CBD kapky na spaní ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
23.5.22 19:52

Ahoj mě pomohl nano sprej s cbd od canamana. Myslím si že to chce vyzkoušet, ne na každýho asi musí jedna věc fungovat stejně. Ale já s tím mám třeba dobrou zkušenost, pomohlo mi to se spánkem když jsem prožívala vcelku dost stresové období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
24.5.22 11:49

@Awea Ahoj, já používám většinou tento olej:
https://www.cbdshop.cz/…-10ml-cibdol
Je to kombinace CBD a CBN, funguje docela dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.5.22 13:39

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.8.22 14:59

Dobrý den, osobně používám tyto kapky CBD https://www.konopnafarmaliptov.sk/…rum-premium/ už dlouho a dost mi pomáhají s nespavostí. Až to uděláte, vyzkoušejte slabší a uvidíte, jestli to pomůže nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.8.22 11:24

Ja teď užívám CBD kapsle na spanek ze Zelené zeme.
Trpim na studene nohy i v lete. Ted je mam teple👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.22 11:49

Ahoj, já používám kapky od cannacare CBD - CBG vyhovujou mne i dětem. Manžel nespavec par kapek a spí jak mimino nejvetsi ukaz je tchyne po rakovině ta je nadšená. Pokud by jsi chtěla mám na nákup 35% slevu - mohu ti poslat kód, takže nemusíš platit ty nesmyslné částky. Hezký den :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
26.8.22 20:46
@PavlinaSestakova píše:
Ahoj, já používám kapky od cannacare CBD - CBG vyhovujou mne i dětem. Manžel nespavec par kapek a spí jak mimino nejvetsi ukaz je tchyne po rakovině ta je nadšená. Pokud by jsi chtěla mám na nákup 35% slevu - mohu ti poslat kód, takže nemusíš platit ty nesmyslné částky. Hezký den :kytka: :kytka:

Ahoj, chtěla bych cbd vyzkoušet, nemáte ještě kód? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.22 20:57

@PaniBambulinova Más ve zprávě. Hezký večer 35% s kodem je automaticky i doprava zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.22 13:48

CBD na spaní

Já jsem už několik měsíců věrná 10% oleji ze CBweed.cz. Nejen že se mi líp usíná ale v noci se už vůbec nebudím. Kamarádka měla problémy jen s usínáním a na to zas užívá Meladol od stejný značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 15:03
@PavlinaSestakova píše:
Ahoj, já používám kapky od cannacare CBD - CBG vyhovujou mne i dětem. Manžel nespavec par kapek a spí jak mimino nejvetsi ukaz je tchyne po rakovině ta je nadšená. Pokud by jsi chtěla mám na nákup 35% slevu - mohu ti poslat kód, takže nemusíš platit ty nesmyslné částky. Hezký den :kytka: :kytka:

já mám o kod zajem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.22 22:30

Ja používám Kanoil oleje, pravidelně denně l a jsem s výsledkem velmi spokojen. Obvykle kupuji 10% nebo 12%.

edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.11.22 13:05

Já jsem poradkyně, máme liposomální oleje, ty jsou nejlépe vstřebatelné a nejúčinější a máme k nim i bylinné kapsle, které spolu s kapkami krásně uspávají, zkvalitňují spánek a člověk je ráno odpočatý. Do 25.11. můžete vyzkoušet s výraznou slevou až 40%, klidně napište zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí