Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
bosinka píše: černý čaj už jsem také zkoušela, ale při jiné příležitosti. Na novorozeneckou vyrážku. Malé to ale nedělalo dobře, vždy to ještě více zarudlo.
Koukala jsem do lékárny ta mast, co jsme pak pro tu starší dostali, se jmenuje Imazol… Zabrala okamžitě.
Za sebe doporučuji Sudocrem, ten je naprosto úžasný na zadeček i jakékoli jiné opruzeniny. Jen trochu barví doběla, takže je potřeba s tím počítat při oblékání.
ahojky.můj malej to měl také a má to furt..je silnější,takže u něj to není nic neobvyklého..všude mi radili vysušovat pudrem..a opravdu to jako jediné zabralo..měl to pak i popraskané a pudr z oriflame(dětská řada) nám dělá velice dobře..
Brontik píše:bosinka píše: černý čaj už jsem také zkoušela, ale při jiné příležitosti. Na novorozeneckou vyrážku. Malé to ale nedělalo dobře, vždy to ještě více zarudlo.Koukala jsem do lékárny ta mast, co jsme pak pro tu starší dostali, se jmenuje Imazol… Zabrala okamžitě.
Imazol mám také doma, ale neúspěšně. Koupila jsem si v lékárně tu zinkovou mast, tak uvidíme, zda ta pomůže. Jestli ne, tak zkusíme zas něco jiného ![]()
Ahoj. Nám pomohl krém weleda na opruzeninky, akorát je trošku drahej, ale fakt bezvadnej. Třeba prdelku a v rozkroku díky němu ještě opruzený nebyl. Krásně to do druhýho dne krček vysušilo,nateklo nam totiž mličko pod tu jeho druhou bradu Občas to namažu jako prevenci.
Doporučuji Sudocrem, nám pomohl na silný opruzeniny a dá se využít i na pupínky a tak.. ![]()
Tak u nás taky sudocrem a pak mastička z DM…nevím název…zelený kulatý kelímek.
Malicka měla ošklivé opruzeninky pod krckem,byla mi doporucena mast Ambiderman.Nechala jsem si ji namychat v lekarne a zabralo to perfektně.Stala jen 40 kč
No ambiderman bych moc nezkoušela, je to hodně hydratační krém, bych měla strach, že to bude mokvat.
Mi jsme se zrovna taky v těch vedrech pěkně potily a malému se udělaly potničky pod krkem,hodně se mu to rozjelo a já si nevěděla rady.Mazala jsem sudocremem 2dny a nic,tak jsem´zkusila imazol krém pastu a to nám zabralo perfektně.Na ten nedám dopustit,stačilo 2 dny a bylo to fuč. ![]()