Sovík vs. Želvík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
847
23.8.09 10:58

Sovík vs. Želvík

Moje téměř 4 letá dcera si přeje k narozeninám počítač. Občas hraje na PC za mé pomoci nějaké jednoduší hry, ale je učenlivá a chce se učit z počítače (starší sestra jde v září do školy, tak asi jako kompenzace). Ale nevím, co je lepší do začátku Sovík nebo želvík ??? Připadá mi, že ten Želvík má těch funkcí zbytečně moc pro takhle malé dítě - začátečníka , např. 4 jazyky, ale nevím na internetu je jen takový jednoduchý popis. Máte někdo zkušenost ???

Dík Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
23.8.09 11:03

ahojky,Bubino......

Vitam Te 8)
A proc resis DETSKY PC,kdyz se urcite vrha Tva dcerka na Tvuj pc nebo notas hned,jen co ho kouskem oka zahledne 8) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
23.8.09 11:08

Nazdárek :D ty si taky všude !!! Protože nechci, aby hrála jen hry, na dětském počítači jsou písmenka a čísla a písničky, chci aby si mohla na tom počítači dělat sama, na mým musím pořád u ní být a to nemám pořád čas a chuť :? , tak proto to řeším a navíc po něm hrozně touží....... A to víš touha je prvít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.8.09 12:05

Já nevím, CD-ROMy s písničkama, číslicema a písničkama existuí i pro normální PC, máš mnohem větší výběr, možnost změny, až ji to přestane bavit a bude si připadat veliká :lol: Já bych jí osobně udělala její účet s omezeným oprávnění na tvém PC, tam si může dělat co chce a víš, že ti nic nevymaže, protože nebude mít práva :lol:

Ale na to se neptáš, tak už jdu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.8.09 12:22

Angua-a jaak???? 8O Jak se to dela???NIKAM NECHOD :lol: :lol: :lol: :!

To mi jako chces rict,ze ma 'NENAVRATNE ZTRACENA DATA a NEUSTALE MIZICI SOUBORY NA UKOR NOVEJSICH,NAZVANYCH NECO JAKO 'KJHFOČZTÁÍČŠ§ŮKŮ-ŮK ' a podobne jsou MINULOSTI???? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.8.09 12:44

No jistěěěě :lol:

V XPéčkách je to takto:

V nabídce Start si dáš Ovládací panely a tam zvolíš Uživatelské účty. V nabídce vybereš Vytvořit nový účet, zadáš nějaký název, třeba Děti nebo cokoli, dáš Další, vybereš typ účtu S omezeným přístupem a dáš Vytvořit účet. Teď bys ho měla vidět v té nabidce, co tam byla na začátku. Když na něho ještě klikneš, můžeš tam dodatečně změnit jméno účtu, přidat heslo nebo změnit ten obrázek… šak to tam uvidíš. Můžeš si třeba přidat heslo i k tomu svému účtu, aby ti tam děti nelezly, děti u toho svého heslo asi spíš ani nepotřebujou :lol:

Od teďka, když se bude zapínat počítač, objeví se nejdřív úvodní obrazovka, kde bude na výběr z účtů, které jsou v počítači - takže děti se přihlásí jako Děti a můžou si tam v zá:,–(ě dělat, co budou chtít - a tvé soubory budou chráněny - pokud je s nima nebudeš chtít sdílet :lol:

Na Vistě přesně nevím, počítám, že to bude podobné, kdyby byl problém, ověřím to u muže na PC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.8.09 12:57

jsi POKLAD :! :idea: :arrow:

:potlesk: :wink:

dííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.8.09 12:59

Jasňačka, není zač :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.8.09 16:33

Ahoj,
taky jsme řešili dětský počítač, holky mi to rozmluvily, je lepší pořídit starší noťas a do něj dětské prográmky…

Jen k tomu vlastnímu účtu na PC - taky jsme ho jednu dobu měli, děsně to zpomalovalo počítač :twisted: Naštěstí starší už je velkej a zhruba ví, kam může a nemůže klikat, takže hraje normálně na našem PC a mladšího to zatím nebere :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.8.09 16:40

Gandelion, to nemyslím, že by to bylo tím účtem… Už jsem dělala s PC, kde bylo těch účtů i třeba 5 a šlapaly jak hodinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.8.09 16:42
Angua píše:
Gandelion, to nemyslím, že by to bylo tím účtem… Už jsem dělala s PC, kde bylo těch účtů i třeba 5 a šlapaly jak hodinky…

Jednoznačně to bylo účtem! Když jsme ho zrušili, PC fachal zase jak měl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.8.09 19:36
gandelion píše:
Angua píše:
Jednoznačně to bylo účtem! Když jsme ho zrušili, PC fachal zase jak měl :wink:

:nevim: Jako nehádám se, a už vůbec ne tady, kde to není k tématu, ale fakt jsem se s tím nesetkala - a to podotýkám, že na takových počítačích dělám už dost dlouho, ne že jsem to měla jenom „jednu dobu“. Ono je asi i rozdíl, jestli to tak je na nějaké 486 nebo na výkonnějším PC. Každopádně by to dělat nemělo - že ti to zpomalí PC tak výrazně, že ten účet musíš zrušit… Podle mě byla chyba někde jinde - tak, že to souviselo s tím účtem, ale ne ve faktu, že jste tam měli vytvořený účet navíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí