Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
podla skusenosti, myslite, ze by MOON fit mohol byt pre 12 mes miminko? ake to maju tie zadicka? co velkost - dlzka, mame pomerne vysokeho chlapceka. Dakujem.
Ju a este podotazka, je mozne ich kocikovat jednou rukou ako zapp?
Ja je mela - ty zadicka nejsou rovna, prece jen je to latka, takze jsou jakoby prohnute podle zadicek (nevim teda jak to maji jine golfky). Kdyz jsem vedela, ze mala bude spat, tak jsem ji radeji vzala sportak, a navic jsem je mela az od 18 mesicu, v tom roce mi to prijde brzy (ale to vlastne jakekoliv golfky).
Ridit jednou rukou jde, ale hodne blbe, proste neni to spojena rukojet, takze na rizeni jednou rukou delane nejsou.
Velke jsou dost, jeste ted se do nich mala vejde, a to ma uz skoro metr.
Jo a urcite je nekupuj pokud jsi vysoka, ja nadavala pri kazde delsi jizde, merim 173 cm a desne jsme se u nich hrbila ![]()
Já jsem o nich taky uvažovala. Ale jak píše Hanucha, určitě nejsou pro velké, já mám 182 cm
Musela bych se u nich děsně hrbit. Pak se mi nelíbila ta volná záda, nevyztužená, jen z látky.
12m mimčo do golfek mi nepřijde jako nic zvláštního, malý do nich šel ve 13 měsísích tuším, ale my máme ty s vyztuženými zády, které jdou skoro do lehu, takže se tam i vyspí.
když už tento typ, asi bych volila spíš espiro magic 2010, new - spojená rukojeť, vyztužená záda, polohování nohou..
v roce do golfek, proč ne..
spíš bych asi ale nechala sporťák a golfky využívala na popojížďky, ale to je můj názor..
ahojky, holky dakujem za nazor. Presne tak, bol by to doplnkovy kocarik. Mame jane Nomad a chcem skutocne nejake lahke golfky pod 7kg. Spojenu rukojet som chcela na zaciatku, teraz viem, ze je to nerealne, radsej budem mat lahky skladny kocarik a nie spojenu rukojet. Ale ano, pevne zadicka by to mat malo a ked pisete, ze je to na MOON spatne … Hm, hladam dalej.
jay jay - espiro má obojí, skladnost i spojenou rukoejt, ta se jakoby zlomí při složení.. jen nevím s délkou té opěrky..
při nomadovi se fakt blbě vybírají golfky, protože když váží sporťák 8kg, těžko se pak člověk člověk smíří s nějakým méně polohvatelným zato více rachtavým (všechny golfky..) kočárem..
vím o maminkách co mají k nomadovi zappa, kvli skladnosti (a dřív jako podvozek), ten vydrží fakt i do 4 let
ale není polohovací.. kdyby byl syn starší, doporučila bych Ruby, který mají zádovku tak vekou, že se tam vejde i Vojta, který je velikostně tak na 3.5 roku.. a kamarádky syn, 3.5 roku.. ruby má jen 5.4kg.. ale má měkkou zádovku, resp. je to jen látka.. a je to opravdu až pro hooodně starší děti..
Espiro Magic má délku zádové opěrky 43cm, takže na roční mimčo myslím v pohodě, u našeho 19-ti měsíčního dlouhána už trochu problém. Ale je jinak prostorný, má hluboký sed, takže délka lůžka je 80cm. Už jsme ho vyzkoušeli v terénu a překvapil nás dobrou ovladatelností a výborným odpružením. Jen ta rukojeť kdyby byla trošku výš, přítel říkal že je mu to jedno, že stejně bude jezdit se sporťákem a když teď zjistil, jak krásně Espiro jezdí, tak mu najednou krátká rukojeť vadí a chtěl by golfky stejně dobře ovladatelné a malé po složení jako Espiro, ale s delší spojenou rukojetí. Jenže takový kočárek zřejmě neexistuje.
Já mám Moon bugy fit,a nevím,ale ta záda vyztužená jsou,není to jen látka,ale po čase se to trochu prolámalo,po délce,dala jsem do nich zmenšovací podložku,a krásně tam i spal,jde úplně do lehu,jen blbý ty nohy,nejdou polohovat,jsou pořád dolů,a řídit jednou rukou jen když se zaaretuje přední kolo,ale moc to nepomáhá ,úplně rovně to nejede.Já ho mám jako doplńkový kočárek hlavně do auta,a to je super,a prostornej.Měřím 165 a to je tak akorát výška.