Sousedům vadí naše děti

1351
19.11.18 14:53

Třeba to zase časem, jak malá povyroste, vyšumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
a12
61219
19.11.18 14:56

No kazdopadne bych si od nich nebrala zadny darky ;)
Ale tady asi neni moc co radit :lol: proste cekat az bude dceri 6 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8055
19.11.18 14:56
@7.straka píše:
Třeba to zase časem, jak malá povyroste, vyšumí.

To jo,to stoprocentně,ale nyní je to hrozné. Mě bolí břicho stresem při každém dcerky poskočení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
19.11.18 14:57

Sama píšeš, že jsou problémoví a každý s nimi má problém. Plně bych je ignorovala.

• Citovat
  • Upravit
8055
19.11.18 14:58
@a12 píše:
No kazdopadne bych si od nich nebrala zadny darky ;)
Ale tady asi neni moc co radit :lol: proste cekat az bude dceri 6 :mrgreen:

No,to já ani nechtěla. Bylo mi to prosti srsti,nejdřív jsme byli ti nejhorší a najednou byli sladcí,až se mi z toho zvedal žaludek. Já byla ráda,že je klid,chtěla jsem je jen suše pozdravit,ale ona vždy malému strčila něco do ruky a nechtěla jsem se s ní hádat. Ale byly to takové ty blbosti. Nějaké ty panáčky,co se sbírali za nákupy v obchodě a jednou nějaké pohádkové knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
19.11.18 15:00

@carola jsou to děti ten hluk k nim patří :nevim: a časem z toho vyrostou já říkám ještě že u nás nikdo nebydlí bo by ten rámus museli slyšet i horníci :mrgreen: hoď sousedy za hlavu a nestresuj se kdyby měli kecy tak jim řeknu že taky byli děti a určitě ne tiché jako pěny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8055
19.11.18 15:00
@Lalelale píše:
Sama píšeš, že jsou problémoví a každý s nimi má problém. Plně bych je ignorovala.

Já si to právě stokrát říkám,že si z toho nebudu dělat hlavu,ale vždy když malá poskočí,tak se úplně vnitřně sevřu,a když jdu kolem jejich dveří,je mi nepříjemně. Ale jsem ráda,protože všichni sousedé jsou jinak moc fajn a i soused naproti nim říkal,že kdyby něco,že mám křičet,že mi vyběhne na pomoc. Oni s nimi měli také velké problémy. Stejně tak soused v přízemí,prostě škoda mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8055
19.11.18 15:02
@VerčaZav píše:
@carola jsou to děti ten hluk k nim patří :nevim: a časem z toho vyrostou já říkám ještě že u nás nikdo nebydlí bo by ten rámus museli slyšet i horníci :mrgreen: hoď sousedy za hlavu a nestresuj se kdyby měli kecy tak jim řeknu že taky byli děti a určitě ne tiché jako pěny :jazyk:

To je dobře řečeno,to jim řeknu. Musím si to zapamatovat. Já závidím lidem,co bydlí v přízemí a nebo v těch domech,co mají pod sebou třeba obchod,nebo nějakou kancelář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
19.11.18 15:05
@carola píše:
Ahoj. Už jsem sem psala jednou před lety ohledně syna, tomu už je 10 pryč, takže v pohodě. Tenkrát sousedům pod náma vadilo, že je syn malý a běhá po bytě. Několikrát jsme volali i policii, ptž jsem se ho bála, je to takový agresivní chlap. Když bylo synovi cca 6 let, přišli za námi sami, že už je vše v pohodě. Najednou začali synovi dávat dárky, doté doby to byl hajzl, zmetek…Nyní máme dceru, které budou v březnu 3 roky. Minulý týden jsem potkala sousedku a sotva mi odpověděla na pozdrav a večer se od nich ozývaly hrozné rány. To dělávali, i když byl syn malý. Když slyšeli, že už neběhá, tudíž spí, tak začali dole něčím mlátit, až se třásl dům, doslova a do písmene. Já už tenkrát z toho byla zoufalá, nyní jsem opět v hrozném napětí. S dcerkou chodíme denně ven, nyní už i 2× týdně dopoledne do školky, ale občas doma prostě jsme a ano, běhá a skáče. Vysvětluju jí, že to doma nesmí dělat, ale prostě občas si radostí poskočí a popoběhne. Jsou to lidé, kteří mají problémy v domě se všemi sousedy. V domě nás bydlí 6 rodin a kromě nich máme všichni jinak pěkné vztahy a dobře spolu vycházíme. Hrozně špatně se v tom žije.

Ja myslim, ze nic vic delat nemuzes. Dite usmernujes, nenechavas ji houpat na lustru, ale uplne ji neutisis, to je jasne. Mozna bych zkusila za sousedkou zajit a poprosit ji o shovivavost, ze ti je jasne, ze malou slysi a ze je to obtezuje stejne jako kdysi syn, ale ze se snazis dite usmernovat a vic pro to udelat memuzes. Pokud jsou magori, tak to bude k nicemu, ale nic tim neztratis. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3887
19.11.18 15:07

Vůbec to neřeš pokud to není nepřiměřená míra. Řešili jsme něco podobného. Až jsem na ní vlítla a od té doby je od sousedky klid. Pokud jí dcera vadí, tak začne třískat dveřma, ale neuvědomuje si, že zas obtěžuje ona sousedy okolo sebe. Žije sama, ale bordel dělá snad větší než to dítě. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
19.11.18 15:07

@carola
To se nedá nic dělat, nesmíš to tak prožívat, prostě bydlíte v bytovce, tak je jasný, že tam není ticho. My bydlíme v paneláku, dva vchody, v každém 18 bytů, na každém patře minimálně jeden pes a kuřák, takže smrad a dost často i štěkání… i když ty naše dvě uřvaný vopice dělají asi největší bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8055
19.11.18 15:10
@tronelka píše:
Ja myslim, ze nic vic delat nemuzes. Dite usmernujes, nenechavas ji houpat na lustru, ale uplne ji neutisis, to je jasne. Mozna bych zkusila za sousedkou zajit a poprosit ji o shovivavost, ze ti je jasne, ze malou slysi a ze je to obtezuje stejne jako kdysi syn, ale ze se snazis dite usmernovat a vic pro to udelat memuzes. Pokud jsou magori, tak to bude k nicemu, ale nic tim neztratis. :kytka:

Já se s nimi právě vůbec bavit nechci. Je mi z nich opravdu zle. Pokud se potkáme a budou něco říkat,tak jim řeknu slušně přesně to,co píšeš,že jim žádné naschvály neděláme,že malou krotím,ale že je to prostě dítě,ale jít za nima,to nedám. Já se klepu,jen na to pomyslím. Vím,že to zní možná pro někoho směšně,ale když vidím,když jsme třeba na návštěvě,co některé děti doma vše dělají,tak je mi úplně smutno,že já ty naše neustále jen okřikuju. Už i můj syn,když si pozve domů kamaráda a ten si třeba poskočí,tak mu říká,ať neskáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
19.11.18 15:10
@carola píše:
Já si to právě stokrát říkám,že si z toho nebudu dělat hlavu,ale vždy když malá poskočí,tak se úplně vnitřně sevřu,a když jdu kolem jejich dveří,je mi nepříjemně. Ale jsem ráda,protože všichni sousedé jsou jinak moc fajn a i soused naproti nim říkal,že kdyby něco,že mám křičet,že mi vyběhne na pomoc. Oni s nimi měli také velké problémy. Stejně tak soused v přízemí,prostě škoda mluvit.

Jo to chápu, tihle lidé jsou mor. Já bych si pokaždé řekla, že tyhle kreatury jde možná tak politovat. Nikdo je nemá rád a jejich život stojí tak naprd, že musí vyvolávat žabomyší války ;)

• Citovat
  • Upravit
8055
19.11.18 15:12
@elinka90 píše:
Vůbec to neřeš pokud to není nepřiměřená míra. Řešili jsme něco podobného. Až jsem na ní vlítla a od té doby je od sousedky klid. Pokud jí dcera vadí, tak začne třískat dveřma, ale neuvědomuje si, že zas obtěžuje ona sousedy okolo sebe. Žije sama, ale bordel dělá snad větší než to dítě. :zed: :zed:

Ahoj. Děkuju moc. To jsem si právě říkala taky,že oni dělají hrozné rány,ale pod nimi bydlí také sousedi s malým chlapečkem,kteří s tím nemají nic společného. Fakt mi přijde smutné,že dospělý člověk bojuje s malým dítětem,tím,že se mu mstí. Naše děti,pokud usnou,tak je naštěstí nic nevzbudí,ale minule jsem uspávala dcerku a byla to taková rána,muž říkal,že úplně leknutím nadskočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8055
19.11.18 15:15
@7.straka píše:
@carola
To se nedá nic dělat, nesmíš to tak prožívat, prostě bydlíte v bytovce, tak je jasný, že tam není ticho. My bydlíme v paneláku, dva vchody, v každém 18 bytů, na každém patře minimálně jeden pes a kuřák, takže smrad a dost často i štěkání… i když ty naše dvě uřvaný vopice dělají asi největší bordel

Já si právě říkám,že panelák by byl asi lepší. Já když přijdu na návštěvu k tátovi,tak když tam běhají děti,tak je to takový (nevím,jak to popsat),ale jakoby hluchý pohyb,ale my bydlíme v cihlovém domě a ty trámy rezonují dělá to prostě dle mého větší hluk než v paneláku,i když mi každý říká,že v paneláku je slyšet vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí