Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky
v cem spi vase deti?Hlavne ty kolem roku…
Je priserne dusno a vlhko,malou davam jen do plinecky a tenkeho spaciho pytle s rukavky,v pokojicku ma i v noci 22C
a nevim zda ji neni horko.
Diky za odpovedi
Tami , co bych dala za 22´C - my máme teď v ložnici a v pokojíčku 25´C a přes léto se dostaneme i na 33´C to je fakt děs
![]()
Co dát malé jen nějaký teňoučký overálek? Jsou i overálky bez ťapek nebo jako kraťásky a s krátkým rukávkem.
Ahoj Taminko,
mám sice klučinu už 6letého, ale na tvůj dotaz jsem vyhrabala fotky - spal jen v bodyčku a přikryla jsem ho jen přes bříško, myslím, že když je opravdu vedro tak to stačí.
LuckaH
Já jsem sice teplotu v pokojíku nezjišťovala, ale přijde mi tam docela fajn a to bydlíme pod střechou. Malej má celou noc otevřený okno a spí v normálním overálku. Přikryju ho i peřinkou, ale okamžitě si jí přehne a lehne si na ní…to dělá vždycky. Mám i overálek bez ťapek, ale to dávám ponožky. Spocenej nikdy nebyl. Já spím v noční košily pod lehčí peřinou.
Ahoj Taminko,
My máme tak 24…a je to děs..malá spinká jen v bodičku a ponožtičkách a ještě je spocená jako myška.Spací pytel u nás nehrozí a peřinku hned skope.. ![]()
Veru dodatečně gratuluji k miminku…si se nám nepřišla ani pochlubit s mimískem.. ![]()
jelikoz se malej porad odkopava, tak ma pyzamovy kalhoty a k tomu bodycko s kratkym rukavem (body aby mu netahlo na zada)
Jsou „letní“ pyžamové overálky. Najdeš hezké v C&A a v H&M a určitě i jinde. S krátkým rukávem a krátkýma kalhotami. Už to někdo psal. To se u nás na léto osvědčilo.
Holky dekuji.
Mala teda neustale spinka na brisko a na kolinkach a hoooodne cestuje takze jakakoliv prikryvka je zbytecna.
Aňa má teď v těch teplech krátký rukáv i noháv (nebo body s krátkým rukávam a kraťasy, přikrytá je lehkou háčkovanou dekou, ale stejně se odkope, takže spí jen v tom body a stejně bývá splavená.. Když se ochladí, dávám body s krátkým nebo dlouhým rukávem a dlouhé pyžamové kalhoty.
Jen v plince a v tenoucke batistove kosilce, prostorne a dlouhe, dole zapinaci na knoflicky. Bylo to tedy kosilka i pytel v jednom. Sila jsem ji doma, bylo to celkem jednoduche. Babeta
Přes den spí v bodyčku a v nocimá overal. Peřinu okamžitě odkope. Spocenej je někdy, ale na těle není přehřátej.
Ahoj,
včera jsme v podkrovní ložnici měli 28st
a malý holky spali v tílkových tričkách a plínce, přikrytý, stejně se ale odkopali a byly krásně teploučký, dát jim overal, tak jsou okamžitě mokrý. Jinak dávám i body s kr. rukávem, když jsou tyhle vedra. Sárinka spí v tenoučkým pyžamku, v noci si kalhoty sundá a spí jenom ve vršku.
Ahoj.Já dávám overálek a malýho nepřikrývám,protože se mi stejně odkope..Doma máme tak 23…Až budou ještě větší horka,tak mu dám jenom bodíčko s krátkým rukávem..
Taky máme doma horko. Dneska jsem synovi povlíkla jen slabou larysu místo jeho peřiny a chce spát nahatý ![]()