Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Moje spolubydlící na intru má velmi špatnou hygienu. Zuby si čistí 1 krát za týden někdy ani to ne. Má kvasinky. Nechává osraný záchod a celkově si po sobě neuklízí. Také mě pomlouvá s vychovatelkou na intru a s učiteli po celé škole. Co s ní mám dělat?
Do toho, jak často si tvoje spolubydlící čistí zuby, tobě vůbec nic není.
Kvasinky máš ty sama, už přes rok (viz tvoje minulé diskuse) - a i kdyby je nakrásně měla spolubydlící také, tobě do toho opět vůbec nic není, starej se o sebe a své zdraví.
WC-prkýnko stačí před použitím přetřít dezinfekčním ubrouskem a riziko přenosu je nulové.
S ostatním se obrať na vedení internátu a požádej o pomoc s řešením.
Buď co nejvíc venku a choď za keříček.
A na intru choď na wc k sousedům. ![]()
Na nose nos kolíček, neucítíš spolubydlící ústa.
Kvasinky ignoruj. Stejně je květen a za chvíli pobyt ukončíš.
Bordel, jistě máš uklizeno po sobě.
Pomlouvání normální dospělý po roce pobytu dávno rozpozná. ![]()
Kvasinky nekoreluji s úrovni hygieny, je to spíše věc střevní, a přemnožení kvasinek ve střevech se projevi často práve i v pipině nebo jinde na sliznici (třeba v ustech).
A jak se člověk dozví, ze má spolubydlící kvasinky?
Vy studujete zdravotnictví nebo nějakou sociální práci a nacvicujete si po večerech péči o nemohoucí? ![]()
@BohunkaP píše: Více
To je i bez toho ubrousku - pokud tedy prkýnko používají k sezení.
Od září požádej o přestěhování na jiný pokoj a snaž se být příště taky trochu tolerantní. ![]()
Přece jen nejsme všichni stejní a všude může být něco…
Jinde tě zase může rušit noční chrápání a nebo večerní chřoupání sušenek při učení. ![]()
@vokishka píše: Více
Tomu, že může být spolubydlící na štíru s hygienou ano. Tomu, že zrovna právě tato spolubydlící pomlouvá zakladatelku a probírá jí s vychovatelkou a s učiteli
po celé škole, tomu vážně ne. To se zase proti ní spikl celý svět.