Operace srdce u miminka

4110
20.8.11 14:11

operace srdce u miminka

Ahoj maminky,mam holcicku,ktere jsou 3 tydny,ma problemy se srdickem a zrejme bude muset behem nekolika mesicu na operaci do Motola. Mam o ni hrozny strach,i kdyz me vsichni ujistujou ze tam jsou lekari skveli,ale i tak…je tak malicka:-( mate nekdo neco takoveho za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
20.8.11 15:08

ahojky, to je mi moc lito. ja zkusenosti nemam, ale cetla jsem zde denicky o holcicce s Downovym syndromem, ta byla na operaci nekolikrat a vse zvladla. zadej si do vyhledavace „Gituska“ nebo „Downuv syndrom 2“autor je David.
snad ti to pomuze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
20.8.11 17:48

Ahoj, nas Honzik byl na operaci v Motole tyden po porodu, mel zuzenou aortu :-( Byl tam tyden, nez ho vratili zase zpatky do nasi nemocnice, jizvu tedy velkou a ma ji na boku jakoby pod rukou. Ja tam s nim bohuzel nemohla byt, protoze jsem byla hospitalizovana po SC. Ale jeho osetrujici lekar byl po telefonu strasne ochotnej.. Preju hodne stesti a at je mala brzy fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.8.11 17:51

Podobný příběh je třeba i na stránkách nadace „Sluníčko pro děti“ (jen na jména si nevzpomenu). Snad to i u vás bude brzy dobré… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
20.8.11 18:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.8.11 06:56

Ahoj :mavam:

Přidej se k nám do skupiny :wink: Já mám syna po operaci srdce a je nás tam takových víc :wink:

Jo ještě odkaz :-D

https://www.emimino.cz/…zdrave-deti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
21.8.11 08:54

sestřenky chlapeček šel druhý den po narození na operaci v Motole měl špatné okysličení krve a dnes je mu přes rok a je to zdravý krásný kluk :palec: přeji hodně štěstí :hug: a klobouk dolu před doktory :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
21.8.11 09:16

Dekuju za povzbuzeni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.9.13 11:43

Ahoj holky, prosím o radu :nevim:,malý má Fallotovu tetralogii za týden máme nástup na operaci :,( do FN Motol a já mám problém. Vůbec netuším co vzít sebou v pozvánce na operaci nic moc napsáno nebylo. Ondrula má 8 měsíců tak jestli máte některá zkušenost tak mi prosím písněte. Ještě by mě zajímalo jak tam funguje noční krmení. Krmím ho 2× za noc tak by mě zajímalo jestli tam je v noci přístup do kuchyňky nebo jakým způsobem se to tam řeší. A taky co si mám vzít pro sebe. Předem děkuji za odpovědi Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.9.13 12:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
27.9.13 12:15

Ahoj, sama do kuchyňky nesmíš, ale stačí požádat paní, která ji obsluhuje nebo sestřičku, takže jídlo pro mimi není problém. Pro Tebe je ve společenské místnosti místo v ledničce. Oblečení malý dostane, pokud nechceš tahat svoje a tobě stačí něco domácího, je tam málo místa ve skříňce. Nějakou hračku… Jinak Ti stačí ručník, kosmetika… Případně něco na čtení, ale já stejně nevěděla, co louskám. Teď už to máme skoro rok za sebou, předtím to byly pěkné nervy, ale teď jsem ráda, že to máme za sebou a malá je v pořádku. Držím palce, ať je vše OK. Pro nás bylo nejhorší to čekání na termín operace a operace samotná, to byly nervy, ale jsou tam fakt šikovní. Kdyby něco, pošli SZ. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.9.13 15:22

Xstrasilka moc děkuji :palec:.Nevím jak se posílá SZ :nevim:.Mám ještě nějaké dotazy tak jestli by Ti nevadilo mě odpovídat tak se mi prosím ozvy na můj e-mail ***@seznam.cz

A taky děkuji RyBANA za odkaz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andysekop
21.9.16 17:29
@LeaZbrna píše:
Ahoj, nas Honzik byl na opDeraci v Motole tyden po porodu, mel zuzenou aortu :-( Byl tam tyden, nez ho vratili zase zpatky do nasi nemocnice, jizvu tedy velkou a ma ji na boku jakoby pod rukou. Ja tam s nim bohuzel nemohla byt, protoze jsem byla hospitalizovana po SC. Ale jeho osetrujici lekar byl po telefonu strasne ochotnej.. Preju hodne stesti a at je mala brzy fit :kytka:

Dobry den, muzu se zeptat, jak je na tom maly Ted? Zda se to zuzuje a nebo je ok?

• Citovat
  • Upravit
16.9.24 22:50

@Eny24 Dobrý den dcerka ma tak též falotovu tetralogii čeká nás taky operace byla bych moc moc rada za každou inf. co by jste mi doporucila si vzit sebou atd co se tyka pobytu v FN motole a se vam jizva hojila atd moc moc dekuji predem :( :( :( :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí