Nechce se mu spinkat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
15.7.11 16:55

Spanek

Ahoj holky poradite mi.Muj syn (2roky a 4 mesice)nema pomalu potrebu vubec spinkat.Je naucenej spinkat odpoledne kolem 2 hod ale vecer mi usina az kolem 23hod a rano mi vstava 8 nebo pul9 nebo v 9 hod.Zkousela jsem ho davat odpoledne drive spat ale bez vysledne (nechce usnout).Mam ho davat spinkat odpoledne nebo ne??Jinak kdyz ho odpoledne spinkat nedavam tak vecer usne kolem 20:00hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
15.7.11 17:00

A co je lepší pro tebe? Aby spal v osm a vstával v šest, nebo šel spát v 11 a vstával v devět??

Já dávám přednost té druhé variantě. U nás všechny čtyři holky chodí spát ve 22. hod a ráno vstávají v 8,30 a musím říct, že mně to tak maximálně vyhovuje… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.7.11 17:08

Ahoj,
to je jako u nás :zed: Děti máme sůvy, takže chodily spávat kolem 22 hod, ráno vstávaly lehce po 8 hod. Celkem to vyhovovalo do té doby, než začala Věrka chodit do školky a teď do školy, to jsme to přehazovali a chodí spát všichni povinně ve 20hod. Tím se loni Ondrovi zrušil odpolední spánek úplně (loni 2,5 roku).
Ráno vstávají kolem 7 hod, i ti, kteří nemusí…

Jestli s tím nemáš problémy a vyhovuje vám to, nijak bych se spánkem nešachovala :wink: Pokud vám to vadí a chcete mít „volný“ večer zkuste odpolední spánek zrušit, dávat spát v těch 20hod a uvidíš, jak se to vyvrbí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
15.7.11 17:12

Bud rada,ze ti vstavaji az tak pozde.Me kdyz usne v 10 vecer,tak stejnak vstane v 6 rano. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.7.11 17:35

Já bych asi zrušila spánek odpoledne :think: Nevím, mám nějak zažito, že nejdůležitější je spánek do půlnoci, promiň, ale to bych padala slušně na hubu, raději ráno vstanu svěží, než se udržovat večer milá a příjemná a čekat až odpadne prcek :think: Navíc až půjde do školky či jiné instituce, tak bude muset ráno vstávat a chodit spát dříve :think: Držím pěstičky, vím, že to není jednoduché :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.7.11 17:52

Ahoj,holčina mi to dělala taky,takže jsme odpolední spánek utly v roce a půl,vlastně ho utla sama,prostě neusla a večer pak usnula kolem 9,ráno o půl 7 vzhůru.Ve třech letech nastoupila dso školky kde musela povině spát poo a to bylo teprve na budku,když malá do 11 vejrala a já ráno v pět vstávala do práce,malou jsem budila před půl 6 :roll: Určitě bych odpolední spánek vypustila aspoň zatím,než mu ho třeba ve školce znovu zavedou :wink:

• Citovat
  • Upravit
50127
15.7.11 20:46

Malého - 16 měs. dávám spát mezi 21-21.30 a ráno se budí mezi 8-9h. Pak chodí spát kolem oběda a vydrží spát cca 3 hodinky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.7.11 09:32

Mám 9 měsíčního syna a nechce spát bez udrncání

Ahojky,mám 9 měsíčního synka který mi teď pravidelně nechce usnout bez udrncání hlavně večer. a pořád se mi budí v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.7.11 14:23

Máme teď to samé,ale malá je marod,tak přeju silný nervy,já už jsem utahaná jak kotě,páč když jí vezme na chvíli táta,tak řve jak blázen,takže je to na mě :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510