Spálené nožky od sluníčka :-(

8086
20.8.11 19:16

spálené nožky od sluníčka :-(

Dnes i přez to že jsme syna promazávala a na slunku byl minimálně (chvilku když byl zmrzlý z bazénu) tak se mu trošku připekly nožky :think: :-? nevím jestli je to spálená kůže možná jen tak lehce, prostě mu čouhali nohy z pod župánku a jak byl na dece na bříšku tak zezadu je má červené. doma po okoupání jsme ho promazala a nic jiného… :think: vůbec nevypadá že by ho to bolelo jen mě to tlačí v hlavě že je prostě ještě mimčo a že není dobrý když se miminka spálí, tak mám z toho těžkou hlavu… vlastně ani nevím co chci asi jen uklidnit že to nevadí a že se t může stát každému..hrozí něco pro tak jemnou dětskou pokožku? chystáme se k moři doufám, že už se mi tto nestane… :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
20.8.11 19:29

Mě se to stalo začátkem léta s prvním sluníčkem, syn se taky připálil. Mazala jsem mu to panthenolem. Nevím jak u mimča, jestli by to taky sneslo :think:

• Citovat
  • Upravit
24837
20.8.11 20:34

Ahoj, jo, stane se a je to hned :-? Stalo se mi letos, byli jsme pro dceru ve škole kolem poledního a spálené nožky byly hned, a to K. přikrývám plínkou :wink: Namaž Bepanthenem nebo kalciovou mastí a bude to dobré :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43060
20.8.11 21:12

Taky bych dala bepanten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
20.8.11 21:28

My mažeme panthenolem forte (nebo s jogurtem), velmi příjemné a dostali jsme to na doporučení z kožní pro půlroční dcerku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
20.8.11 22:15

taky se nám to stalo, ono to je hned i třeba v kočárku. Taky ho to nebolelo, jenom jsem to promazala a do rána to bylo úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.8.11 19:54

holky díky do rána to bylo OK, ale přemýšlím jak se tomu ubránit zítra jdeme zase na koupák, mažu ho si myslím dost a snažím se aby byl schovaný ale příjde mi že teď je to slunko nějaký moc silný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.8.11 21:46

já myslím, že jestli to bylo do rána OK, tak to spálený jako takový není. Co chceš dělat víc, mazat, zakrývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.8.11 21:46

já myslím, že jestli to bylo do rána OK, tak to spálený jako takový není. Co chceš dělat víc, mazat, zakrývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
24.8.11 10:33

Já myslím, že to nic tak hroznýho není, nejlepší je ten panthenol. Stát se to může, ale asi by se to nemělo stávat častěji. Já raději v tomto počasí s malým chodím ven raději až později odpoledne a nebo ráno. Tak od 11 do 15 bych radši nevycházela. Každopádně když už jdu, tak jedině do stínu a klidně ještě namazat, mažu třicítkou a zatim dobrý :palec: A v kočárku mu furt obracím sedačku, po nebo proti směru, aby na něj nesvítilo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
24.8.11 10:41

Ještě mě napadlo, jestli máte voděodolný krém, když byl předtím v bazénu. Minulý rok na dovče se manža takhle hezky připálil. A i tak je potřeba přemazat když člověk vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí