Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Proč to není incest, když ma manzel starší dceru v posteli?
@Venetia píše: Více
Vychovávat dítě znamená život bez sexu?
@hani28 píše: Více
A kdyz je miminko v postýlce vedle postele, tak se zaručeně vyspí?
@Alušáček píše: Více
A co kdyby dítě přišlo do předsíně, koupelny, kuchyně? Byla by sexuální výchova v praxi? To by totiž v zamčené ložnici nehrozilo, kam by v rámci jasně nastavených hranic dítě vůbec nemělo lézt
@AdamMoudrý píše: Více
Neni v tvém případě lepší vůbec děti nemít?
@AdamMoudrý píše: Více
na mne to vzdy působilo antieroticky
U nás žádný problem teda nebyl
Spali jsme všichni jako zabití a jediné mínus bylo časem cestování dítěte. Takže to občas někdo schytal rukou nebo nohou, ale pak šel do pokojíčku a od té doby je klid
Než ho uspavat a strkat pořád během noci do postylky, bylo fakt jednodušší, kdyz ležel u nas
Tak jak jsem uz psala, my jsme se vzdy vyspali lepe, kdyz mimino v posteli nebylo. I kdyz nas probudilo placem, ten spanek mezi vstavanim byl lepsi, kdyz v posteli nebylo. Tak treba to ma taky tak ![]()
Ja jsem se vyspala mnohem lépe když miminko spalo se mnou, nemusela jsem vstávat. Rano jsem si ani nepamatovala kolikrát jsem kojila. Kazdy to ma jinak. Zakladatelce se s miminkem spí lépe, není nesvéprávná aby jí manžel buzeroval a něco zakazoval.
Samozřejmě jí nemůže nic zakazovat. Ale aby to pak nezačalo narušovat jejich intimní vztah…
@Janča6 píše: Více
To už záleží na tom, jaký typ chlapa si pro rodinu vybrala
A hlavně nenapsala co konkrétně mu vadí
@Janča6 píše: Více
Bože to je pořád dokola, když se narodí miminko, život to změní, s tím snad každý počítá. Miminko v posteli, miminko v postýlce vedle postele -můžeš prosím vysvětlit jaký rozdílný vliv mají obě situace a intimní život? Kdo chce intimně žít hledá způsob, kdo nechce hledá důvod proč ne.
@hani28 tak si může pořídit druhou postel…my máme v domě několik velkých postelí…