Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...Nejezdila…jen jsem se na to pořád chyystala… ![]()
vím ale žes některé holky stěžovaly,že se jim při rychlé jízdě jako by rozkmitalo přední kolečko…
mě teda nikdy…
Radši bych do zimy s většími koly ale zase třikolka se mi vůbec nelíbí já nevim, prostě mi k srdci přirostlo pliko. Mám ještě sporťák a velký hluboký kočár s velkými nafukovacími koly (oba bohužel bez aretačních kol, což se mi zdá jako nevýhoda, je s nimi horší manipulace), ale je dost těžký a my zase tolik v zimě ven chodit nebudeme a když jo, tak vezmu velký. Druhé dítko plánujeme na léto, tak by se mi nějaký odlehčený hodil.
Petra Z píše:
Nejezdila…jen jsem se na to pořád chyystala…
vím ale žes některé holky stěžovaly,že se jim při rychlé jízdě jako by rozkmitalo přední kolečko…
mě teda nikdy…
no snad to bude dobrý… Na bruslích nejsem žádný drak, jen občas potřebuju utahat našeho čtyřnohého miláčka ![]()
Taky se mi tříkolky nelíbily, ale do tohoto jsem se zamilovala, jakmile jsem ho dostala do ruky. Jezdila jsem pak asi 10 minut po parkovišti jak debil, ale jsem ráda, že mi to umožnili, protože rázem byly pryč všechny obavy z toho, že je vratký, že se překlopí nebo kdoví co…
Pettule,tak jestli más ještě jeden kočár s velkýma kolama,tak to ano…když bude nejhůř,vyjedeš s ním ![]()
Oba kočárky jsou dobrý…já jsem spokojená moc…
A Alein,včera psala jedna holčina,že byla s PP na bruslích ![]()
Maminky majitelky Plika, mám dotaz, jak se vám kočárek ovládá? Já jsem ho právě pořídila již ojetý, ale v super stavu a byla jsem v šoku, když jsem dceru (10kg) do kočárku posadila, byl téměř neovladatelný
Měla jsem v rukách starší Inglesinu Zippy a ta se i s dítětem dala ovládat jednou rukou a zatáčela téměř sama. Jen by mě zajímalo, jest-li je to normální a nebo je potřeba někde něco promazat, utáhnout nebo tak. Předem moc moc děkuji za reakce.
Ahoj dievčatá.
Mám dotázek
Jazdíte s plikem aj v zime?Mám sporťak ale sedačka je dost malá a tak by som chcela niečo medzi golfkami a sportáčkem.Pliko sa mi velmi páči a uvažujem o nom. Ďakujem ![]()
Koukám, že tuhle diskuzi moc majitelek nenavštěvuje
Pro případné čtenářky doplním svůj předchozí příspěvek. Kolečka jsem promazala a kočárek zatáčí luxusně
S jeho jízdními vlastnosmi jsem nadmíru spokojená a velice se mi líbí i řešení sedačky a boudičky. Dokonce i stupínek pro sourozence plně využíváme
Mám ale malou poznámku k zajištění složeného kočárku. Ty boční pojistky jsou téměř k ničemu
Když kočárek složím, musím ty pojistky zacvaknout. Samy se nezacvaknou a jakmile kočárek zvednu za ručky a trochu s kontrukcí pohnu, pojistky se odjistí a kočárek se začne rozkládat
Docela problém, když chci jednou rukou držet dítě a druhou rukou strkat kočárek třeba do autobusu
Tohle páni „inženýři“ moc nevymysleli. Jinak jsem s kočárkem moooc spokojená a příště bych vybrala určitě stejně ![]()
Stazinko - my s ním jezdíme teď a teda zima je festovní
Sněhem jsem ještě projíždět nezkoušela, ale myslím si, že když se zaaretují přední kolečka, tak by to nemusel být zas takový problém. Kolečka jsou docela veliká. V kočárku mám teploučký fusak a ještě by šlo na něj dát ten nánožník, ale ten nedávám. Myslím si, že kvalitní fusak plus teplá deka bohatě stačí.
Ďakujem
,
už som z tých kočiarov šialená
,zatial som mala pech na kočiare,tak dufam,že teraz už vyberiem dobre.
už by ma manžel asi zabil,páči sa mi ešte baby joger,tak verím,že budem mat konečne správnu ruku pri výberu ![]()