Včerejší Stardace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
30.10.16 12:30

@jessikka Ale ona se tam ta závist odráží, stačí podívat se na ostatní ročníky. Mně to mrzí, protože vím, jaká Olga je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.10.16 12:51

@radkka Mně ta zas přijde jako ideální zaklínadlo, když nic nejde, jak chci já. Nekdo vypad v soutěži, komu jsem fandila? Hned to svedu na lidskou závist. Přitom to může být jednodušší - třeba někdo jiný měl jiný názor a ten můj nebyla objektivní a univerzální pravda.
Jasně, v populaci jsou i zlí a závistivý lidé. A taky spousta těch, co nejsou a taky hlasují. Jen se jim prostě líbí někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.16 12:53

OŠ působila velmi nepříjemně. Umělá, afektovaná, křečovitá, starý diblík za každou cenu. Když si vzpomenu na loňskou neokázalou Marušku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
30.10.16 12:55

Starý diblík, to je trefa :D Ještě bych přidala šlachovitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.16 13:02
@jessikka píše:
@radkka Mně ta zas přijde jako ideální zaklínadlo, když nic nejde, jak chci já. Nekdo vypad v soutěži, komu jsem fandila? Hned to svedu na lidskou závist. Přitom to může být jednodušší - třeba někdo jiný měl jiný názor a ten můj nebyla objektivní a univerzální pravda.
Jasně, v populaci jsou i zlí a závistivý lidé. A taky spousta těch, co nejsou a taky hlasují. Jen se jim prostě líbí někdo jiný.

Vzhledem k tomu, kolik sérií proběhlo, máme už celkem reprezentativní vzorek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.10.16 13:13

@radkka Moc nechápu, ano hlasují závistivci, ale i ti, co prostě mají jimý názor. Nebo ti, co se chtějí bavit nebo jsou škodolibí. Ve všech řadách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí