Spanek v loznici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76491
4.2.23 22:57

Taky mám téměř ve všech místnostech něco, co měří teplotu, rodiče také,
mně je přes den pořád horko a v noci zima, prý jsem chlap :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
4.2.23 23:26
@Kolicek95 píše:
@klamonožka Ano, máme v každé místnosti teploměr. :) A zrovna v ložnici i termostat. Iu mých rodičů je v každé místnosti teploměr.
:D :D :D
A proč, jestli se můžu zeptat? Pokud z nouze nejsou extrémně spořiví, tak už to vypadá na obsesi. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
4.2.23 23:33

My mame vsude podlahovku a ta se neda moc rychle a hlavne dobre regulovat. Vsude mame 23 stupnu, termostat nastavenej na ekviterm, takze kotel si dotapi sam podle teploty venku, teplotu mistnosti skoro nebere v uvahu. V noci pak mame nastaveno, aby se topilo pouze v pripade, ze by doslo k nejakemu velkemu teplotnimu vykyvu. Rano je tu tak 22,8… proste se zateplenym barakem se neda moc delat a podlahovy topeni ma taky urcite nedostatky. :) Ale nam to vyhovuje, protoze dite spi take s nami v loznici, nedokaze spat pod perinou dele, nez par minut a casto se mu vyhrne kabatek az pod bradu. Takze bych mela strach, aby mu v nizsi teplote a s nahymi zady nebyla zima a neodnesly to ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
4.2.23 23:38
@KackaHracka píše:
My mame vsude podlahovku a ta se neda moc rychle a hlavne dobre regulovat. Vsude mame 23 stupnu, termostat nastavenej na ekviterm, takze kotel si dotapi sam podle teploty venku, teplotu mistnosti skoro nebere v uvahu. V noci pak mame nastaveno, aby se topilo pouze v pripade, ze by doslo k nejakemu velkemu teplotnimu vykyvu. Rano je tu tak 22,8… proste se zateplenym barakem se neda moc delat a podlahovy topeni ma taky urcite nedostatky. :) Ale nam to vyhovuje, protoze dite spi take s nami v loznici, nedokaze spat pod perinou dele, nez par minut a casto se mu vyhrne kabatek az pod bradu. Takze bych mela strach, aby mu v nizsi teplote a s nahymi zady nebyla zima a neodnesly to ledviny.

Není lepší overal, nebo body? :mrgreen: To mi přijde na spaní moc teplo, ale když vám to vyhovuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
4.2.23 23:42
@smile_xxx píše:
Proč obscesi? Taky máme v každé místnosti meteostanice ( tedy v bytě). V každé místnosti se topí na jiný počet stupňů, a je to hlavně kvůli vlhkosti v bytě.

Píše se obsese, ne obscese. :-) ;)
Tak samozřejmě každého věc, ale k čemu je, že vím, že v obýváku je o procento nižší vlhkost než v dětském pokoji…? I když zjistíš nějaký mini rozdíl (velký asi těžko), tak co s tím jako uděláš? A je malý rozdíl až tak škodlivý, abys to musela v každé místnosti monitorovat? :think:
No nic, to jsou jen řečnické, nic ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
4.2.23 23:50

Na večer všude 18° jinak udržujeme 20° přes den.

V koupelně přitopíme na 22° podlahovku. Termostat reguluje teplotu stále stejnou, aby zbytečně neszpínal kotel.

Ale těch 18° na noc ideál.

• Citovat
  • Upravit
569
4.2.23 23:51

@Dahlia0409 Neni, protoze v noci urcite jednou cura na nocnik a pri tom polospi… fakt cura se zavrenyma ocima. :lol: Takze nez bych ho dostala z overalu, tak se snad pocura. Bohuzel ty vetsi uz delaji rozepinaci jen do urovne tesne nad pindik a kdyz mu ho mas (taktez totalne rozespala) dostat ven jednou rukou, v niz zaroven drzis nocnik a druhou drzet stojici, vlajici, temer spici dite, je to docela mazec. :D Kalhoty od pyzama stahnu a natahnu, pri nejhorsim i vleze, kdyz se po vycurani hned sklati do postele. :lol: Bohuzel oba spime jak mrtvoly, takze takova curaci pauza je obcas dost horor. Prijde mi, ze on ani nemuze vedet, ze chce curat, ale nejakym zvlastnim zpusobem si vzdycky rekne a me vzbudi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
4.2.23 23:59

@KackaHracka Tak to chápu, když je potřeba na nočník, tak to jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
5.2.23 00:01
@Cimada píše:
Píše se obsese, ne obscese. :-) ;)
Tak samozřejmě každého věc, ale k čemu je, že vím, že v obýváku je o procento nižší vlhkost než v dětském pokoji…? I když zjistíš nějaký mini rozdíl (velký asi těžko), tak co s tím jako uděláš? A je malý rozdíl až tak škodlivý, abys to musela v každé místnosti monitorovat? :think:
No nic, to jsou jen řečnické, nic ve zlém.

A v čem je problém, že má prostě někdo přehled? :mrgreen: Já třeba mám ráda přehled, že se ujistím, když cítím, že to moc topí, že je doma opravdu moc stupňů, nebo když vidím teploměr a vyšší číslo, hned topení o něco stáhnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2585
5.2.23 00:15

Máme kolem dvaceti a i tak mám pod peřinou já i dcera deku. V noci se netopí, takže to k ránu spadne na těch osmnáct ( podle teploty venku), ale mně je v tom prostě zima. Nesnáším dýchat studený vzduch. Když byla malé miminko, topila jsem klidně na pětadvacet. Letos mi Putin udělal čáru přes rozpočet. Za mě byl ideál spát odkopana v pyžamu s kraťasy a ne jako teď ve flisovem s mikinou a malá v plyšovému overalu. Až zlevní plyn přitopim nejmíň na 23. Vyrostla jsem v teple v paneláku, jsem na to zvyklá a studený barákový odchov mi nevyhovuje. Dceru v noci pořád přikrývám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
5.2.23 00:54
@mokkk píše:
Máme kolem dvaceti a i tak mám pod peřinou já i dcera deku. V noci se netopí, takže to k ránu spadne na těch osmnáct ( podle teploty venku), ale mně je v tom prostě zima. Nesnáším dýchat studený vzduch. Když byla malé miminko, topila jsem klidně na pětadvacet. Letos mi Putin udělal čáru přes rozpočet. Za mě byl ideál spát odkopana v pyžamu s kraťasy a ne jako teď ve flisovem s mikinou a malá v plyšovému overalu. Až zlevní plyn přitopim nejmíň na 23. Vyrostla jsem v teple v paneláku, jsem na to zvyklá a studený barákový odchov mi nevyhovuje. Dceru v noci pořád přikrývám.

Tak to musíte mít i tak slušný faktury teda :mrgreen: Já od malá měla topení max na 3 v pokoji, mamka všude na 5 a nechápala, že nám to se ségrou stačí :mrgreen: Max 20 máme a když je mi chladněji, tak si vezmu teplejší ponožky a mikinu. Syn má 5 měsíců a je taky jen v body s dlouhým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.23 03:28

@Anne02 aktuálně 16 :mrgreen: mladý spí odkrytý, hole nohy.. spokojený, jako vždy. Já m peřinu a deku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.23 03:29
@klamonožka píše:
Heleďte - a to nemyslím nijak rýpavě, jen by mě to opravdu zajímalo, protože dotaz na podobné téma je tu co chvíli - to máte doma běžně teploměry třeba takhle ve více místnostech? Jeden v ložnici, další v obýváku, abyste měli přehled? :think: Já totiž vůbec nemám páru, kolik doma vlastně máme stupňů - prostě topím tak, aby mi bylo příjemně, ale ne přetopeno. Nebo máte (třeba v domku) nějaký systém topení, kde se nastavuje, na kolik se kde topí - a tím pádem to víte, jak to kde máte? Nebo to dokážete odhadnout? :think:Příspěvek upraven 04.02.23 v 22:32

My máme v každé místnosti termostat :think: :mrgreen: a aniy každá místnost má nastaveny svůj program, co se týče teplot. Rodinný dům 9 pokojů :think: termostat nemám jen v kuchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí