Spánek a probírání se ze spánku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.4.22 11:21

Spánek a probírání se ze spánku

Dobrý den, mám trošku jiný problém. Zkoušela jsem zprvu hledat zda už někdo o tomto problému někdo zde psal. Bohužel jsem nenašla. Chodím do školy, je mi 19 let. At jdu spát večer v deset nebo v osm, nedokáži se ráno vzbudit. Budíky neslyším a přítel který se mě snaží vzbudit.. mě taky nevzbudí.. a to mě posazuje, třepe se mnou, mluví na mě. Stejně nic z toho nepomáhá.. prý se ani nehnu … může se mnou dělat co chce a já nereaguju. Máte někdo zkušenosti? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1113
4.4.22 11:36

Přesně tohle dělal manžel. Už od základní školy ho prej nešlo probudit. Měl kvůli toho pak problémy na střední později i v práci. Jsme spolu 6 let. Za těch 6 let to byla s ním katastrofa první 2 roky. Jak píšeš - třepala jsem s ním, vyloženě jsem do něj i kopala aby nezaspal do práce, nic nepomohlo. Byl na vyšetření ohledně spánku a na nic se nepřišlo. Potom přišlo období kdy se vše zlepšilo (našel si novou práci, zlepšili se finance…) následně jsem otěhotněla a od té doby prostě jako by ho někdo vyměnil. Probudí se na budík, vstává sám kdykoli potřebuje (hlídala jsem ho, např. jsem mu volala kdykoli potřeboval vzbudit atd…). Přikládám to vysoké míře stresu, neměl to jednoduché nikdy. I teď občas když je nějaká více stresová situace pozoruji že se mu hůř vstává ale nikdy se už nestalo že by vůbec nevstal/neslyšel atd…držím ti pěsti ať přijdeš na to co to způsobuje. Dej tady když tak potom vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
4.4.22 12:15

Tohle by mě taky zajímalo, já osobní zkušenost sice nemám, ale kamarádka i její dcera to tak mají taky, jsou z toho docela nešťastný. Vidím sice u nich špatné spací návyky, ale tím to teda asi nebude. Ty dodržuješ „spánkovou hygienu“? Nekoukat před spaním na tv, do telefonu, chodit spát ve stejný čas, atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí