Spánek batolete ve vlastním pokoji

Pyžamožrout
8.11.25 20:55

Spánek batolete ve vlastním pokoji

Zdravím,
Poradí mi prosím někdo jak takticky na syna. Bude mit za pár měsíců 3 roky, před měsícem dostal novou postel, z ložnice z postýlky se nadšeně přesunul do nové postele vedle do pokoje. Vše super, chtěl tam chodit spát, i odpoledne, občas v noci jsme si ho vzali do ložnice když se vzbudil a kňoural
A teď najednou zkrat, panika, nechce tu spát, včera usnul až v 22:00 a furt brečel. Dneska taky, řev, tlučil do zdi od ložnice že chce tam a teď ještě nespí
No a k otázce - stát si za svým a furt ho nutit chodit spát do vlastní postele nebo vyměknout a přesunout zas do ložnice? Docela jsme si už zvykli z manželem že máme ložnici pro sebe ale zas aby to nebral že jsme ho vyšoupli a prdime na něj
Díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
8.11.25 21:08

Tak on bere, že jste ho vyšoupli a prdíte na něj. Ty jsi dospělá a spíš s manželem, on dítě a má spát sám? Divný, co?
Asi by bylo fajn, kdybys šla do pokojíku spát s ním než si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
8.11.25 21:09
@Pyžamožrout píše: Více

no - hodně štěstí, dcera má 9 a ještě se mi to nepodařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pyžamožrout
8.11.25 21:16
@Janli píše: Více

Vyšoupli, ale naservírovali jsme mu to stylem jestli chceš můžeš tu spát, jestli ne můžeš být s námi furt v ložnici. Nenutili jsme ho tam být. Proto mě teď zmátlo jak otočil

• Citovat
  • Upravit
76843
8.11.25 21:19

no tak prvně se mu zalíbilo, že je to něco jiného, pak si uvědomil, že to tak plánujete na furt, je maličký, potřebuje maminku u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
8.11.25 21:20

Prostě zjistil, že se tam sám bojí. To spaní za každou cenu v ložnicích a následný vyšoupnutí dítěte do pokoje je mor. Já spala s dětmi od narození v jejich pokoji, stěhovala jsem se pak já. Žádný problém nenastal, protože děti tam byly zvyklé a cítily se tam bezpečně. Tebe teď čeká pár let, kdy bude dítě pendlovat mezi pokojíkem a ložnicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pyžamožrout
8.11.25 21:23

@stinga @Janli noo asi jsem byla moc naivní, je mi to jasný :lol:

• Citovat
  • Upravit
76843
8.11.25 21:25

no nejsi v tom sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.11.25 21:39

“nechce tu spát, včera usnul až v 22:00 a furt brečel. Dneska taky, řev, tlučil do zdi od ložnice že chce tam a teď ještě nespí”
Vy ho tam nechate brecet a tlouct do zdi, ze chce za vama, kdyz jste mu predtim tvrdili, ze muze s vami spat a nenutili ho byt v jeho pokoji - jak pises vyse? To uz teda ted neplati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
8.11.25 21:42
@Cirrus fibratus píše: Více

no ty jo, máš pravdu, já si toho nevšimla, přeskakuju mezi několika diskusemi,
@Pyžamožrout no s takovou zaděláváte dítěti na dobré trauma, to je hrozné, hrozné, hrozné - chudák chlapeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
8.11.25 21:46

Má tam nejake svetýlko? Nebo úplnou tmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.25 21:46

Chudák chlapeček, tak ty potřebuješ chlapa u sebe a chudák kluk už se vám nehodil :-( nám v pokoji nechce spát ani 6leta, jen někdy už to zkouší, nejradši by měla v pokoji i mladší ségru, ale ta ještě není připravena…tak často spí spolu ve velké posteli s ohradkou…starší dceři jsme dali 120×200m.

• Citovat
  • Upravit
Pyžamožrout
8.11.25 21:54
@Cirrus fibratus píše: Více

Včera usnul až v 22:00, na střídačku jsme k němu chodili s mužem a když neusnul šla jsem za ním, vzala ho do ložnice a usnuli jsme oba. Dneska odpoledne cajk, usnul v pokoji a večer zas drama že tam být nechce. Ten zbytek zas zbytečně prekrucujete, nenechala jsem ho tam řvát hodinu, normálně ho uspavam u něj v postýlce a čteme a tak to i proběhlo

• Citovat
  • Upravit
Pyžamožrout
8.11.25 21:55
@Dahlia0409 píše: Více

Má tam takovy noční světýlko v zásuvce

• Citovat
  • Upravit
16340
8.11.25 21:57

A víš, co treba vadí? Samota, tma, špatné sny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí