Spaní v kočárku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
25.8.10 17:50

Spaní v kočárku

Ahoj,
mám prosbu. Malému je 11 měsíců, od narození spí hodně v kočárku, i teď mi spí klidně 2× denně tak 3 hoďky, je to prostě spáč. Mám kočár inglesina ottuto. Jsem spokojená, ale teď přemýšlím, jestli mu nemám koupit nějaký sporťák nebo golfky, aby tam měl víc místa na spaní. Jde mi teď hlavně o šířku. Počítám, že v zimě mi bude taky spinkat venku a ve fusaku to bude mít přes ramena asi tip ťop. Zkoušela jsem něco najít ve starších diskuzích, ale moc moudrá nejsem. Přemýšlím nad inglesinou trip. Neni tak drahá, myslím si, že jsou to kvalitní kočárky, ale taky hlavně nemůžu moc investovat. Nikde se člověk nedočte, jak jsou kočárky široké.
Máte také někdo takhle spavé dítě a co máte za kočárek? Předem děkuji za všechny reakce. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4267
25.8.10 18:09

Ahoj tak moje princezna pokud to jen jde tak spinká taky v kočárku (teď už spí tak 2 hoďky po obědě)a mám X-lander X3 a zatím v pohodě nestěžuje sei :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.8.10 18:50

Ahojky,můj syn spinká jednou dopoledne a jednou odpoledne a asi tak hodku a půl obě spaní :roll: brala bych i víc… :lol:,ale zase moc hezky spinká v noci,krom období zubů,snů…malému je devět měsíců,měla jsem od narození kočárek V-Cross a byla to hrůza a děs,těžkej,širokej.. :evil: nikam jsem se nevešla..a tak jsem ho vyměnila za sporták Chipolino Rapido Six a jsem fakt nad míru spokojená,je lehkej,dá se polohovat až do úplnýho lehu a vejdu se sním všude a na zimu má zimní nánožník…můžu doporučit… :huban: :srdce: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.8.10 19:04

Děkuju vám za příspěvky, na chipolino jsem teď mrkla, vypadá moc hezky, škoda, že nedělají nějakou světlou neutrál barvu, třeba béžovou. Ale tak to by se překouslo. Tak nějak bych si ho představovala. Našla jsem u něj spoustu údajů o šířce, tak vlastně nevim, kolik má prostoru na ležení. Ale určitě víc, než ten můj současný. Tak teď ještě sehnat penízky na koupi. :roll:
Ještě jednou díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.8.10 19:06

jestli chceš,změřím ho.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.8.10 19:08

já jsem fakt spokojená,má i měkké polstrování tak malý neleží jak na betonu jako jsem to měla u starého kočáru.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.8.10 19:14

Tak jestli tě to neobtěžuje, tak budu ráda. A pratelnej sundavací potah asi nemá, viď. To je moc dobrý u tý ingliesiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.8.10 19:18

pratelnej potah má taky :palec: ta inglesina taky není špatná značka taky jsem po ní koukala,když jsem scháněla novej sporták,ale cena je mám pocit trochu větší,ne?jdu měřit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.8.10 19:23

takže délka prostoru kde mimi leží je 86cm

šířka je 43cm

šířka celého kočáru je 60cm

Ale měla jsem pocit že na jejich stránkách jsou rozepsaný všechny míry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.8.10 19:29

Moc děkuju, jsou to teda luxusní rozměry. :lol:
Já to hodila jenom narychlo do vyhledávače a číhla na první, co mi vyjelo. Bohužel nestíhám. Ale tenhle rozměr tam neni uvedenej ani jednou, nedá se jim věřit.
Ještě jednou děkuju za pomoc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.8.10 19:33

aha,nemáš zač,kdyby jsi potřebovala další info ohledně toho kočáru tak písni,klidně i SZ. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.8.10 21:24

Tomíno taky spí přes den jen v kočárku. Mám ho pořád v hluboké korbě, na balkoně, nepotřebuje drncat, jen to prostředí kočárku. Je tam bez koleček - jednak kvuli riziku vypadnutí (i tak je ale na křírech), jednak se mi nechce na balkon přenášet celý kočár přes byt. Až bude třeba fusak, do korby se nevejde a také přemýšlím, co dál. Balkon je nekrytý, přejíždět sporťákem byt nechci, zvlášť až začne být vlhko, máme nekrytý balkon, kolečka by nadělala v bytě bordel. Navíc kluk je zvyklá se v korbě otáčet, připoutaní ve sporťáku nemůže. Uvažuji koupit nějaký starý obrovský kočárek.

• Citovat
  • Upravit
65257
25.8.10 21:30

Ahojík…
náš Matyáš taky spí na balkoně ve sportáku…ted jezdíme ven s golfkama,sporták nechám zase na zimu…
Mám Peg perego GT3 a je fakt velký…a Mates taky není žádný drobeček…už v roce měl 12 kilo skoro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí