Domečkový nábytek do dětského pokoje

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
21.2.22 14:25

Domečkový nábytek do dětského pokoje

Zdravím, chtěla bych se poradit. Chceme dcerám pořídit nový pokojíček. Ikeu nechceme, holkám se líbí domečkové postele, ale má to už skoro každý. Zaujal mě proto dětský pokoj Mirai, který je moc hezky vyrobený. Dívala jsem se, že děti po něm mohou skákat a večer mohu dát do okýnek světýlko. Zajímá mě, jestli ho už někdo má, jelikož je to novinka a jak jste s pokojem spokojené? Fotky přikládám, at víte o co se jedná. Moc děkuji za případnou radu. :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20854
21.2.22 14:31

Jsem si říkal, že to musí stát balík na jo, stojí to ranec. :D ale jinak pěkný, ale fakt pro děti, za pár let se jim to přestane líbit a budete to šíleně pod cenou prodávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.2.22 14:33

Mě to právě nepřijde nějak extra drahé za celý pokoj. Když jsem se dívala jinde, tak úplně obyčejné pokoje stály podobně. A tohle nám stačí na 8 let, pak pořídíme dospělácký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
21.2.22 14:35

Taky jsem na tento typ koukala, ale odradila mne jednak cena, druhak především špatné recenze. Však si to dej do přítele googla. Údajně zlatá IKEA. Ale osobně zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.2.22 14:41

@barbarossa právě, že jsem prohledala google a našla pouze kladné recenze :think: jak jsou spokojení. Teď se koukám znova a nic jiného nevidím. Tož nevím… :roll: počkám, zda se někdo nepřidá, kdo sestavu opravdu má doma 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.2.22 14:46

Mně odradili cena. Raději rovnou nábytek co vydrží i přes pubertu a dá se přizpůsobit

edit. původní příspevek měl být jinam

Příspěvek upraven 21.02.22 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
21.2.22 14:52

@rose-25 koukni na recenze na jednotlivé kusy, to najdeš i ty negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
21.2.22 14:54

@Netopirek můžu vědět, co jste tedy vybrali? Ráda bych tím zařídila nábytek v pokojíku, aby vyhovoval jak pětileté holce, tak i desetiletému klukovi. A vydržel i přes pubertu. Klidně napište zprávu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.2.22 14:58

@barbarossa
nakonec truhlář. A klasickou skříň kde se můžou posouvat police nebo měnit za košíky.
A pak i nábytek Ikea, lidl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.2.22 15:26
@rose-25 píše:
Zdravím, chtěla bych se poradit. Chceme dcerám pořídit nový pokojíček. Ikeu nechceme, holkám se líbí domečkové postele, ale má to už skoro každý. Zaujal mě proto dětský pokoj Mirai, který je moc hezky vyrobený. Dívala jsem se, že děti po něm mohou skákat a večer mohu dát do okýnek světýlko. Zajímá mě, jestli ho už někdo má, jelikož je to novinka a jak jste s pokojem spokojené? Fotky přikládám, at víte o co se jedná. Moc děkuji za případnou radu. :think: :mavam:

To je nenapadna reklama, jo :lol:.

Jinak: deti zadny specialni detsky nabytek nepotrebuji. Nejpozdeji v 8 letech se to vyhazuje.
Navic detem je fajn omezit lepene drevotrisky, cim min chemie, tim lepe.
Takze dobra volba je treba klasicky masiv, uplne obycejne skrinky/postele od poctiveho vyrobce.
Misto hnusnych kulatych drevenych uchytu staci dat moderni kovove a vyreseno na spoustu let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41780
21.2.22 15:48

Děti měly dřevěný klasický nábytek, dcera zvýšenou postel s domečkem, postupně jsme dle potřeby doplňovali, teď je dceři 16 a má ho stále, syn (28) si něco odvezl k němu, něco zůstalo v jeho bývalém pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí