Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kruel píše: Více
Není třeba, matka může spát se svým dítětem jak dlouho chce, víš ![]()
Tak ono se to zase obrátí…a za čas budou řešit milenky, odcizení ve vztahu apod
@Venetia píše: Více
To si nevybereš.. kamarád má úžasnou ženu, dělá co mu na očích vidí, první poslední doma dělá..a stejně ji podvádí s kým může ![]()
Schválně to zkus, prosadit si, ze mimino, pak batole, předškolák, a pak i školák smí do manželské postele. A pak nám napiš, jestli s manželem ještě spíš
@AdamMoudrý píše: Více
Ano. Dalsi dotazy?
Kdyby me nutil cpat mimina do postylky, tak by zarucene spal nekde bud sam, nebo u nekoho jineho…nastesti jsem si nevzala sebestredneho blbecka.
Příspěvek upraven 20.10.25 v 20:18
@Beruska999999 píše: Více
Necháte dítě, ať se na vás dívá, v rámci sexuální výchovy?
@Beruska999999 píše: Více
Za to on si chudák asi vzal sebestřednou krávu
![]()
Tož jak nejsi schopna kompromisu a jsi jen TY TY TY…Tak si nic lepšího nezasloužíš
@Fee-bee Dcera měla při kojení krev ve stolici a málo přibírala, a to i přes moje vynechávání různých potravin, zapisování do tabulky, ve finále docela drastickou dietu a běhání po doktorech. Bez mlíka v mé stravě to bylo lepší, ale ideál teda ne. Pomohlo až UM a pak příkrmy. Přečetla jsem dost diskuzí a evidentně se to stává.
Už je to tady. Děti musí spát ve vlastní posteli ve vlastním pokoji, aby jejich rodiče mohli mít sex v ložnici. Bez toho by se diskuse o spaní dětí neobesla.
Pak takový chlap ať jde o dům dál, když určuje zda matka může či nemůže spát se svým miminkem
Neboj, ja jsem spokojena…a jelikoz za chvili nas ceka 16. vyroci svatby, on asi docela taky ![]()
Příspěvek upraven 20.10.25 v 20:38
@Eva2610 píše: Více
To jsou ty nudný chlapi bez fantazie, sex přesně 21:30 v loznici v posteli. Jinak to neznají.