Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym
Jdu se spise vypsat
Bydlime s manzelem a detmi na vesnici. Mame celkem „fajn“ sousedy, zadne kecy kdyz v lete protahneme zabavu a nebo jine naschvaly. Ale pani si k nam chodi „pujcovat“ kde co, jednou je to kyprici prasek, ocet, paralen, avivaz, mleko…jeji muz zase naradi. Neresim ze pani nevrati pytlik kypriciho prasku a ze chlap nevycisti ani pytel od sekacky a nejake diky taky uz necekam.Ale asi pred mesicem na nas v noci zabouchali, ze jejimu muzi neni dobre zda ho muzeme hodit na pohotovost, muz ikdyz mel vstavat na ranni tak je odvezl a cekal tam s nimi tri hodiny na vysledky. Pan teda pak prisel za par dnu s flaskou nejlevnejsiho vina a proslou bonboskou, ale i tak jsme si rekli, ze nejake gesto. Jeste nam na velikonoce slibil dva kraliky at se domluvim pak „s jeho starou“. A prijdu prvni tyden v dubnu se dohodnout na kdy.Dnes jsem udelala babovku a sla k sousedum zda by nam o vikendu ty dva kraliky teda picli, pani se zadivala jak vrah a zacala, ze kralici uz jsou zamluveni, ze je ma pro rodinu a zname. Jeji muz se snazil neco rict, ale ta ho hned zarazila.
Jsem z tohoto fakt smutna, cert vem usaky, ale kdyz prijde pro neco tak budu delat ze proste nemam.!
Jaké je podle Tebe nejlevnější víno?
No, otázka je, zda někdo, kdo protahuje noční zábavu bude riskovat to, že to někomu začne vadit. Já bych to netolerovala nikomu, včetně nejlepších přátel. Jsou věci, které s eprostě nedělají.
Když si půjdou něco půjčit, můžete jim říct, že to má zamluvené rodina a známí a zavřít dveře.
Až si příště přijde půjčit mléko, tak jí řekni, že si ho slíbila rodině. To by jí mohlo dojít a tebe na nějaké poskakování kolem sousedů už vyléčit. ![]()
@Klopotkova sladké ďeuča přece ![]()
A jinak k dotazu. Spravedlivý to není, ale nic nenadelas, králíci nebudou. Já už bych příště kyprici prášek taky neměla, zrovna jak na potvoru došel ![]()
Buď ráda že to máte ještě takhle. My řešíme jiný kalibry
a to bys fakt nechtěla.
Já jsem ta, která chodí k sousedům pro mouku a kypřící prášek. A snažím se to kompenzovat zase jinak. Ale je fakt, že nářadí už se nám také půjčovat nechce, drobnosti typu teleskopický váleček se nevrátily k nám…
S druhou sousedkou si zase vozíme do/ze školy děti, tak nemám výčitky, když občas potřebuju dítě stáhnout z vedlejší vsi domů, prostě si napíšeme a je to.
Přestaňte ze sebe dělat půjčovnu a taky přestaňte protahovat zábavu přes čas.
Ahoj prosim anonym
Ale asi pred mesicem na nas v noci zabouchali, ze jejimu muzi neni dobre zda ho muzeme hodit na pohotovost, muz ikdyz mel vstavat na ranni tak je odvezl a cekal tam s nimi tri hodiny na vysledky. Pan teda pak prisel za par dnu s flaskou nejlevnejsiho vina a proslou bonboskou, ale i tak jsme si rekli, ze nejake gesto. Jeste nam na velikonoce slibil dva kraliky at se domluvim pak „s jeho starou“. A prijdu prvni tyden v dubnu se dohodnout na kdy.Dnes jsem udelala babovku a sla k sousedum zda by nam o vikendu ty dva kraliky teda picli, pani se zadivala jak vrah a zacala, ze kralici uz jsou zamluveni, ze je ma pro rodinu a zname. Jeji muz se snazil neco rict, ale ta ho hned zarazila.
Jsem z tohoto fakt smutna, cert vem usaky, ale kdyz prijde pro neco tak budu delat ze proste nemam.! 
Jdu se spise vypsat
Bydlime s manzelem a detmi na vesnici. Mame celkem „fajn“ sousedy, zadne kecy kdyz v lete protahneme zabavu a nebo jine naschvaly. Ale pani si k nam chodi „pujcovat“ kde co, jednou je to kyprici prasek, ocet, paralen, avivaz, mleko…jeji muz zase naradi. Neresim ze pani nevrati pytlik kypriciho prasku a ze chlap nevycisti ani pytel od sekacky a nejake diky taky uz necekam.