3,5lété dítě nespí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.2.22 19:54

3,5 létě dítě nespi..

Ahojte..prosím o radu..dcera od narození špatně spi i usina.. zkousely jsme vše snad. Jednu dobu spala dobře. ale teď od 3let cca už nespi přes den..a v noci taky málo.. řve že spát nechce..přitom vidím i odpo že je unavena..ma krize…a přesto neusne že i kdxz jdu s ni..nikdy neusne Večer se ji snažím uspat 19-21:30…ale přesto spi jen do 5ti hodin:-(..dneska dokonce jen do 3hodin rano :,(..Vstávám ráno do práce.. a musím říct že už psychicky ani fyzicky nemůžu…A k tomu je dcera celý den silene akcni..nevydrzi sedět..max jen u jídla… :,(

Nemáte někdo zkušenosti? nemuze mít poruchu štítné žlázy? btw já se lecim se sníženou funkci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35498
24.2.22 20:02

Ráno vstáváš do práce, ale dceru máš celý den? Do školky nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.2.22 20:10

Moje též málo spala od malička, od roka a půl už nespala přes den a v noci takových 8 hodin. Má to tak dodnes, chodí na první stupeň. Neustále má kruhy pod očima a je celá zelená, a ještě k tomu málo jí a je hubená, ale jíst ani spát víc prostě nebude a já už to dávno neřeším, protože to prostě nemá smysl. Má to po mém tátovi, ten spí celý dospělý život nejvíc 6 hodin, ale bohatě mu stačí i míň. Já to teda nepodědila, spala bych klidně celou zimu v kuse jako medvěd a k jídlu mám taky vztah opačný než moje malá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24144
24.2.22 20:27

Syn má taky nižší potřebu spánku. Od cca 2,5 let nespí v poledne. Vstává teď konečně až o půl šesté. Rok mi vstával ve čtyři. Večer po zrušení poledního spánku usíná v 19:30. Taky se celý den nezastaví, ale hyperaktivní fakt není. U nás musíme držet režim, omezovat televizi, sladké a ideálně dítě pořádně unavit. V noci se většinou jednou vzbudí, spí s ním manžel. O víkendu, když spí spolu tak vstává syn občas později. Tento jeho režim už mi teda přijde úplně v pohodě. Holt chodíme brzy spát. Já mám teda ještě druhého nespavce. Dnes jsem taky vstávala ve tři ráno :pankac:

Syna teda uspáváme tak, že s ním manžel lehne do postele. Promítnou pohádku a on vcelku rychle usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.2.22 20:41

Nejstarší mi spal od půlnoci a ve 4 byl ready.. a já myslela, že zdechnu :think: :mrgreen: prostě to tak některé děti mají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.22 20:50

@JancaS84 dělám na ho ucetni s nj..ve firmě.. dcera doma díky zapalu plic..měsíc bez skolky. pujde až od pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.22 20:52

@DoňaPetruňa jj malá taky bleda jak stena a kruhy pod očima…:-(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@martina.se :) to jsem nechtěla slyset :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14670

Mam 4 holky. Vsechny starsi (4, 5,5 a 7,5 roku) prestaly spat pres den mezi 1. a 2. rokem. Ta nejstarsi dlouho usinala po pulnoci, driv za boha ne, a vstavala v 7 rano. Vsechny se za cely den nezastavi. Ted uz mame pohodu, usnou vetsinou neco po 22. a vstavaji v 7. Nejsou unavene, nemaji kruhy pod ocima. Jsou hubene az vychrtle, ale ji dost. Nejmladsi (1 rok) ma zatim 2 denni spanky. Vecer usina vetsinou okolo pulnoci. No a v 7 vstavame do skoly a skolky. Kdyz mala chce, jeste ji necham dospat, je s ni doma manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.2.22 20:57
@rungirl.sabina píše:
@martina.se :) to jsem nechtěla slyset :lol:

Vím :mrgreen: a to mi od 14 měsíců nespal přes den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
24.2.22 20:59

V poledne bych určitě nedávala spát když spí takto špatně. Dcera nespí v poledne od necelých dvou let. Jak usla přes den tak pak večer usínala kolem 22hodony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 22:03

Moje ted uz 4leta take nespi. Chodi spat v 22 a vstava v 6. Ve skolce nespí. Je to na palici, nekdy dokonce usnu driv jak ona

• Citovat
  • Upravit
14670
24.2.22 23:53

Tak nase rocni jeste nespi. Az usne, pujdu se osprchovat a spat. V 7 budicek. Klasika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí