Včerejší Stardace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
704
30.10.16 08:38

Včerejší Stardace???

Ahoj holky, nemohla jsem věřit včerejším výsledkům stardance!! Vyhodili Olgu??
Tu kterou tancovala nejlépe a nebo jí měli diváci za zlé, že vlastně tak trochu tanečnicí je??? Pojďte si o tom popovídat :D Případně kdo se Vám líbí a naopak?
Hezkou klidnou neděli všem!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4192
30.10.16 08:58

Upřímně… ty posíláš sms? Diváci ji „nevyhodili“, jen jí poslali málo sms. A třeba právě proto, že si mysleli, že ona tančí výborně a jejich podporu nepotřebuje… takže sms poslali slabším tanečníkům.
Kdyby se hlasovalo, koho „vyhodit“, soutěž by dopadla třeba úplně jinak. ;)

Já ji tipovala dokonce až na finále, mně se moc líbila. Ale neposílám sms, tak těžko nadávat. ;) A Olga to vzala sportovně a s grácií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
30.10.16 08:59

Taky jsem zírala. Že by ji tak přechvalili, že lidi posílali hlasy jiným, jelikož ta zas dostane hlasů hodně? :nevim: Každopádně byla nejlepší. Škoda. O kvalitě to asi není, viz minule Pavlásek. Teď mi tam jako kopýtko připadá Ridi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
30.10.16 09:00

Já posílám, Bankovi ( moc sympatický a podle mě fešák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
30.10.16 09:01

Ridi je kopyto, ale sympaťák!!! Já nemám ráda Leichtovou jako herečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
30.10.16 09:04
@Fassatka píše:
Já posílám, Bankovi ( moc sympatický a podle mě fešák :D

No vidíš, tak se nediv, že vypadla Olga. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
30.10.16 09:09

Jo, jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
30.10.16 10:15

Že vypadla Šípková mi nevadí. Sice tančila skvěle, ale nebavila mě. Takovéto soutěže nikdy nemůžou být objektivní, tak to ani neočekávám, očekávám zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.10.16 10:22

Tady: https://www.emimino.cz/…nkovani/232/
Už tu jedna diskuze běží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.16 10:22

Není tanečnice, lidé, kteří tohle tvrdí asi v životě neviděli aerobic, jediné, v čem má výhodu je výdrž a pevné tělo, ale to může mít ostatně každý bez ohledu na profesi.
Je mi jí líto, ale v téhle soutěži už dlouho nevyhrál nejlepší, čekala jsem to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
30.10.16 10:42
@kerrankin píše:
Mně to taky nevadí, taky mě nebavila a navíc nesnáším jejího tanečníka. Akorát mi jí bylo trochu líto, protože zrovna včera tam říkala, jak jí to tancování hrozně baví :( Ale mně je líto každýho, koho vyhoděj.

Dědík mě taky moc nebere, ale je fakt, že v choreografiích je asi nej. Mně se nejvíc líbí ten tanečník od Anny K. Jinak tahle řada je divná, nenašla jsem si tam žádného jasného favorita. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
30.10.16 11:04

To, že vypadla Šípková mně taky překvapilo. Myslím, že důvodem je, že byla už od začátku prezentovaná jako favoritka a podle toho se i chovala. Tancovala celkem hezky, takže určitě měli vypadnou jiní. Líbí se mně Plodková - působí mile a tancuje taky hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.10.16 12:07

Mně osobně se tolik nelíbila a moc nechápu to všeobecné zděšení, že vypadla. Jo, jsou tam horší tanečníci a to výrazně, ale ona mi nejlepší ze všech nepřišla ani náhodou. Její tancování bylo takové bez emocí, dokonale provedená sestava s pevným tělem a umělým úsměvem.
Já bych teda neprožívala nikoho, kdo vypadne, ani mého favorita, tak se fakt bavím při čtení FB postů „skončili u mě“, „už nemám proč se dívat“, případně „tahle soutěž odráží povahu národa a závist, když někdo něco umí“ :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.10.16 v 12:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.10.16 12:07

Jinak asi nejvíc se mi líbí Piškula, fakt mě mile překvapuje a roste každým kolem. Ale když vypadne příště, určitě nebudu sílet jako někteří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.16 12:30

@jessikka Ale ona se tam ta závist odráží, stačí podívat se na ostatní ročníky. Mně to mrzí, protože vím, jaká Olga je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí