Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chtěl bych se zeptat jestli bych mohl do bazénu když mám ATB Zinnat 500mg bez teplot, venkovní teplota je hrozná tak bych se chtěl jenom ochladit. ![]()
V první řadě bych si dala bacha na slunce,do vody bych na chvíli šla,ale nepřeháněla bych to.
jestli máš v plánu nakazit co největší množství lidí, tak bazén je pro tento účel úplně ideální. ![]()
Spalovka je sice svinstvo ale dcera nikoho nenakazila z domácnosti… Když jsem ji omlouvala ve školce tak nikdo výskyt nehlásil. Ať je brzo líp. Dr říkala že bych se s malou musela „líbat“ nebo něco olivozat abych to chytla. Edit. Dcera se neosypala vůbec…atb zabírají až po 72h na tohle
Příspěvek upraven 08.08.18 v 12:58
nojo ale ve vodě je to riziko větší, vlhko a teplo, to mají tyhle breberky rády. Mně to přijde bezohledné jít s angínou mezi lidi. Spousta lidí má např. autoimunitní nemoci, já také a pokud bych dostala spálovou angínu, rovná se to u mě měsíci v nemocnici. Nehledě na to, že s ATB se nesmí ani na slunce, natož plavat.
@aiwwa píše:
nojo ale ve vodě je to riziko větší, vlhko a teplo, to mají tyhle breberky rády. Mně to přijde bezohledné jít s angínou mezi lidi. Spousta lidí má např. autoimunitní nemoci, já také a pokud bych dostala spálovou angínu, rovná se to u mě měsíci v nemocnici. Nehledě na to, že s ATB se nesmí ani na slunce, natož plavat.
jestli je má víc, než 48 hodin, tak beztak nebude infekční. jinak bych z dotazu pochopila vlastní bazén