Spací pytel jak používat na spaní?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
994
2.9.14 11:51

No, moje dcerka je noční akrobat, tak mě zajímalo jestli se ty starší „nevztekají“, že mají málo prostoru :) @Luccinečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.9.14 11:51

Omlouvám se že se také připojím s dotazem. Malý spací pytel nikdy neměl, ale dost o tom teď přemýšlím, protože tu máme v noci chladno a on je věčně odkopaný i ponožky si sundá. Je mu ale 13m. Myslíte si, že by si na pytel zvyknul? Dost se taky vrtí a otáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.9.14 11:56

Syn má spacáček od půl roku, teď má 19m a nevadí mu. Strašně v postýlce cestuje, tak si noc bez spacáku nedovedu představit bo by pod peřinou nevydržel. Ne každému dítěti ale vyhovuje, chce to vyzkoušet.

• Citovat
  • Upravit
1212
2.9.14 12:01

S pytlem jsem se setkala, jeste v dobe kdy jsem nemela své dítko a když jsem videla, jak je to užasná věc, takže pytel jsem mela doma již pripraveny pred porodem první 3mesíce byl stale v zavinovacce a od trech mesícu je v pytli. Taky se vrtí, cestuje…a já jsem v klidu, protože je celou noc zakrytý. Za me 100% doporučení!!! příkládám fotku - je foceno myslím v neděli. Osobne si nechám sit tento pytel u jedne paní, je cenove levnejsi, než když koupíte hotovy, tedy jak kdem a kvalitní prace. A vyberete si latku jakou chcete… mohu jen doporucit. Pokud budete chtit muzu vam dat odkaz!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
2.9.14 12:04

@Luccinečka klidně mi pošlete odkaz :), ráda mrknu..na kolik vás vyšel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.9.14 12:12

Dcera má 20 měsíců, v pytli spí od narození, resp. ze zavinačky šla rovnou do pytle. Je zvyklá, neprotestuje.
Teď má pytel vel. 90cm, na zimu už mám koupený větší zimní z Tchiba.
Je fakt, že taky už uvažuju, že ho vytáhnu, v noci je fakt kosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.9.14 12:13

@Luccinečka Moc hezkej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
2.9.14 12:17

@veeeraf tento pytel mě vyšel na 350,– odkaz mi nejde vlozit… zkuste si zadat nasemimi. com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
2.9.14 12:19

@Luccinečka … moc krásný pytel i prcek. Můžu taky poprosit o odkaz. Moje holčička spí taky od narození v pytli. Teď jí je 20m a už jí je ten poslední nějaký menší - asi roste nebo co :lol: Takže nový by se nám hodil.
Jinak za mě spací pytle doporučuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
2.9.14 12:23

@masa.dis do vyhledávače si zadejte nasemimi. com!!! Bohužel mi to sem nejde vložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
2.9.14 12:27
@Luccinečka píše:
@masa.dis do vyhledávače si zadejte nasemimi. com!!! Bohužel mi to sem nejde vložit.

Díky, už jsem to našla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
2.9.14 12:30

Náš malej má 26 měsíců a spí v pytli stále a bude, dokud bude cestovat po postýlce, v noci má v pokojíku chladno a takhle mám jistotu, že je mu příjemně. Na polední spánek spí pod peřinou a to ho přikrývám až když spí, a stejně se odkope. Myslela jsme si, že už patel kupovat nebudu, ale určitě ještě koupím větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.9.14 12:44

My máme pytel s rozepínacími nohavicemi, a nožičky se dají i prostrčit ven, tak se v něm dá i chodit.
Je úžasný:-) a je asi do 3 let
 http://www.zbozi.cz/…-36m-indigo/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
2.9.14 12:45

Naše malá je taky postýlkový cestovatel a spí odkopaná ale pytel nikdy nechtěla. Já jsem ho dostala a je úplně nový tak ho někomu dám, nebo prodám. Malou na noc víc obleču. Teplé pyžamko, ponožky. A ráno nebývá studená tak jsem v klidu.

• Citovat
  • Upravit
12573
2.9.14 12:51

Ahoj, mám holky 13 měsíců a pytle chci používat co nejdéle to půjde, cestují v noci po postýlce, tak se trochu těch peřinek bojím. Pytle mi přijdou fajn. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí