Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
má někdo CBD kapky na spaní? Pomáhá to? Navrhl mě to lékař skrz problémy se spánkem usínáním a neustálým probouzením.
Jelikož to řeším už asi rok as nic nějak nepomáhá, tak mám Stilnox ale neberu každý den a Mudr navrhl toto, že s tím jeho pacienti mají dobré výsledky…
Něco jsem si našla na netu, ale radši bych osobní zkušenosti a doporučení…
Ahoj, mne ne. CBD STAR night za 1.600,– a nic.
Akorát jsem měla dobrou naladu a roupy ![]()
Používám olej, který obsahuje kombinaci CBD a CBN, z toho, co jsem nastudovala je CBN na spánek účinnější. Na mě to docela funguje, spím dobře, ale ta cena je teda docela pálka, když to člověk užívá pravidelně.
@Sofie2013 píše:
Používám olej, který obsahuje kombinaci CBD a CBN, z toho, co jsem nastudovala je CBN na spánek účinnější. Na mě to docela funguje, spím dobře, ale ta cena je teda docela pálka, když to člověk užívá pravidelně.
a jaké přesně a za kolik máš?
@Levandulová voda Většinou používám tento:
https://www.cbdshop.cz/…-10ml-cibdol
Prodávají se různě silné oleje. Nejsilnější je „25%“. Na doporučení kámošky jsem párkrát zkusil Euphoria CBD olej 25% (prý je nejlepší). Tři až pět kapek pod jazyk a pak spolknout. Na usínání to fakt funguje. Jsem po tom trochu jako utlumenej, unavenej. Mám takový trochu pocit, že to i nějak ovlivňuje srdce (asi zprostředkovaně přes nervy). Někdo se srdečními problémy by se asi měl poradit s doktorem.
Jinak na mě funguje i jedna Plzeň (víc už je kontraproduktivní).
Ale lepší je najít způsob jak usínat bez nějakých přípravků.
Zrovna včera jsem studovala o CBD olejích
Zatím mi sice objednávka nedorazila, takže nemám osobní zkušenost, ale třeba ti při výběru pomůže, že se dnes dělají i Nano CBD oleje a spreje, které mají větší účinnost, protože se v těle vstřebá více látky. U klasických CBD olejů velkou část látky tělo nespotřebuje a vyloučí.
Kdosi mi to nedávno doporučil na úzkosti. Koupila jsem nějaký prémiový za skoro tři litry a nedělá to pro mě vůbec nic ![]()
Já ho mám doma tuším 20% a bojím se ho znova užít- měla jsem z něj šílené výkyvy nalad, brečela jsem, strasne vynervovana. Pár dní pak trvali, než se to vrátilo do normalu.
Kdybyste někdo chtěl, můžu za půl ceny nebo tak něco poslat, ubylo 12 kapek. ![]()
Je to cbd Way.
Já používám CBD olej 6% od firmy Imuni. Je to novinka na trhu, fullspectrum olej, který se navíc vyrábí lipozomální metodou a díky tomu se lépe vstřebává a působí účinněji než bežné CBD oleje. Vyzkoušela jsem CBD od různých firem a abych na sobe cítila aspoň nějaké účinky, tak jsem si musela dat minimálně 10 kapek, takže balení bylo za chvilku pryc a mohla jsem kupovat další. U CBD oleje, který používám teď mi stačí 4 kapky, dobre se vyspim a rano jsem plna energie a tolik se přes den nestresuju. A balení mám na 2 měsíce zhruba, takže ještě usetrim.
Klidne mi napište, pošlu vám odkaz a poradím, jak získat slevu
![]()
Ahoj. Mne hodne pomohlo si precist tohle: https://www.gurufarm.cz/…u-nespavosti
Jen CBD olej to mnohdy nevyresi. Je treba upravit i jine veci.
@rejžička Nekteri lide jsou velmi citlivy i na male mnozstvi THC v oleji. Navic 20% uz je docela sila ![]()
Mozna zkus ten CBD olej 5% a 10% maji skoro bez THC.
edit admin: smazán odkaz
Já mám vyzkoušené kapky od cbd no.1 s tím, že jsem si je hlavně koupila kvůli zhoršujícímu se ekzému, ale daly mi slušně do pořádku i spánek.
@skwor.skworecek Taky už nějakou dobu uvažuju o tom, že bych zkusila cbd, ale zajímala by mě jedna věc, a to ta jestli je jedno od jaké značky si cbd vyberu? To složení by tam mělo být stejné, ne?
Hezký den, prosím, máte někdo zkušenosti se CBN kapkami na nespavost? Děkuji ![]()