Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jessikka Ale ona se tam ta závist odráží, stačí podívat se na ostatní ročníky. Mně to mrzí, protože vím, jaká Olga je.
@radkka Mně ta zas přijde jako ideální zaklínadlo, když nic nejde, jak chci já. Nekdo vypad v soutěži, komu jsem fandila? Hned to svedu na lidskou závist. Přitom to může být jednodušší - třeba někdo jiný měl jiný názor a ten můj nebyla objektivní a univerzální pravda.
Jasně, v populaci jsou i zlí a závistivý lidé. A taky spousta těch, co nejsou a taky hlasují. Jen se jim prostě líbí někdo jiný.
OŠ působila velmi nepříjemně. Umělá, afektovaná, křečovitá, starý diblík za každou cenu. Když si vzpomenu na loňskou neokázalou Marušku…
@jessikka píše:
@radkka Mně ta zas přijde jako ideální zaklínadlo, když nic nejde, jak chci já. Nekdo vypad v soutěži, komu jsem fandila? Hned to svedu na lidskou závist. Přitom to může být jednodušší - třeba někdo jiný měl jiný názor a ten můj nebyla objektivní a univerzální pravda.
Jasně, v populaci jsou i zlí a závistivý lidé. A taky spousta těch, co nejsou a taky hlasují. Jen se jim prostě líbí někdo jiný.
Vzhledem k tomu, kolik sérií proběhlo, máme už celkem reprezentativní vzorek.
@radkka Moc nechápu, ano hlasují závistivci, ale i ti, co prostě mají jimý názor. Nebo ti, co se chtějí bavit nebo jsou škodolibí. Ve všech řadách ![]()