Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, nemohla jsem věřit včerejším výsledkům stardance!! Vyhodili Olgu??
Tu kterou tancovala nejlépe a nebo jí měli diváci za zlé, že vlastně tak trochu tanečnicí je??? Pojďte si o tom popovídat
Případně kdo se Vám líbí a naopak?
Hezkou klidnou neděli všem!!! ![]()
Upřímně… ty posíláš sms? Diváci ji „nevyhodili“, jen jí poslali málo sms. A třeba právě proto, že si mysleli, že ona tančí výborně a jejich podporu nepotřebuje… takže sms poslali slabším tanečníkům.
Kdyby se hlasovalo, koho „vyhodit“, soutěž by dopadla třeba úplně jinak. ![]()
Já ji tipovala dokonce až na finále, mně se moc líbila. Ale neposílám sms, tak těžko nadávat.
A Olga to vzala sportovně a s grácií.
Taky jsem zírala. Že by ji tak přechvalili, že lidi posílali hlasy jiným, jelikož ta zas dostane hlasů hodně?
Každopádně byla nejlepší. Škoda. O kvalitě to asi není, viz minule Pavlásek. Teď mi tam jako kopýtko připadá Ridi.
Ridi je kopyto, ale sympaťák!!! Já nemám ráda Leichtovou jako herečku.
@Fassatka píše:
Já posílám, Bankovi ( moc sympatický a podle mě fešák
No vidíš, tak se nediv, že vypadla Olga. ![]()
Že vypadla Šípková mi nevadí. Sice tančila skvěle, ale nebavila mě. Takovéto soutěže nikdy nemůžou být objektivní, tak to ani neočekávám, očekávám zábavu.
Tady: https://www.emimino.cz/…nkovani/232/
Už tu jedna diskuze běží ![]()
Není tanečnice, lidé, kteří tohle tvrdí asi v životě neviděli aerobic, jediné, v čem má výhodu je výdrž a pevné tělo, ale to může mít ostatně každý bez ohledu na profesi.
Je mi jí líto, ale v téhle soutěži už dlouho nevyhrál nejlepší, čekala jsem to ![]()
@kerrankin píše:
Mně to taky nevadí, taky mě nebavila a navíc nesnáším jejího tanečníka. Akorát mi jí bylo trochu líto, protože zrovna včera tam říkala, jak jí to tancování hrozně bavíAle mně je líto každýho, koho vyhoděj.
Dědík mě taky moc nebere, ale je fakt, že v choreografiích je asi nej. Mně se nejvíc líbí ten tanečník od Anny K. Jinak tahle řada je divná, nenašla jsem si tam žádného jasného favorita. ![]()
To, že vypadla Šípková mně taky překvapilo. Myslím, že důvodem je, že byla už od začátku prezentovaná jako favoritka a podle toho se i chovala. Tancovala celkem hezky, takže určitě měli vypadnou jiní. Líbí se mně Plodková - působí mile a tancuje taky hezky.
Mně osobně se tolik nelíbila a moc nechápu to všeobecné zděšení, že vypadla. Jo, jsou tam horší tanečníci a to výrazně, ale ona mi nejlepší ze všech nepřišla ani náhodou. Její tancování bylo takové bez emocí, dokonale provedená sestava s pevným tělem a umělým úsměvem.
Já bych teda neprožívala nikoho, kdo vypadne, ani mého favorita, tak se fakt bavím při čtení FB postů „skončili u mě“, „už nemám proč se dívat“, případně „tahle soutěž odráží povahu národa a závist, když někdo něco umí“ ![]()
Příspěvek upraven 30.10.16 v 12:08
Jinak asi nejvíc se mi líbí Piškula, fakt mě mile překvapuje a roste každým kolem. Ale když vypadne příště, určitě nebudu sílet jako někteří.
@jessikka Ale ona se tam ta závist odráží, stačí podívat se na ostatní ročníky. Mně to mrzí, protože vím, jaká Olga je.