Spánek batolete ve vlastním pokoji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3436
9.11.25 19:11

@Eva2610 On ma některé názory zvláštní i na jiné věci. No já s nim naštěstí doma nežiju ;) Tady je mi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.11.25 19:11
@Eva2610 píše: Více

Několik minut zoufalství dítěte je úplně v pohodě, jen mírné nepohodlí a rozhodně by se tím neměli rodiče stresovat, už tak je na rodiče tlak ze všech stran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
9.11.25 19:15

@AdamMoudrý Do teď si ho po celý ten měsíc brali do ložnice pokud v noci kňoural -
Psala zakladatelka. Proč by najednou mělo
Dítě chápat, že to nelze. Domáhá se jen toho co mu bylo celou dobu umožněno ( spaní s rodiči v ložnici, pokud bylo v nepohodě ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.11.25 19:53
@Snopy123 píše: Více

Každého věc, já bych od začátku nechal dítě spát v jeho pokoji a šel k němu, když by potřebovalo. Když by bylo ze začátku v ložnici, tak by si muselo v nějakém věku zvyknout, že do ložnice nesmí. Ale jestli někdo nechce nastavit hranice a nechat se v noci kopat od vlastních dětí, ať to klidně dělá, až do úplného vyčerpání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
9.11.25 19:56

@AdamMoudrý Tak jste si doma nastavili hranice, které vyhovovaly vám doma. Snad to vyhovovalo i těm dětem a nebo je to dostatečně naučilo překonávat ty překážky nebo co jsi psal.

Ono dítě spící na vlastní postele u lože rodičů nemusí nikoho v noci kopat do úplného vyčerpání rodičů. :nevim:

Nám děti v posteli spaly všechny. Věkem přešly do vlastní postele v ložnici a později do svých pokojů. Nikomu se nemusel udělovat žádný zákaz vstupu, nikam běhat a podobné. Fungovalo to několikrát a naprosto přirozeně jak děti rostly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
9.11.25 20:15
@Pyžamožrout píše: Více

já jsem ti včera psala, že to u nás bylo také tak, nadšeně šla spát do nového krásného pokojíčku a když zjistila, že to už tak má být nafurt, tak hodila zpátečku, a je jí 9 a pořád v pokojíčku nespí - už jsem i koupila novou postel, protože měla patrovou, tak jsem předpokládala, že je problém v posteli, ne není, chce být se mnou,
když mám noční, spí u babičky ve svém pokoji teda sama, ale babička s ní při uspávání leží, a je tam rozsvícené světýlko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
9.11.25 20:17
@AdamMoudrý píše: Více

ano „já bych“, já když jsem neměla dítě, tak jsem si také spoustu věcí vysnila, jak to bude fungovat - a ejhle, ono ne - to dítě není žádná naprogramovaná hračka, ale má to svůj vlastní rozum a svůj vlastní názor, který ty naše krásné teorie háže do koše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
9.11.25 20:18

za mě také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
9.11.25 20:19

no, ten je „múdrý“ jak rádio Jerevan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11103
9.11.25 20:29
@stinga píše: Více

Taky jsem byla nejchytřejší pred detma a věděla jsem co a jak budu dělat..jak se narodil první, pochopila jsem, ze jsem věděla houno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
9.11.25 20:36
@citlivaduse píše: Více

Jo tak to já jsem byla chytrá ještě s prvním dítětem. A navíc matka roku🤣. Dítě od porodnice spalo celou noc, kojení ok, samo si zavedlo režim, příkrmy paráda, zaclo tabulkové chodit na nočník… Rozdávala jsem rady jak na běžícím pasu. No… Druhé mi ukázalo, zač je toho loket. Je mu dva a půl, nespalo ještě nikdy celou noc, kojení hrůza, příkrmy hrůza, vzteka se a dneska mi řekli, že mi ureze hlavu. Podotýkám, že nemá přístup k mobilu, tabletu ani televizi. Takže zas tak skvělá už si nepřipadám.

• Citovat
  • Upravit
11103
9.11.25 20:40

Tak to me vyskolil hned ten první, to byla jízda. Porad jsem poslouchala, ze to druhé bude za odměnu. Hmm, tak je to jeste náročnější kus. A to jsem si myslela, ze uz mam fakt vybráno. Taky je mu 2,5. Bylo by to na román. Ale my uz mame za sebou 1 celou noc v kuse, nedávno se zadarilo 8) A celkově uz se většinou vzbudi třeba jen pětkrát za noc. Jsou samozřejmě horší noci, ale jinak je to uz velká parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11103
9.11.25 20:43

Nicméně mam v okolí taky prvomaminky s dítětem, se kterým to jde jednoduše a taky mi radily co a jak. Jenže jejich rady na moje dite nefungovaly :nevim: Ono to bylo a je casto dost frustrujici, kdyz ti dává někdo dost okatě najevo, ze děláš neco blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.25 21:19

@AdamMoudrý hlavně vy neterorizujte manželku a děti 😂nejlépe když byste taky šel spát na samotku, snad si žena správně nastavit hranice :mavam:

• Citovat
  • Upravit
360
9.11.25 21:23
@stinga píše: Více

Dokud jim žena nedovolila lézt do ložnice, tak to fungovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie