Matky bojovnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10425
27.10.16 19:53

Matky bojovnice

Zakládám pokecové odlehčené téma, hlavně ze zvědavosti, zda se tu někdo najde takový… Jste taky některá,,matka bojovnice" ve svém volném čase? Larpačka, fantasačka, airsofťačka a podobně? (Nemyslím vysloveně bojová umění a sporty) Začínaly jste před dětmi a zvládly se k tomu vrátit? Nebo nezvládly? Chybí vám to nebo vás to láká? pokud tu některá jste, pojďme pokecat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.10.16 20:09

Myslím, že matky bojují s prdíky, nočníky, jídlem, s nepořádkem a výchovou, na další boj nezbývá sil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
27.10.16 20:20

:lol: :mrgreen: jako psala Pipi nademnou, delala jsem kickbox 4 roky, zacinala s airsoftem (manzel byl nadšenec do as), pak jsem otehotnela, ted bojuju u žehlení plenek a s prdiky, na ostatní není cas, pri md z domova jeste pracuju, malé jsou zitra 3 tydny a ja už ted padam na tlamu :mrgreen: naivne jsem si představovala, jak hned po sestinedeli naklusu do fitka a vybojuju dolů 20 kil :lol: doufam a naivne verim dal, naštěstí mam fungujícího tatínka, ale pochybuju ze najdu energii :lol: ale ten pocit mi chybí, ten super pocit ze na sobe makam a bolí me cely člověk ze sportu, behani po lese apod a ne z dvouhodinového žehlení plen :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4062
27.10.16 20:29

„Bojovnice“ v tomto smyslu jsem nebyla nikdy, dřevěný šerm jsem zkoušela kdysi dávno a moc mi to nešlo. :roll: Ale fantasačkou a larperkou se asi nazvat můžu, i když jsem do toho nikdy nebyla tak zažraná jako někteří mí známí a kamarádi. Vracet jsem se k tomu nemusela, nikdy jsem to nepřerušila, ba naopak poslední dobou (se dvěma dětmi) se larpům věnuju víc než dřív - hraju hlavně komorní, teď jsem byla poprvé na velkém dramatickém a plánuju pokračovat. Fantasáci a larpeři v mém okolí se množí jak diví, na spoustu conů a jiných akcí se dá jezdit i s dětmi a dokonce už pomalu vznikají i „rodinné“ larpy a dětské linie. Není důvod na tento koníček rezignovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
27.10.16 20:33

Diky za zkusenosti. Ja jsem musela aktivni boj orerusit behem tehotenstvi (rizikac), ale ted se nadsenene vracim. Prvni navrat probehm necele dva mesice po tezkem porodu - dvoudenni bitva, se stitem v prvni linii a se softem ted zacinam. Male jsou 3 mesice a ma za sebou 3 bitvy. :D tak me zajimalo, zda na nich treba nepotkavame dalsi utajene maminy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
27.10.16 21:11

@sakota: No já moc utajená nebývám, naše děti jsou nepřehlédnutelné a nepřeslechnutelné :lol: Ale na bitvy fakt nejezdím, já radši konverzační a dramatické larpy, takže to se asi nepotkáme.
Jezdíš s dítětem? Nebo ho někdo hlídá?
Komoráky mají tu výhodu, že jsou krátké, takže se s trochou štěstí dají stihnout i mezi kojením, případně dítě jednou dostane příkrm. A na větší akce jezdíme většinou jako rodina. Sama jsem na třídenním larpu byla poprvé teď na podzim.

Jinak s třiměsíčním prckem to ještě byla pohoda, to jsem nakojila, uložila nebo navázala do nosítka (pokud to typ akce umožňoval) a ono usnulo a byl klid. Horší je to pak s lezoucím miminem a s batoletem, které chce samo zkoumat svět, ale ještě z toho nemá rozum. To je období, kdy je potřeba akce dobře vybírat, aby to nebyl opruz pro tebe i pro všechny okolo. Od tří let už se to pak zase zlepšuje, dítě se někdy i zvládne účastnit programu a úplně nejlepší je, když může běhat s partou dalších děti a tebe potřebuje jen jako dodavatele potravy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.10.16 21:21

Tak ja se teda „pochlubim“ :)
Mam 7 mesicniho syna a pred mesice jsem se prihlasila na „pulrocni vyzvu“ u nas v posilovne. Uz mesic teda makam, jim zdrave. 3 dny v tydnu mam box, ktery me strasne bavi a zbyle dny chodim do posilovny. Nastesti mam pritele, ktery zvlada hlidat maleho a ja tak muzu na sobe opravdu makat.
Takze tak bojuju ja. A snazim se to nevzdat :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
27.10.16 22:00

@Kassy hele na vikendove bitve mi chuvila segra. Stala s kocarem na kraji bojiste a odbihala jsem jen rychle nakojit a zas do bitvy. Na prazsky jednodence taky tak, na ty dalsi bez hlidani, tak tam stal kocar sam a kdyz zacal rvat, tak na me vetsinou nekdo mavnul, kdyz jsem si nevsimla sama… zmeskala jsem 2 strety. :D jo, zatim je to pohoda, jarni sezona uz bude horsi a bude muset byt hlidani. Na ten soft taky asi. Zatim ji strelba nevadi, ale to asi taky pomine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí