Spařený krček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7421
31.7.10 08:17
bosinka píše: černý čaj už jsem také zkoušela, ale při jiné příležitosti. Na novorozeneckou vyrážku. Malé to ale nedělalo dobře, vždy to ještě více zarudlo.

Koukala jsem do lékárny ta mast, co jsme pak pro tu starší dostali, se jmenuje Imazol… Zabrala okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
31.7.10 09:16

Za sebe doporučuji Sudocrem, ten je naprosto úžasný na zadeček i jakékoli jiné opruzeniny. Jen trochu barví doběla, takže je potřeba s tím počítat při oblékání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.10 11:25

ahojky.můj malej to měl také a má to furt..je silnější,takže u něj to není nic neobvyklého..všude mi radili vysušovat pudrem..a opravdu to jako jediné zabralo..měl to pak i popraskané a pudr z oriflame(dětská řada) nám dělá velice dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
31.7.10 17:25
Brontik píše:
bosinka píše: černý čaj už jsem také zkoušela, ale při jiné příležitosti. Na novorozeneckou vyrážku. Malé to ale nedělalo dobře, vždy to ještě více zarudlo.
Koukala jsem do lékárny ta mast, co jsme pak pro tu starší dostali, se jmenuje Imazol… Zabrala okamžitě.

Imazol mám také doma, ale neúspěšně. Koupila jsem si v lékárně tu zinkovou mast, tak uvidíme, zda ta pomůže. Jestli ne, tak zkusíme zas něco jiného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.7.10 19:51

Ahoj. Nám pomohl krém weleda na opruzeninky, akorát je trošku drahej, ale fakt bezvadnej. Třeba prdelku a v rozkroku díky němu ještě opruzený nebyl. Krásně to do druhýho dne krček vysušilo,nateklo nam totiž mličko pod tu jeho druhou bradu Občas to namažu jako prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
1.8.10 20:26

Doporučuji Sudocrem, nám pomohl na silný opruzeniny a dá se využít i na pupínky a tak.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65298
1.8.10 20:45

Tak u nás taky sudocrem a pak mastička z DM…nevím název…zelený kulatý kelímek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
1.8.10 20:57

Malicka měla ošklivé opruzeninky pod krckem,byla mi doporucena mast Ambiderman.Nechala jsem si ji namychat v lekarne a zabralo to perfektně.Stala jen 40 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
2.8.10 11:11

No ambiderman bych moc nezkoušela, je to hodně hydratační krém, bych měla strach, že to bude mokvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lukytynka
2.8.10 11:52

Mi jsme se zrovna taky v těch vedrech pěkně potily a malému se udělaly potničky pod krkem,hodně se mu to rozjelo a já si nevěděla rady.Mazala jsem sudocremem 2dny a nic,tak jsem´zkusila imazol krém pastu a to nám zabralo perfektně.Na ten nedám dopustit,stačilo 2 dny a bylo to fuč. :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure