Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Udat na policii za stalking a pomluvu. Nebo se s nimi aspoň poradit.
Dlab na ní. Je hloupá. Nejspíš ti něco závidí. Syn ať ji pošle se vší asertivitou do háje.
Tak ať ji neotvira, ne? Máte kukatko nebo si tam dejte kameru, at vite, kdo je za dveřmi. Dveře zamykat i na řetěz a nauč ho, jak odpojit zvonek, kdyby baba byla neodbytna. A oznámit to policii. Asi nic moc nevyřeší, ale třeba to pro pa i bude dostatečný bububu a da pokoj.
Jako první mě napadlo ať Kluk zavolá policii, že ho někdo obtěžuje a boji se.
Otázkou je: nebude to víc na škodu? Dítě samo doma, matka do noci v práci
.
@Anonymní píše:
Jako první mě napadlo ať Kluk zavolá policii, že ho někdo obtěžuje a boji se.
Otázkou je: nebude to víc na škodu? Dítě samo doma, matka do noci v práci![]()
.
Nepíše, kolik má syn let, asi to malý klučík nebude ![]()
Já bych se asi přestěhovala. Naši bydleli vedle legitimního magora několik let, fakt nechápu, jak to dali. Policii volali jednou, když vriskal na cely panelák, ze jsou všichni ku*vy a jdou po něm - no a nic, přijeli, požádali ho o zklidnění a vyřízeno. Efekt nula.
@Dahlia0409 píše:
Nepíše, kolik má syn let, asi to malý klučík nebude
A náctiletej 15+bude sedět po tmě?
Vypadá to na Alzheimera. Bude se to horšit. Někdy to dělají i rozhozené minerály v těle. Zažila jsem dva případy, ti lidé byli agresivní a trpěli bludy. Ale obojí se musí řešit přes lékaře. Má nějakou rodinu? Zkusit je informovat, nebo se zkusit poradit na Městském úřadu, volat městskou policii. Nahrát ty její projevy na mobil. Kluk z ní má trauma, nenechávat to tak. Může být i nebezpečná.
@Anonymní píše:
Pekny vecer vsem. Rada bych se zde poptala, zda nekdo nevi, jak se branit pred problemovou sousedkou. Pani je jiz stara, nejspise ma nejakou jiz poruchu v hlave nebo nevim, ziji doma s jednim ditetem. Chodim do prace staram se o rodice. Pani v posledni dobe neustale vyzvani na meho syna, kdy na nej rve (kdyz jsem v praci vzdy) ze jsem ozrala, ze v noci triskam dvermi, ze si tam taham chlapy, chlastam do rana s kamaradkami, chodim za jejim manzelem, ani nevim kde on bydli, jelikoz s ni ne, atd atd… Dnes se to stalo znovu ja jsem bohuzel na odpoledni az do 22 hodiny. Syn je z ni uz vynerveny, sedi po tme v naprostem tichu v byte a boji se cokoli udelat i si zajit pro piti, volal mi a brecel po tomto incidentu… Podotykam oprsvdu netriskam v noci dvermi take to slysim ale je to od sousedu nekde nize a ja to neresim. Domu si chlapy netaham, za jejim manzelem nechodim, a s kamaradkami donrana nevychladtavam doma jelikoz pracuji kolotoc a nemam kdy. Nevim uz co delat…
Ať si kluk pozve na návštěvu nějakého raznejsiho kamaráda, pokud je mu aspoň 12.
Pozvi si domů párkrát buď otce dítěte nebo nějakýho svýho kamaráda a až to zkusí, ať ji seřve on. Třeba přestane otravovat.
@Anonymní píše:
A náctiletej 15+bude sedět po tmě?
Tak když by mě někdo takhle vytáčel, taky budu po tmě ![]()
@Okta píše:
Vypadá to na Alzheimera.
Nebo schizofrenie… ![]()
Co dělat, buď ignorace nebo přestěhování jinam. Nic jiného se poradit nedá
Kolik je klukovi? Co otec nepomohl by? Nebo i tvůj otec, nějaký kamarád. Prostě chlap co by a ní případně zařval.
Uz jsem zpatky z prace, jeste jsem hovorila se synem. Holky pry chtela jit k nam do bytu at vyleze ten chlap co tu dva tydny uz je, prisam buh ze od posledniho rozchodu pet let chlapa ani milence nemam. Chvala bohu ji syn do bytu nepustil, mel strach, ze bych ho sprdla, ja mu rikala, ze bych zas ja mela strach, ze mu ona nejak ublizi, ze dobre udelal. Synovi je 14 let. Otec syna neni moc dobry napad, jak tu nekde bylo zmineno… Jinak ano, take v noci a vecer slysivam muze a triska se nekde dole dvermi vchodovymi, ale je to nekde dole a ja tohle neresim, bydlim v panelaku, ne na samote u lesa… Synovi rekla, ze ho lituje a ze ho tyram, ten ji rekl, ze to neni pravda atd ona jemu, ze lze. Ze to bude resit s policii. S pani jsem se leta znala a povidaly jsme si, pomahala jsem ji jak se dalo, bohuzel posledni dva roky ji neco preplo v hlave a nenavidi mne, tudiz je z mne alkoholicka, tyrajici syna, ktera cele noci dela kraval… Na urad zkusim rano jen zavolat a zeptat se asi co s tim… Je to stara pani, i kdyz nejspise nejaka zapskla nebo ja nevim, proste nechci ja nic nejak extra resit, jsem vychovana tak, ze mam velkou uctu ke starsim lidem… Syn je z toho prejety ja taktez… Rikal, ze ji moc nerozumel, ze odskovala i ke sve rodine pak zase k nam a ze to nepochopil. Ja uz fakt nevim co dal, stehovat se nechci, mam to tady rada a kvuli jedne stare pani se fskt nehodlam vzdat bydliste kde setrvavam 13 let…tedy pokud pani tajne nebojuje nejak s tim, aby vyhodili z bytu nas to uz netusim… V zivote se mi nic takoveho nestalo ![]()
Pekny vecer vsem. Rada bych se zde poptala, zda nekdo nevi, jak se branit pred problemovou sousedkou. Pani je jiz stara, nejspise ma nejakou jiz poruchu v hlave nebo nevim, ziji doma s jednim ditetem. Chodim do prace staram se o rodice. Pani v posledni dobe neustale vyzvani na meho syna, kdy na nej rve (kdyz jsem v praci vzdy) ze jsem ozrala, ze v noci triskam dvermi, ze si tam taham chlapy, chlastam do rana s kamaradkami, chodim za jejim manzelem, ani nevim kde on bydli, jelikoz s ni ne, atd atd… Dnes se to stalo znovu ja jsem bohuzel na odpoledni az do 22 hodiny. Syn je z ni uz vynerveny, sedi po tme v naprostem tichu v byte a boji se cokoli udelat i si zajit pro piti, volal mi a brecel po tomto incidentu… Podotykam oprsvdu netriskam v noci dvermi take to slysim ale je to od sousedu nekde nize a ja to neresim. Domu si chlapy netaham, za jejim manzelem nechodim, a s kamaradkami donrana nevychladtavam doma jelikoz pracuji kolotoc a nemam kdy. Nevim uz co delat…