Miminko v posteli - muž nechce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.10.25 23:49

Miminko v posteli -muz nechce

Ahoj,

mám 6tydenni miminko. Od malička plačtivé. Spinká od narození se mnou. Dnes se muž rozhodl, že spát v posteli nebude s námi… Já upřímně jsem z toho smutná… Malá je na UM, protože ji nesedělo mé mléko a tím pádem jsem přišla o tu „naši“ chvilku a teď musí být i v postýlce… Já se s ním nedokážu domluvit na tom, aby spala s námi. Mě prostě její teplo a vrteni strašně chybí…

Jak byste vyřešili situaci? Miminko usne v postýlce, relativně…ale mě to prostě chybí. Nebo si to moc beru? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andrasteia
20.10.25 00:00
@Anonymní píše: Více

Nevim, jestli to myslis vazne, ale tvůj manzel ma pravdu. Pokud to vyhovuje i dítěti, tak ndni o cem diskutovat, přece. Tech hezkých chvilek s nim behem dne muzes mit spoustu

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
20.10.25 00:01

Chápu vás oba dva, ale vnitřně souhlasím s rozhodnutím vašeho muže. Domnívám se, že je to ku prospěchu vás všech.

• Citovat
  • Upravit
1608
20.10.25 00:15

Myslím, že je to v pořádku, přece v postýlce vedle je miminko taky nablízku a pohodlně se všichni vyspíte. No, že se muž po šestinedělí těší na společné chvíle vás dvou s tím nejspíš taky souvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
20.10.25 01:16

Moc si to bereš :think: Já chtěla postýlku, po měsíci už se na ni jen prášilo. Syn byl kojený, ale jednodušší bylo ho mit vedle sebe. Taky mi to časem moc nevyhovovalo, ale postylka se zrušila a pak šel postupne do svého pokoje, což hlavne teda manzel uvítal, ze mel konečně zase prostor v posteli a že jsme tam zase sami dva. Takže to chápu z pohledu muže, proč mu to vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15076
20.10.25 05:37

A co jako, ze nechce? Tobe muž doma rozkazuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
20.10.25 05:43

V šesti týdnech bych spala s miminem (teda já ne, protože jsem se v té době ještě bála SIDS a navíc dítě nespalo :mrgreen:. Ale kdybych byla ty). Šesti týdenní mimino má nárok na blízkost mámy a naopak, jsme savci, ne plazi.

Příspěvek upraven 20.10.25 v 07:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
20.10.25 06:08

Tak pokud to miminku nevadí spát v postýlce, tak bych to neviděla jako katastrofu. Me se třeba deti ve své postýlce budily 100× za noc, mely tam uplne záchvaty, takze tam bych chlapa poslala někam, kdyby je vyhazoval ode me, ale pokud by mi spaly samy, tak bych byla radsi, lip bych se vyspala. Precejenom s dítětem v posteli člověk spí tak napůl, aby ho nerozlehl, v postýlce má navíc monitor dechu :nevim: nějaké své chvilky si najedete i mimo to ne? Vždyť jsi s nim celý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
20.10.25 06:22

Aktualne se vubec nedoporucuje, aby miminko spalo s vami v jedne posteli.
Idealne je v postylce, co se prisoupne k Vasi posteli. Je yo hlavne z duvodu bezpecnosti.
Takze bych se tim i ridila pokud je to mozne.

Jinak te chapu, urcite ti miminko u tebe chybi a neni se za co stydet. Svoje miminko milujes a to je dulezite. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
20.10.25 06:22

No dobrá volba otce pro dítě :roll: Když mu to vadí tak ať si jde spát jinam on. Do tohoto bych si nenechala kecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5641
20.10.25 06:29
@JancaS84 píše: Více

Přesně. Jako v šestinedělí bych si rozhodně nenechala kecat do toho, kde bude spát miminko. A prý „muž se rozhodl“ 8o. To ti doma rozkazuje nebo co? Já bych ho odkázala na gauč, kdyby měl nějaké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.25 06:37
Řídila bych se podle toho co vyhovuje miminu. :nevim: jestli je v postýlce spokojená tak taky dobře.
Pokud vám společné spaní nevyhovuje tak můžete spát odděleně. My tak spali skoro 10 měsíců. Nikomu to ale nevadilo. Ono to tak vyplynulo samo.
  • Citovat
  • Upravit
22809
20.10.25 06:37

Já jsem si vzala první dceru do postele pár dní po porodu, nedala jsem noční vstávání..muž hodně rychle pochopil a v rámci jeho zájmu, vyspat se do práce, chodil spát do obýváku a dlouho jsme spali oddělene..časem postavil postel 240cm širokou, kde jsme spali všichni 3, pak 4 i s dalším mimcem a to už se nestěhoval ;) Říct chlap matce po porodu, že dítě s ní spát nebude, to je docela vrchol.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14666
20.10.25 06:42

Od narození prvního dítěte spal manžel odděleně, aby se vyspal do práce. Trvalo to snad 8 let. Ale vždy když to šlo, uspala jsem dítě/děti (pokud to šlo, tak v postýlce, ale to bylo možné jen u dvou ze čtyř, jinak v posteli, nejmladší obskládané peřinami nebo na matraci položené na zemi), šla jsem za manželem a když se (většinou nejmladší) dítě probudilo, šla jsem za nimi a zůstala tam do rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
20.10.25 06:46

Zalezelo by na duvodu. Pokud mu tam vadi fyzicky, tak at jde spat do jineho pokoje. Pokud bezpecnost miminka tak tam bych asi nesla proti nemu, je to i jeho dite. Otazka je, proc mu to na zacatku nevadilo a ted ano, pokud se tedy jedna o bezpecnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí