Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo zkušenost s těmito golfkami, používáním, popř. nacvakáváním korby Navetta a autosedačky Primo Viaggio? Jde na P3 nacvaknout vůbec Navetta nebo to jde jen u Switch? Moc děkuji za odpovědi.
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...Ahojík,mám tyto golfky,ale jako druhý kočárek,jinak mám PP GT3…
a na Pliko jde jak Navetta,tak autosedačka ![]()
Petra Z píše:čekáme mrňouska v říjnu a taky jsme koupili GT3. Jak jsi s ním spokojená? Už je sice pozdě se ptát, ale aspoň ať vím, co čekat
Ahojík,mám tyto golfky,ale jako druhý kočárek,jinak mám PP GT3…
a na Pliko jde jak Navetta,tak autosedačka
Super kočár,neměnila bych…jak hluboký,tak sporták ![]()
jakou máte barvičku???
Petra Z píše:
Super kočár,neměnila bych…jak hluboký,tak sporták
jakou máte barvičku???
já jsem chtěla oranžovo-hnědý, ale nakonec jsem se manželem nechala přesvědčit na zelený a všichni říkají, že jsme udělali dobře, tak asi jo ![]()
Tak to jsi mě potěšila. Ještě když jsem přišla do obchodu, byla jsem zásadně proti 3-kolce, ale po 10 minutách jezdění po parkovišti mě ten kočárek dostal…
Já ho chci právě díky tomu, že tedy jde předělat/nacvaknout korba a že se nebudu muset tahat s autosedačkou samotnou, takže jsem ráda, že to půjde. Chtěla bych nějakou neutrální jak pro kluka tak kdyby náhodou druhé dítko byla holčička, kterou si strašně přeju, ale věřím v opětovného kluka.
Alein,dobrá volba ![]()
Já měla Navettu šedou a sporták a autosedačku červenou a v červeném vozím kluka ![]()
Má super velký nákupní koš…
a Pliko jsem kupovala na natu použité…jen na cesty na chaloupku,chtěla jsem skladný do auta.
Petule a já dost využila nacvaknutí autosedačky na podvozek GT3…i když je teda o dost těžší,než u Plika…
Petra Z píše:
Alein,dobrá volba
Já měla Navettu šedou a sporták a autosedačku červenou a v červeném vozím kluka
Má super velký nákupní koš…
a Pliko jsem kupovala na natu použité…jen na cesty na chaloupku,chtěla jsem skladný do auta.
Petule a já dost využila nacvaknutí autosedačky na podvozek GT3…i když je teda o dost těžší,než u Plika…
v červené se kluk neztratí, horší by byla růžová ![]()
Pliko mi připadá, že má hodně nehrabaná kolečka. GT3 mi připadá na to lepší. Počítám s tím, že budeme docela dost jezdit autem, tak snad to nějak zvládneme. Už jsem ho zkoušela i skládat a zdálo se mi to celkem bez problémů, jen jsme museli koupit větší auto, protože do původního by se nám nevešel ![]()
Však Pliko mám jen ted na léto…
na podzim a zimu zase bude GT3…Mates je velkej,ale do sportáku se krásně vejde a i se mu v něm dobře spí…
těch malých koleček bych se taky do sněhu bála.
Auto mám velké,to jsem řešit nemusela…sice je těžký,ale zase ne tak moc…
A pliko jsem chtěla právě kvuli tomu,že když bude další mimi,jde na něj taky vše nacvaknout ![]()
Petra Z píše:
Však Pliko mám jen ted na léto…
na podzim a zimu zase bude GT3…Mates je velkej,ale do sportáku se krásně vejde a i se mu v něm dobře spí…
těch malých koleček bych se taky do sněhu bála.
Auto mám velké,to jsem řešit nemusela…sice je těžký,ale zase ne tak moc…
To je spokojený mrňousek
Kolik má?
Už plánujete druhé?
Líbí se mi, že GT3 má velký sporťák a počítám, že tam prcka dám i ve 2 letech a nebudu muset řešit další kočárek… Za ty peníze si myslím, že by snad měl i vydržet…
Kolik má kilo nebo roků????? ![]()
je mu 16 měsíců a má asi 13 kilo a 80cm…
on e ale obřík a buřtík od mala…
Pliko jsou taky prostorné golfky,takže super.....
a další.....no Mates je vymodlenej a po IVF,tak doufám,že si ještě pojedeme pro mrazáčka.
Takže ve 2 letech určitě a kočár je bytelnej a určo budete spokojení…
Ted kamarádka vyjela s barvou kiwi a je super.
Petra Z píše:
Kolik má kilo nebo roků?????
je mu 16 měsíců a má asi 13 kilo a 80cm…
on e ale obřík a buřtík od mala…
Pliko jsou taky prostorné golfky,takže super.....
a další.....no Mates je vymodlenej a po IVF,tak doufám,že si ještě pojedeme pro mrazáčka.
Takže ve 2 letech určitě a kočár je bytelnej a určo budete spokojení…
Ted kamarádka vyjela s barvou kiwi a je super.
to už si přeber, jak chceš ![]()
tak my s kiwíkem vyjedeme až za víc než 2 měsíce, ale už se těšíme ![]()
Takže žádná rozvrzaná konstrukce? Známí si koupili poláka a malý má 3 měsíce a už jim prý vrže (kočárek samozřejmě ![]()
Hele,po zimě vrzal…asi jak se do odpružení dostal bordel…
sundala jsem všechna kola,promazala olejem a super…
Jinak.....
je tady diskuse přímo na GT ![]()
https://www.emimino.cz/…-2007-15345/
Petra Z píše:
Hele,po zimě vrzal…asi jak se do odpružení dostal bordel…
sundala jsem všechna kola,promazala olejem a super…
Jinak.....
je tady diskuse přímo na GT
https://www.emimino.cz/…-2007-15345/
Tak to asi každý, v zimě dostávají zabrat hlavně díky soli a díky tomu, že jsou pořád ve vlhku. Ale snad to s ním zvládneme.
Jak říkám, nejdřív jsem byla razantně proti 3-kolce a nakonec jsem si já vezla domů ![]()
Jezdila jsi s ním i na bruslích?