Film Španglicky snadno a rychle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
409
17.12.12 15:00

Španglicky snadno a rychle

Ahoj, dneska jsem strávila dvouhodinovku u filmu „Španglicky snadno a rychle“. Musím uznat, že to byl po dlouhé době film, na který se dalo koukat a který ve mě zanechal po vypnutí TV stopu. Hlavně okouzlující Paz Vega… je možné, že dá Bůh do vínku někomu takovou hromadu krásy? Překvapilo mě, mile, že se hlavní hrdinové nedali na konci filmu do kupy. Je dobře, že všechny filmy nedopadají jako typické lovestory… úžasný konec s ukázkou pevného pusta matky a dcery… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
409
17.12.12 15:00

Pevného „POUTA“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
17.12.12 15:09

Souhlas, ja ho uz videla kdysi davno a take se mi libil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.12.12 15:12

Tak to jsem prohloupila - ja si precetla nazev filmu, shledla asi 5 minut a rekla si „dalsi volovina“. Mela jsem vydrzet. Tak priste se urcite podivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
17.12.12 15:14

@nakukovatelka musím uznat, že název filmu nic moc, možná by mě taky odradil, ale příště určitě pohodlně usadit a „hltat“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiloka
17.12.12 16:03

Já jsem to viděla v sobotu a bylo to opravdu úžasné, ale čekala jsem trošku jiný konec :think:

• Citovat
  • Upravit
2227
17.12.12 16:33

Já to viděla už dřív a mám pocit, že to mělo jiný název…ale netuším jaký špangličtinu bych si pamatovala :mrgreen: Jinak film moc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.12.12 16:44

Já ho taky viděla už dříve, ale koukali jsme s přítelem znovu. Je to moc hezký film a taky nás překvapil konec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.12.12 20:37

Taky jsem se zakoukala uz v nedeli odpoledne nebo kdy to davali a dokonce jsem mela to stesti, ze jsem to zvladla pri detech dokoukat, priznavam, ze jsem cekala typicky happy end a docela mne prekvapilo, ze se nekonal, ale asi to tak bylo dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí