Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jdu si pro radu, třeba někoho něco napadne. Máme malý byt. Potřebujeme vymyslet v pokoji vymyslet spaní pro tři děti. Nyní máme klasickou postel s druhou výsuvnou, a nejmladší má malou dětskou 140×70, ta začíná být malá. Jde o to že je to jen spaní pro holky od muže co jezdí jen na víkendy, prázdniny. Pokoj je velký cca odhadem 4m x 3m. Problém je že je tam šikmina, na té delší straně. A na druhé straně velká skřín, takže poschodovka nepřipadá v uvahu. A ještě tam má dcera kuchynku, domeček dřevěný a set pro panenky (jídelní židličku, vaničku…). Ufff.
A nešlo by to tedy vyřešit jen nejakou nafukovací matrací kterou by jste po odjezdu holek prostě sfoukly?
@anonymmyska píše:
A nešlo by to tedy vyřešit jen nejakou nafukovací matrací kterou by jste po odjezdu holek prostě sfoukly?
na té jsem já spala jednou a bylo to dost děsné. Jezdí i na 14 dní v létě. Nebo na jarní prázdniny…
A co rozkládací gauč v obýváku nebo takové ty matrace co se dají složit na tři kusy ![]()
@anonymmyska tak na té nafukovací bych tedy spát nechtěla, to je peklo ![]()
@anonymmyska píše:
Ty vysoke nafukovaci matrace, to je hnus. To se neda ani jako nouzovka ![]()
@kavenka píše:
A co rozkládací gauč v obýváku nebo takové ty matrace co se dají složit na tři kusy
Přesně tuhle matraci máme, a je super. Složí se do kostky (je ze tří dílů) když se přes ní hodí deka, nacancaj polštářky, tak je to fajn dekorace.
Navíc je fakt pohodlná.. Manžel odpočívá radši na ni, než na posteli. ![]()
Co obyčejnou matrací, položit na zem? Spala jsem na ní asi rok, než jsme zařídili postele, jako supr čupr rošt je lepší, ale normálně se to dalo.
@mackA159 píše:
Přesně tuhle matraci máme, a je super. Složí se do kostky (je ze tří dílů) když se přes ní hodí deka, nacancaj polštářky, tak je to fajn dekorace.![]()
Navíc je fakt pohodlná.. Manžel odpočívá radši na ni, než na posteli.
KOukam na ně právě, stojí to cca 1000-2000 fakt se na tom dobře spí?
Zkuste výklopné postele. Dáte v klidu i dvě nad sebe, jedná se vykoupí přímo k zemi, druhá přiměřeně nad ní, to se vejde i k sikminey kamarádka z dětství to tak měla, byli 2 v úplně pidi pokoji.
A neco takoveho? https://jysk.cz/…daci-postele?…
Ale zalezi na tom, jestli to mate kde rozlozit a taky, jestli to mate kde slozene ulozit ![]()
Co normální matraci a pak ji jen dát nastojato někam ke zdi?
Ty výsuvné postele, které máte teď, existují i na tři matrace. Nedávno jsem na ní koukala v nabídce, ale sakra si nevzpomenu, kde to bylo.
@chaela píše:
Zkuste výklopné postele. Dáte v klidu i dvě nad sebe, jedná se vykoupí přímo k zemi, druhá přiměřeně nad ní, to se vejde i k sikminey kamarádka z dětství to tak měla, byli 2 v úplně pidi pokoji.
Máme jednu postel a pod ní druhou výsuvnou, ale potřebuji ještě nějak to třetí spaní. Uvažují i tu matrac jenom, nebo rozkládaci křeslo, to nevím jak se tam vleze.
@Aduš8 píše:
Ty výsuvné postele, které máte teď, existují i na tři matrace. Nedávno jsem na ní koukala v nabídce, ale sakra si nevzpomenu, kde to bylo.
Noo to by bylo dobré řešení.