Spaní v posteli

279
29.1.24 20:21

Spaní v posteli

Zdravím vás. Mám takový problém. Asi problém :lol: mám rok a půl starou holku, která cca od 8 měsíců spí s námi v posteli, což by mi nějak nevadilo. Vadí mi to uspávání, teď poslední dobou to vypadá tak, že ji i někdy klidně hodinu „uspáváme“ a když chceme už jako odejít, tak se zase zvedne a začne brečet. Já osobně odcházím, ona sleze z postele a brečí po chvíli si na ni vyleze a usne. Manžel to ale nedělá, běží za ní hned po prvním breknuti. Nevysvětlim mu, že prostě chci aby usínala sama. Tak jako dřív. Jak znovu naučit usínat dítko samotné? (Společné spaní zatím rušit nechci). Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.1.24 20:30

Děláme to podobně. V naší přítomnosti by nespala a s námi už vůbec

• Citovat
  • Upravit
21311
29.1.24 20:33

Já to s prvním řešila, odchazela, nosila ho pryč, bojovala s ním silou vůle. No nic. Nezabralo to. S druhým jsem se na to vyprdla a proste si vedle nej v klidu četla, než usnul. A bylo. Já si početla, on spokojený, ze mne cítil a časem uz mne nepotřeboval.

Nelamala bych to přes koleno a proste ten čas usinani brala jako relax pro tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.24 20:38

A proč má usínat samotná? Uspáváme obě holky do usnutí a jsme s nimi jak dlouho potřebují, starší má přes 4roky…v roce a půl usínala po kojení a po přečtení pohádky jsem ji držela za ruku a ležela vedle ní…nyní uspíme a když usnou dobře, tak se sejdeme na sex :-)

• Citovat
  • Upravit
4122
29.1.24 20:45

Dcera ma dva a pul a jsme s ni dokud neusne. Pokud jde clovek uspavat v moment, kdy je fakt unavena, tak je to otazka deseti minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
29.1.24 20:45

@Tichošlápek super :srdce: díky za reakci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
29.1.24 20:46

@Nicole 1234 to ona usne hned, ale jak se odchází tak se probudí a začne plakat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
29.1.24 20:50

@Belda01 S obema detma jsem, dokud neusnou. Nedovedu si predstavit, ze by v pohode usinaly samy. Spis si myslim, ze bys mela zmenit cas uspavani. Pokud s ni lezis hodinu a neusne, asi jeste neni unavena. Treba dcera ted taky usina pozdeji, denni spanek ji nakopne a jede :lol: Ale bez nej by to jeste nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.1.24 20:51
@Belda01 píše:
@Nicole 1234 to ona usne hned, ale jak se odchází tak se probudí a začne plakat…

Jup to u nás bylo také. Proto jsem odchazela az tak půl hodiny poté, co to zalomil. To uz většinou spal tvrdě a prošlo mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
29.1.24 20:56

Jak píšou holky, tak lež déle a dej tomu čas. Aspoň budeš mít jistotu, že pořádně spí a jestli dělá hodinu blbosti, tak ať jde spát později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
29.1.24 21:00

@Dahlia0409 neeee to ona usne hned, jen se člověk po hodině zvedne a je rev a jede se na novo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18620
29.1.24 21:01

@Belda01 odchazim: odkladam až po vytuhnuti tj cca 5-10 min po usnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18620
29.1.24 21:01

@Belda01 jenže po hodině už nemá tak tuhý spánek. Jakmile úsměv dej tomu třeba 10 minut a odchazej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.1.24 21:07
@Belda01 píše:
@Dahlia0409 neeee to ona usne hned, jen se člověk po hodině zvedne a je rev a jede se na novo :nevim:

Musis vychytat dobu, kdy spi tvrde, byva to cca po 10 minutach.

Nebo chod spat s ni, at se nauci, ze pri „kontrolnim vzbuzeni“ tam porad jsi.
Uklidni se, prestane se budit a teprv pak muzes zase zacit odchazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5122
29.1.24 21:08
@Zmatka píše:
@Belda01 S obema detma jsem, dokud neusnou. Nedovedu si predstavit, ze by v pohode usinaly samy. Spis si myslim, ze bys mela zmenit cas uspavani. Pokud s ni lezis hodinu a neusne, asi jeste neni unavena.Treba dcera ted taky usina pozdeji, denni spanek ji nakopne a jede :lol: Ale bez nej by to jeste nedala…

Nebo je naopak pretazena a proto nemuze usnout. Nekdy je to tezke vychytat to tak, aby dite bylo unavene tak akorat na usnuti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí