Špatná energie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Heleď mám kamarádku, který můžeš radit a utěšovat jí horem dolem, přičemž ona vždycky bude ten poslední, kdo vyvine nějakou aktivitu s tou svojí neutěšenou situací udělat. Strávíš s ní hodinku a připadáš si jak vymačkanej citron. Tohle zažívám jen s ní.
Jenže ono taky ve finále nemusí jít o energie, ale jednoduše o to, že něco hapruje se zdravím. Jako třeba nedostatečná funkce štítný žlázy o který zatím nevíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz ti to nic neprinasi, tak to nedelej.
Nekdy se to stava lidem, ze delaji „co by se melo“ (a ne, protoze to tak chteji) a logicky jim to neprinasi zadne uspokojeni ani dobry pocit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smečka.blech právě, že se mi to stává u lidí, s kterými není problém. Např. bráchovi jsem pomáhala hledat práci, podpořit ho apod. On je super, zasmějeme se, ale druhý den jsem byla úplně hotová. A poslední dobou si toho všímám čímdál víc. A co se týká štítné žlázy, tak o ní vím už půl roku, a kdoví jak dlouho předtím už s tím mám problém.. ale objednací lhůty jsou dlouhé, takže jdu až koncem září k Dr. Ale nejsem si jistá, že by se to najednou tak zhoršilo právě tou žlázou, těžko říct ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, poslední dobou se mi dějí zajímavé věci. Respektive si všímám toho, že vždy když když někomu dám dobrou energii, jakože se snažím někoho podpořit, dodat mu odvahu, pomoct apod. Tak mě to úplně vyšťaví. Nechápu to, nikdy předtím jsem to nezažila, ale mám to tak už aspoň měsíc.. Třeba i u meditací, provádím nějakou meditaci, energie úplně krásná.. ale třeba hodinu po tom jsem úplně bez nálady, taková jakobych tu energii vyčerpala a jsem unavená, nálada padá na bod mrazu. Nechápu to, co to může být? Podotýkám, že žádná změna v mém životě není, např antikoncepce a podobné aspekty. Je pravda, že mně nikdo dobrou energii nedává, nebo není to nic extra, prostě klasika každodenního života člověka, který nemá partnera. Každopádně mi to začíná docela vadit, nevím co s tím? Píšu anonymně, protože ne každý tomuto tématu holduje
Choď do lesa a celkově do přírody. To nabíjí. Na lidi se úplně nespoléhám. Ale pokec s kamarádkou, veselé dítě nebo hlasitý dětský smích je taky nabíjející.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@smečka.blech právě, že se mi to stává u lidí, s kterými není problém. Např. bráchovi jsem pomáhala hledat práci, podpořit ho apod. On je super, zasmějeme se, ale druhý den jsem byla úplně hotová. A poslední dobou si toho všímám čímdál víc. A co se týká štítné žlázy, tak o ní vím už půl roku, a kdoví jak dlouho předtím už s tím mám problém.. ale objednací lhůty jsou dlouhé, takže jdu až koncem září k Dr. Ale nejsem si jistá, že by se to najednou tak zhoršilo právě tou žlázou, těžko říct
Se štítkou se už nějakou dobou léčím. Léky ti může pro začátek napsat i praktik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@smečka.blech právě, že se mi to stává u lidí, s kterými není problém. Např. bráchovi jsem pomáhala hledat práci, podpořit ho apod. On je super, zasmějeme se, ale druhý den jsem byla úplně hotová. A poslední dobou si toho všímám čímdál víc. A co se týká štítné žlázy, tak o ní vím už půl roku, a kdoví jak dlouho předtím už s tím mám problém.. ale objednací lhůty jsou dlouhé, takže jdu až koncem září k Dr. Ale nejsem si jistá, že by se to najednou tak zhoršilo právě tou žlázou, těžko říct
Tak to je jasný, je to štítná žláza a to se může rozvinout až v depresi.
Příspěvek upraven 14.08.22 v 11:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet jezdím na výlety, mám ročního synovce se kterým trávím čas, mám teď hodně volného času, takže si léto docela užívám. Až na tyhle výkyvy ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já si myslím, že by právě mohlo. Zkus Kelp z lékárny - nadrcenou mořskou řasu. Každej den trošku přidat do salátu, tím nic nezkazíš. Uvidíš jak to na tebe bude působit. Jako určo to chce to vyšetření, pak budeš vědět víc.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ale prosím tě - zajdeš za praktikem, necháš si odebrat krev, dostaneš základní léky, které budeš užívat a objednáš se na endokrinologii.
Tvoje problémy nejsou otázkou energie, ale neléčené poruchy štítné žlázy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald nestrašte s depresemi
. Nemám žádné extrémní výkyvy hodnot, mám mírně nad normu. Sníženou funkci. Ještě musím měsíc vydržet a uvidíme co mi řeknou, pokud to tedy je tím, tak doufám, že léky pomůžou.
- Citovat
- Upravit
@Ou kdyby to bylo tak jednoduché, objednávala jsem se v dubnu. Termín mi dali až v září, s tím, že hodnoty nemám nijak extrémní. Ale pravdou je, že u obvodní Dr jsem to neřešila. Takže to zkusím i tam
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald nestrašte s depresemi. Nemám žádné extrémní výkyvy hodnot, mám mírně nad normu. Sníženou funkci. Ještě musím měsíc vydržet a uvidíme co mi řeknou, pokud to tedy je tím, tak doufám, že léky pomůžou.
deprese jsou součástí rozbité štítné žlázy. Proto je potřeba to řešit. A endokrinolog počítá s tím, že nejdřív zajdeš za praktikem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou no já právě dostala žádanku z IVF, kde mi dělali odběry snad na všechno co jde. Takže proto to přes praktika to vůbec nešlo
- Citovat
- Upravit
Ahoj, poslední dobou se mi dějí zajímavé věci. Respektive si všímám toho, že vždy když když někomu dám dobrou energii, jakože se snažím někoho podpořit, dodat mu odvahu, pomoct apod. Tak mě to úplně vyšťaví. Nechápu to, nikdy předtím jsem to nezažila, ale mám to tak už aspoň měsíc.. Třeba i u meditací, provádím nějakou meditaci, energie úplně krásná.. ale třeba hodinu po tom jsem úplně bez nálady, taková jakobych tu energii vyčerpala a jsem unavená, nálada padá na bod mrazu. Nechápu to, co to může být? Podotýkám, že žádná změna v mém životě není, např antikoncepce a podobné aspekty. Je pravda, že mně nikdo dobrou energii nedává, nebo není to nic extra, prostě klasika každodenního života člověka, který nemá partnera. Každopádně mi to začíná docela vadit, nevím co s tím? Píšu anonymně, protože ne každý tomuto tématu holduje