Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Eemii píše:
No ja si taky myslim,ze je to zvyk,stejne tak nocni UM u vetsich deti..U nas treba E.vyzaduje UM kolem 4,ranni,kolikrat vypije 60 ml a zas spi,kdyby nedostala,byl by vyrval![]()
,takze blbej zvyk
..ale nejak zatim nemam naladu,s tim neco delat..
u Báry jsem to řešila, UM se prvně podařilo zrušit stylem, že jsem jí snížilatu dávku, co dostávala. Pak jsem jí začala dávat o odměrku méně. Po cca týdnu zas, až pilajen vodu. Pak se k tomu počase vátila, zrušenotím, že jsem jí natvrdo dala hrnek se studenymmlíkem z lednice a to nechtěla.
u A jsem to zrušila natvrdo spolu s nočním rušením kojení, žádné UM v noci jsem neučila a dostane vodu a jen trošku
Ahojky,náš Vašula má 10 měsíců a v noci také pije.Teď už to není tak hrozné,v létě glgal i půl litru čaje za noc.Není se moc co divit,bydlíme pod střechou v paneláku takže tu bylo dost vedro.Teď už tolik nepije ale někdy těch 250ml,někdy míň vyžehne.Do toho ještě většinou 120ml UM.Také si myslím že jsem si ho spíše takhle naučila než že by měl žízeň.Nevím,na druhou stranu si říkám že kdyby nechtěl tak nepije.Když se vzbudí,napije se a hned se otáčí a spinká,tak alespoň že třeba neřve jako ostatní,v tomhle je fakt zlatej.Taky musíme v noci přebalovat,jinak je durch. ![]()
Ahoj, můj 2,5 letý syn taky v noci hrozně pije, 3 plné flašky, jak mu dám jen půl flašky, tak to pozná a řve.
Jsme měkkota, neumím vydržet, pro klid v ložnici mu
při každým slově Pití flašku podám. I přes den pije
jak dán, já kdybych tohle vypila, tak nevstanu ze záchoda. Pořád si říkám, že od zítřka končím a všechny
flašky hážu do popelnice, že co na ty litry vody říkáji jeho ledviny, hlavně v noci. Ale další noc zase vyměknu a lezu rozespalá pro flašku. Tak třeba od zítřka…