Soutěže na FB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
13.11.16 18:02

Souteze na FB

Ahoj, koukam ze se pred Vanoci roztrhl pytel se soutezemi na FB. Vyhraly jste nekde neco prosim? Date odkaz, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9266
13.11.16 18:09

@JanaJeli ja soutezim. Je to spis sranda pro me. Zatim jsem se zucastnila asi ctyr soutezi a zatim nic. Ale kamoska vyhrala a dost hodnotny darek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.11.16 18:17

Moji známi už vyhráli několikrát tak taky soutěžím, hlavně na fofrvýhry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.11.16 18:31

Vyhrála jsem teď od Elle na fb hrnek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
13.11.16 19:17

Já vyhrála na fb vstupenky na lipno na stezku v korunách, jen nasdílet a dát like.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
13.11.16 19:35

Vyhrala jsem v soutezi s Veselou kravou jejich dozicku na svacu. Ale takove souteze jako „sdilej a vyhrajes iphona“ tech se nezucastnim. Pokud je tam krizovka, tipovacka nebo tak, ano. Sdilecka ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.11.16 19:50

Vyhrála jsem teď Apetit kuchařku a knihu Komiksové dějiny - obojí za nejlepší komentáře, ale obojí už je passé, jsou to takové ty rychlosouteze. Soutěžím ráda a sem tam i něco spadne, ale vybírám jen věci kde je podle mě fakt trochu šance a který nezaberou moc času;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
13.11.16 21:09

Diky temto soutezim jsem eliminovala asi 4 lidi. Dalsi dva to maji nahnute. Vecne zasvinena zed :roll: nemam je rada-ty souteze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.11.16 22:31
@ejhle píše:
Diky temto soutezim jsem eliminovala asi 4 lidi. Dalsi dva to maji nahnute. Vecne zasvinena zed :roll: nemam je rada-ty souteze.

To záleží jestli ty lidi mají soudnost. Já třeba výrazně preferuji soutěže, kde je potřeba vyhrát tipem nebo komentářem a právě tím svojí zeď nesviním:D sdílím jen naprosto vyjímečně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
13.11.16 23:09

@Rezii bohuzel, kolikrat se stalo, ze za den holky nasdilely i 5 a vice soutezi. Takze se to zobrazovalo na zdi vsech pratel. Nebyla jsem jedina, ktera mazala/blokovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.11.16 23:13
@ejhle píše:
@Rezii bohuzel, kolikrat se stalo, ze za den holky nasdilely i 5 a vice soutezi. Takze se to zobrazovalo na zdi vsech pratel. Nebyla jsem jedina, ktera mazala/blokovala :D

Tak v tom případě to naprosto chápu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.11.16 23:16

Jee, koukam ze vas soutezi
docela dost. Svagrova taky casto soutezi, sdilecku ze to jen nasdili na zed. Vyhrava hodne casto. Rikala ze hodne zenskejch si to blbe precte a nesdili verejne nebo jim neco chybi. Ona je hnidopich a uz i upozornila kdyz tam vyherkyni neco
Chybelo a pak dostala vyhru sama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.16 14:38

Ahoj, nechapu, že si kvůli soutěžím někdo vymaze kamarády, asi jich holt nemá tolik, tak mu pár příspěvků denně zaspamuje stránku. Každopádně já soutěžím už dlouho, loni jsme tím i dost ušetřila na vánočních dárcích, protože jsem měla uraz, ležela jsem a pořád jsem byla na pc. Vyhrala jsem zhruba 20 cen. Bohuzel většina stranek si to hlida, tak tam uz nemuzu hrat znova. Ale takova mala rada, zapojte se hned na zacatku, nebo budte hodne aktivni. Vetsinou vyberou vyherce z prvního nebo posledního dne. Tady uz jsem vyhrala, tak klidne doporučim, at taky zkusite taky na jejich FB. Harmonie-italska stylova moda, El-nino, chillin, hračkydobreznačky, nejlepsi kabelky a i-story. Je jich fakt hafo. Good luck. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.16 14:39

Jo a davejte do komentarů smajliky nebo piste dlouhy, vic si toho vsimaji, kdyzje nekde aktivni. Hlavne ne priblbly blaboly jak nemate peníze, to pise kazdej a většina adminu je z toho uz otravena. cus bus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.7.17 08:54

Ahoj, funguje ještě tato skupinka? Ráda bych si vyměňovala tipy na soutěže:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí