Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry vecer:)
Kolik mate stupnu v loznici, kde spite s mimcem? ![]()
@Anne02 píše:
Dobry vecer:)
Kolik mate stupnu v loznici, kde spite s mimcem?
Cca 19, jak kdy. Podle toho, jak se to vytopí, nebo vyvětrá, ale průměrně 19
Topím na 21, ale mám čerstvého novorozence co má ještě trochu problémy udržet teplotu
Heleďte - a to nemyslím nijak rýpavě, jen by mě to opravdu zajímalo, protože dotaz na podobné téma je tu co chvíli - to máte doma běžně teploměry třeba takhle ve více místnostech? Jeden v ložnici, další v obýváku, abyste měli přehled?
Já totiž vůbec nemám páru, kolik doma vlastně máme stupňů - prostě topím tak, aby mi bylo příjemně, ale ne přetopeno. Nebo máte (třeba v domku) nějaký systém topení, kde se nastavuje, na kolik se kde topí - a tím pádem to víte, jak to kde máte? Nebo to dokážete odhadnout? ![]()
Příspěvek upraven 04.02.23 v 22:32
@klamonožka Ano, máme v každé místnosti teploměr.
A zrovna v ložnici i termostat. I u mých rodičů je v každé místnosti teploměr.
@klamonožka ano, nějaký systém jak zjistit teplotu máme v každé místnosti.
@klamonožka píše:
Heleďte - a to nemyslím nijak rýpavě, jen by mě to opravdu zajímalo, protože dotaz na podobné téma je tu co chvíli - to máte doma běžně teploměry třeba takhle ve více místnostech? Jeden v ložnici, další v obýváku, abyste měli přehled?Já totiž vůbec nemám páru, kolik doma vlastně máme stupňů - prostě topím tak, aby mi bylo příjemně, ale ne přetopeno. Nebo máte (třeba v domku) nějaký systém topení, kde se nastavuje, na kolik se kdo topí - a tím pádem to víte, jak to kde máte? Nebo to dokážete odhadnout?
My máme v ložnici meteostanici a v obýváku lampu, která ukazuje čas a stupně
Máme 18 - 19. Jakmile je kolem 20 tak už se mi hůř usíná a spí.
Jinak termostat máme v obýváku a v ložnici máme teploměr na lampičce. Je přesný, porovnávala jsem s termostatem.
@klamonožka my mame v loznici chuvicku, co meri teplotu a v obyvaku meteostanici, ale umim i celkem odhadnout, kolik je kde stupnu podle pocitu.
@Paní.Norrisová píše:
Máme 18 - 19. Jakmile je kolem 20 tak už se mi hůř usíná a spí.
Jinak termostat máme v obýváku a v ložnici máme teploměr na lampičce. Je přesný, porovnávala jsem s termostatem.
Taky mi nad 20st moc nejde spát ![]()