zaplace, tak zacne hazet hrnce na zem, bouchad, dupat..zjreme mam nasi dceri asi zalepit pusu izolepou, nebo nevim..je to sila. Je mi to velmi neprijemne. Uz mi fkat dochazi nervy. Mate nekdo podobne zkusenosti? Asi z animi zase budeme muset jit…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
6882
16.4.10 14:34

Ahoj, tak to ti vůbec nezávidím. To je ten úděl paneláků, že je tam slyšet úplně všechno :zed: :zed: Jsem ráda, že už v něm nebydlím, protože to bych asi musela naše živé dítko přivázat k posteli nebo fakt nevím.
Takovo slečnu bych opravdu chtěla mít za sousedku :evil: :evil: Asi má pocit, že ona svou existencí nikoho neruší. NEdokáže pochopit, že je to dítě a to se prostě nějak projevuje? A čeho se týkaly ty anonymy? 8-o Já nevím, možná bych po dalších incidentech zašla na bytové družstvo, tam je nějaká ta komise, co se řeší spory. :nevim:

• načítám...
16.4.10 14:37

Ahojky, no to by mě pěkně namíchlo, asi bych jí to vrátila jak bych slyšela psa jednou zaštěkat. Lidi bývaj bezohlední a myslím že s tím bohužel nic neuděláš. Moji rodiče řeší dlouhodobě sousedský spor a marně, mají tam cca 17/18 ti letého kluka, který ničí celý vchod, tyranizuje okolí a naši měli dokonce v autě díry od broků. Neuděláš nic ani s tímto, podle mě by bylo lepší sousedku odchytit a vyříkat si to s ní nějak

• načítám...
161
16.4.10 14:38

Consi, premyslime o baracku, ale nejdriv az mi skonci materska..v planu to je, ale dlouhodobejsim :). No prvni anonym byl ve stylu, ze mila maminko..blabla, ze na nas posle socialku, ze dite cele dny a noci rve (do roka byla klidne dite, ktere neplakalo skoro vubec), ze se o ni nestarame..ze s ni nechodime ven (my cele leto u nasich na zahrade na chalupe:(((.pak ze jsem blba blondyna..apod urazky.Dalsi o ruseni nocniho klidu. Manzel uz byl na druzstvu, ale pry oni to nejak extra resit nemohou. Zrovna se nam prevadi byty do osobniho vlastnictvi. Nase dcerka je zive dite, myslim si, ze ji i dost krotim (ale ne kvuli sousedce, ale spis chci aby aspon trochu poslouchala :)).Je to tedy sila. asi si to moc beru, ale je mi z toho zle..

• načítám...
46669
16.4.10 14:39

Naštěstí takové zkušenosti nemám. Bydlím sice ve zděném domě, ale i tak je přes zdi slyšet. Co nadělám, u sousedů neustále řve pták, ale stěžovat si nebudu, mám mimi, které je sice kliďas, i přesto občas zapláče. Jako každé.
Ta slečna nad vámi je normální kráva!!! K tomu nic jinýho nejde napsat…

• načítám...
27008
16.4.10 14:43

Asi bych za ní zašla a zeptala se zda je tak levá že jí vše tak strašně padá z ruky :lol: :lol: :lol:
Narovinu bych jí řekla že vím že psala ty anonymy a at si je strčí někam že dítě je dítě a pokud si to neuvědomuje tak at se odstěhuje na samotu a má klid.Štěakjí třeba ti její psy nebo něco?Byh jí řekla že jí aky nebuzeruješ za to že jí psi štěkaj nebo kdo ví co.Slečna bude asi dost mladá a kdo ví co ještě takže byhc na ní rozhodně nebyla až tak milá ale oplácela bych stejnou mincí.Hold nemá děti.
Sousedka nad náma si po narození syna vždy jen prohodila že malého v noci slyšela…no ted má vnouče a od té doby je na mě jak mílius a to doslova:)

• načítám...
16.4.10 14:46

Na družstvu se nic neřeší a cokoliv s tím dělat je velký problém…

• načítám...
6882
16.4.10 14:46

No tak to je síííla, taková slečna by potřebovala dát pár facek. No to mně teda dostalo, nemám slov, co ze sebe může taková nána dostat.

• načítám...
161
16.4.10 14:48

consi, jsem z toho docela hotova…asi mam nasi dceri zalepit pusu, dat konskou injekci, aby spala cele dny a byl by podle slecny klid :evil: :evil: :evil: co si to vubec dovoluje?Je to male dite..a abych si k nam ani nemohla pozvat kamaradku s dcerkou..fakt sila.Reknu ti, ze se tesim, az vypadneme zase na leto k nasim.Protoze tohle denne poslouchat..to uz mi prijde skoro jako sikana :evil: :evil:

• načítám...
30628
16.4.10 14:49

To je normální trubka :cert: , taky mám bohužel tu čest, sousedi nám klepali do topení, že malá brečí, prý okolo 22 hodiny, ale nakonec jsme přišli na to, že je to mimčo o patro výš. Naše malá zalehne okolo 20 hodiny a spí až do rána. Nechápu to o to víc, že oni mají děti 3 a ten nejmladší je pěkný vejlupek, co řve jako protrhlý, i když už je mu 11 :cert: a jen se za rodiči zavřou dveře, tak chodí kouřit na balkon. A taky jim do toho nekecám :pocitac:

Já jsem si se sousedy „povykládala“ a mám klid 8-)

Příspěvek upraven 16.04.10 v 14:52

• načítám...
6882
16.4.10 14:51

mravenečku, to Ti řeknu, že já bych z toho taky byla hotová. A co manžel? Co on na to říká? Škoda, že ty její komenty nemůžeš použít pro ní a ukázat jaká je :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
27008
16.4.10 14:51
mravenec2008 píše:
consi, jsem z toho docela hotova…asi mam nasi dceri zalepit pusu, dat konskou injekci, aby spala cele dny a byl by podle slecny klid :evil: :evil: :evil: co si to vubec dovoluje?Je to male dite..a abych si k nam ani nemohla pozvat kamaradku s dcerkou..fakt sila.Reknu ti, ze se tesim, az vypadneme zase na leto k nasim.Protoze tohle denne poslouchat..to uz mi prijde skoro jako sikana :evil: :evil:

a nejde to třeba nahlásit něco jako omezování nebo něco takového to by určo mělo jít kdžy mžůeš člověka zažalovat za pomluvu

• načítám...
161
16.4.10 14:52

Jinak jeste poznamka..Nase mala spi taky dobre. Mela noci, kdy ji rostly zoubky, to bylo horsi. Ale ja s ni jeste byla i v obyvaku a vozila ji v kocarku, aby se to nerozlehalo nad loznicema :cert: Nyni usne kolem 20hod a budi se kolem te seste, nekdy driv, nekdy pozdeji..pak lita cely den :lol: .Ted tedy taky spi odpo, takze nad nami je klid a mir. Ale za chvili to zase zacne..bouchani hrncu apod.. :evil: Jinak osloveni blondyna me vubec neurazi. proc taky :-P

• načítám...
VERONIKA
16.4.10 14:53

Mrav… - já bych si asi s dotyčnou slečnou promluvila nebo bych to trošku probrala na domovní schůzi nebo jestli něco takového máte!
Přece nebude tvoje malá sedět v koutku a držet pusinu :cert:
Slečna to asi nemá v hlavičce v pořádku :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Holky, nevím jestli vás uklidním, ale NENÍ to jen v panelácích!!!

My bydlíme v baťovském půldomku (nevím jestli to znáte :nevim: ) a ty jsou různě pospojovány zahradama, ale to je jedno.

Sousedka co bydlí kousek nad náma tak má 3 děti, dceru asi 9letou, kluka tak 7letého a ještě jednoho chlapečka ten má tak 3roky no a jejich zahrada sousedí s jednou moooooc milou paní sousedkou a to je teda něco!
Děcka si hrají na zahradě, houpou se … a jako každé NORMÁLNÍ děti ječí, piští, povolávají na sebe atd. no a ta milá paní sousedka po nich neustále řve a nadává jim - je to něco šíleného a pokaždé co tato hrůza začne tak mám sto chutí na ni vletět a při nejmenším ji pleštit přes hubu :oops:
Mě osobně nějaké ječení nevyvede z míry, jsou to přece děti a ty jsou hlučné - mám to doma :nevim: , ale ta sousedka co po nich pořád ječí to je úplně neuvěřitelné :cert: :cert: :cert:
Ta ježibaba dělá jako by jejich synátor nikdy nebyl děcko :roll:

Taky jsem měla s paní trošku konflikt - máme psa (ona taky) a představte si, že náše Meg si na ni dovola zaštěkat když stála u naší branky a držela se jí :roll:
To bylo rodeo, ale měla smlůlu, já jsem ji seřvala taky a od té doby mám klid!

Už teď se děsím toho jak bude venku krásně a sousedčiny děcka vyběhnou na zahradu!
Letos to asi psychicky nezvládnu tu poťápanu sousedku trošku uklidním :oops: :mrgreen:

Omlouvám se za román :oops:

• Upravit
6882
16.4.10 14:54

laducho na nás jednou přílítla ženská, co bydlela o dvě patra níž, že v noci stěhujeme nábytek a z balkonu prý od nás lítá prach. :lol: Fakt mně paní dostala, protože v té době jsme měli malou holku a byli rádi, když se v noci vyspíme. Takže jsem jí to taky patřičně vysvětlila. Mně taky bylo někdy trapně, když malá v noci hulákala, měla jsem strach kouknout na sousedy a čekala jsem, kdo co řekne. A vždy se ozvala „ta“ s tím nábytkem. :twisted:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová