Spaní pro tři děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4523
14.10.20 20:39

@Veru1987 no tak dejte jednu vyklopnou. Cely den bude u zdi, at je prostoe na spani, v pokoji tak vlastně bude jen jedna postel. Večer jednu vysunete, jednu sklopite a spíte. I když přišlo by mi opravdu logičtější dát výklopné dvě, pro ty, co jezdí na víkendy. Ta třetí by tak měla celý týden víc prostoru v pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.10.20 20:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
14.10.20 20:41
@Veru1987 píše:
KOukam na ně právě, stojí to cca 1000-2000 fakt se na tom dobře spí?

I já se přimlouvám za „trojdílnou skládací matraci“ - máme dost kvalitní za ty 2000,– chtěla jsem raději tvrdší, s pracím potahem. Nejlepší kus nábytku - jako maxi-taburet i jako nouzové lůžko, když jsou děti nemocné a ležím u nich, nebo když už se uzdravují a chtějí se válet pohodlně u televize v obyvaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.10.20 20:49
@Veru1987 píše:
Jdu si pro radu, třeba někoho něco napadne. Máme malý byt. Potřebujeme vymyslet v pokoji vymyslet spaní pro tři děti. Nyní máme klasickou postel s druhou výsuvnou, a nejmladší má malou dětskou 140×70, ta začíná být malá. Jde o to že je to jen spaní pro holky od muže co jezdí jen na víkendy, prázdniny. Pokoj je velký cca odhadem 4m x 3m. Problém je že je tam šikmina, na té delší straně. A na druhé straně velká skřín, takže poschodovka nepřipadá v uvahu. A ještě tam má dcera kuchynku, domeček dřevěný a set pro panenky (jídelní židličku, vaničku…). Ufff.

KEA dělala palandu pro tři děcka. Dole dvoulůžko, nahoře jednolůžko. Sice teda nevím na trvalé spaní, lepší by byly samostatné postele, ale do malinkého pokoje stojí za zkouknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
14.10.20 20:51
@SAJ píše:
KEA dělala palandu pro tři děcka. Dole dvoulůžko, nahoře jednolůžko. Sice teda nevím na trvalé spaní, lepší by byly samostatné postele, ale do malinkého pokoje stojí za zkouknutí.

Máme šikminu v pokoji… Jinak by tam byla už dávno poschodová postel s třetí výsuvnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.10.20 20:54

Nebo existují sestavy přímo pro tři děti:

Dvě spaní mohou být i v „patře“:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.10.20 20:56
@Veru1987 píše:
Máme šikminu v pokoji… Jinak by tam byla už dávno poschodová postel s třetí výsuvnou.

Aha, jasný. Hmmmm.

Ale za sebe teda musím říct, že chudák děcko na výsuvné nebo skládací posteli. Puboši tráví v posteli tolik času, že nemít tu svoji pořád k dispozici zavání šílenými konflikty. Jak velký máte ten pokoj? Nevešly by se tři postele s uličkama?

Edit - už jsem pořádně dočetla původní dotaz. Koupila bych dobrý rozkládací gauč a nejmladšímu děcku normální kvalitní postel.

Příspěvek upraven 14.10.20 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.10.20 20:59
@Veru1987 píše:
Jdu si pro radu, třeba někoho něco napadne. Máme malý byt. Potřebujeme vymyslet v pokoji vymyslet spaní pro tři děti. Nyní máme klasickou postel s druhou výsuvnou, a nejmladší má malou dětskou 140×70, ta začíná být malá. Jde o to že je to jen spaní pro holky od muže co jezdí jen na víkendy, prázdniny. Pokoj je velký cca odhadem 4m x 3m. Problém je že je tam šikmina, na té delší straně. A na druhé straně velká skřín, takže poschodovka nepřipadá v uvahu. A ještě tam má dcera kuchynku, domeček dřevěný a set pro panenky (jídelní židličku, vaničku…). Ufff.

Mně napadly stohovatelné postele. Jsou na webu různé, v Ikee mívali UTÅKER, teď jí nevidím v nabídce. Zkus se na to podívat, mají na webu různé. Jsou to plnohodnotné postele a když je nepotřebuješ, dáš je jen na sebe a pak jen spíš výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
14.10.20 21:03
@SAJ píše:
Aha, jasný. Hmmmm.

Ale za sebe teda musím říct, že chudák děcko na výsuvné nebo skládací posteli. Puboši tráví v posteli tolik času, že nemít tu svoji pořád k dispozici zavání šílenými konflikty. Jak velký máte ten pokoj? Nevešly by se tři postele s uličkama?

Edit - už jsem pořádně dočetla původní dotaz. Koupila bych dobrý rozkládací gauč a nejmladšímu děcku normální kvalitní postel.

Příspěvek upraven 14.10.20 v 21:00

nad gaučem, nebo rozkládacím křeslem taky zvažujeme. že naší malé necháme tu postel, pod tím je jedna výsuvná a k tomu ještě to rozkládací křeslo. Ted jsm ale našla i postel s dalšími dvěma výsuvnýma, taky to nevypadá špatně, zase by to vyřešilo prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.10.20 21:06
@Veru1987 píše:
nad gaučem, nebo rozkládacím křeslem taky zvažujeme. že naší malé necháme tu postel, pod tím je jedna výsuvná a k tomu ještě to rozkládací křeslo. Ted jsm ale našla i postel s dalšími dvěma výsuvnýma, taky to nevypadá špatně, zase by to vyřešilo prostor.

Jinak teda máme za sebou život se třema dětma v jednom pokojíku… A jedním slovem… PEKLO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
14.10.20 21:08
@SAJ píše:
Jinak teda máme za sebou život se třema dětma v jednom pokojíku… A jedním slovem… PEKLO!!!

Já to mám jen na víkendy, ale jinak si to neumím tady představit že by tu byli tři děti. To fakt neee. To by potřebovali soukromí, nemohli by spát na výsuvné posteli nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.10.20 21:13

Neslo by najit vetsi byt, at nejste namackani v malem byte? :oops:
Pokud neni moznost zit ve vetsim, tak bych zadala nekomu, kdo umi pokoj navrhnout/ usporadat funkcne a poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.10.20 21:16
@Kelsey píše:
Neslo by najit vetsi byt, at nejste namackani v malem byte? :oops:
Pokud neni moznost zit ve vetsim, tak bych zadala nekomu, kdo umi pokoj navrhnout/ usporadat funkcne a poradne.

Ani nevíš, jak jsem ráda, že nejsem sama v tom, že si pořádně nepřečtu úvodní příspěvek. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.10.20 21:18

Napadlo mě pěkně rozkládací křeslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.10.20 21:20
@SAJ píše:
Ani nevíš, jak jsem ráda, že nejsem sama v tom, že si pořádně nepřečtu úvodní příspěvek. ;) :hug:
:oops: no jo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný