Přes den nespinká?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.7.11 12:14

přez den nespinká???

Ahojky mám dotaz. mám 3týdenní miminko, v noci spinká pěkně v 7do postýlky po koupání a papání půl hodinky popláče někdy taky ne a spokojeně usne budí se po 3hodinách na papání ale přez den toho moc nenaspí jednou dopoledne pak kolem oběda to se mu spinká pěkně ale vzbudí se tak po 4 a nespí než nejde spinkat po koupání nepláče jen kouká nebo kňourá.máte taky nespavce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
11.7.11 12:25

Tohle se ti zdá jako nespavé dítě ? :mrgreen: Jestli dobře chápu, spí po obědě 3-4 hoďky, ne? Řekla bych tedy, že spí dobře, rozhodně bych byla ráda za to jeho noční spaní a přes den je prostě dostatečně vyspalý.Hlavně že nepláče když je vzhůru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.7.11 12:26

Ano, poslední dobou je to děs- asi za to muže i počasí, prdíky, spurt.
Ráno v 7 začne kňourat a celý den brečí, chce chovat. Spí třeba po deseti minutách, moc toho nenaspí a usíná večer kolem 19 hodin :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
11.7.11 13:16

Tak to Romík spí 7 hodin v kuse v noci, ale přes den tak 2 hodky a jinak vyžaduje pozornost, když ji nemá, řve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.7.11 13:27
kamilaviky píše:
Ahojky mám dotaz. mám 3týdenní miminko, v noci spinká pěkně v 7do postýlky po koupání a papání půl hodinky popláče někdy taky ne a spokojeně usne budí se po 3hodinách na papání ale přez den toho moc nenaspí jednou dopoledne pak kolem oběda to se mu spinká pěkně ale vzbudí se tak po 4 a nespí než nejde spinkat po koupání nepláče jen kouká nebo kňourá.máte taky nespavce? :think:

Jo, měla jsem nespavce - první dceru. V noci spala jen od 2h do 6h ráno, jinak hodně plakala (pokud jsem ji já nechovala nebo já neměla v šátku). Přes den spala v kuse maximálně pár minut. A to až do jejích 8m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí