režim 4 měsíšního mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1032
24.7.09 17:40

režim 4 měsíšního mimi

Můj chlapeček se ráno budí už v 5h a bohužel i 1-2× v noci…A přitom usíná večer až kolem 21h…
Chtěla bych poradit, jaký večerní režim se vám osvědčil, v kolik koupete, krmíte a usíná mimi?Nemůžu najít nějak vhodný večerní režim, co by nám vyhovoval…Přes den spí asi takl 3× po hodině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
24.7.09 18:08

Mala od tretiho dne co jsme se vratili s porodnice chodi spat v 7:30 - 8:00
A nakrmim nez jde spat nekojime takze dostane UM.koupeme okolo 6.Budi se okolo pul 7.A odpoledne spi okolo 2hodin chodi spat po obede.Je nam pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.7.09 19:59

Nas synek - 4 mesice - spi hodinku az dve dopoledne, hodinku az dve odpoledne. Odpoledne se budi kolem pate. V sest az pul sedme se se segrou koupou, pak davam trochu kase (je to jedlik), pak dokojim, pak pochovame, trochu se ponuname, ale uz se snazime mit doma klid (i kvuli segre, ktere chodi kolem osme spat) a ukladam ho mezi ctvrt a pul osmou. Do osmi vetsinou usne.
Budi se v noci trikrat (kdyz je dobra noc :-) a vstava mezi patou a pul sedmou. Cili chci rict, ze je to tak asi normalni. Neboj, vyrostou z toho :-) Dcerka jednu dobu spala i do pul devate. Ted je to zas o necem jinem, ale to je na jinou debatu :-)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.7.09 21:10

Tak náš Samík má 3 měsíce, koupeme v 7 (samozřejmě +-), nakojím, ukládám, v poslední době hnedka usne, takže kolem půl osmé. V noci se vzbudí 1-2× a pak kolem té páté až šesté, jak kdy. Ale já se tvářím, že je ještě noc, takže se chovám jak v noci - nakojím, uložím, lehnu si a spím - jestli si tam chce vykládat a kecat s kolotoče, klidně může, ať si dělá v postýlce co chce, ale já mu dávám najevo, že ještě spíme. Časem pak ještě usne a spí tak ty 2 hoďky - do 7-8, podle toho, kdy se probudil. Ale ne všude to tak jde… Myslím, že jak bude bývat časem i ráno tma, bude se to vysvětlovat líp :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
25.7.09 07:06

Díky za odpovědi, já měla pocit, že když mimčo spí v noci cca 8h, že je to na něj málo..Ale on to asi přes den dostatečně dožene… :lol:
Budu doufat, že s podzimem a větší tmou si to hajání prodlouží.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.7.09 08:54

Počkej, až mu bude 15, to mu budeš nadávat, že chrápe do oběda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.8.09 20:53

Naše Nelinka chodí spát +-kolem osmý a budí se taky různě - někdy už v pět (to je schopná pak ještě usnout), jindy v šest a občas vydrží i do sedmi. Takže pak taky režim během dne je pokaždý jiný 8O

Já se chci zeptat, jak to máte se spaním přes den? Kolik vám toho čtyřměsíční děti naspí a jak často? Poznáte na nich, kdy jsou unavené?

Já si kolikrát myslím, že je Nela už hrozně unavená, protože zívá, strká si ručičku do pusinky, tak šup s ní do kočárku (kde spí přes den) a ona prostě někdy vůbec nemůže zabrat.
A to jsem si myslela, že už mám vypozorované její chování… většinou si přestane všímat hraček, hází sebou, strká ručičky do pusinky atd…
a holt někdy dokáže usnout sama (ududlá se nebo si chvíli zakňourá a usne) a jindy prostě ne a ne usnout.
Když už pak kňourá delší dobu, tak spíš už začne řvát únavou. A to pak jediný, co zabere, je uspat ji v babyvaku Je to někdy na palici… :? Pořád nějak nedokážu přijít na to, proč někdy po chvíli zabere a jindy sebou hází a ne a ne usnout, i když na ní vidím, že by strašně chtěla :(
Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
10.8.09 22:16

Ahoj,

tak nám jsou tři měsíce a tři dny. Maličkého koupu mezi půl šestou až půl sedmou, pak mlíčko, chodí spinkat mezi sedmou až půl osmou večer a pak spí minimálně do čtyř do rána, teďka se mi několik dní budí až kolem šesté ráno na jídlo, takže spinká 9 - 10 hodin v kuse. Přes den mi toho moc nenaspinká, většinou tak 3× max. po hodince. Někdy usne i jen na 15-20 min. a už je zase čilej :lol: Ale zjistila jsem, že je to počasím. Když je chladněji, spí mi přes den déle, když je velké vedro, tak máme v bytě 27 - 29stupňů a venku je ještě hůře, takže se mu spinká špatně a budí se zpocený a rozmrzelý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
11.8.09 06:34

Mareček spí přes den 3×. Většinou vstáváme v šest, pak od sedmi do osmi/půl deváté spí v kočárku (jdem do školky), v poledne je ukládám s bráškou (jeden do pokojíku, druhý do postýlky v ložnici), to spí tak od půl jedné/jedné do dvou/půl třetí. Odpoledne jdeme ven a spí ještě v kočárku tak od čtyř do pěti. V šest koupeme, pak nakojím a v sedm už leží v postýlce. Většinou usne do půl hodiny, ale občas ho slyším ještě chvíli dýl broukat.
Režim jsme museli zavést kvůli vstávání do školky a chození pro Matýska po obědě. U staršího to nutné nebylo, jenže mi zpětně připadá, že ten den byl takový rozhozený a neuspořádaný.
Taky stačí, aby se Mareček malinko přetáhnul a blbě se mu usíná. Na to nejlíp zabere zavinout (podle dr. Karpa) a v tu ránu spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí