Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám dotaz - bavili jsme se s kamarádem na téma sex a jeho možností, já mám sex ráda, jsem i dost iniciativní, ale mám určité hranice, např anální sex…kamarádka má třeba fobii z polykání semene. Kamarád se na mě ohradil, že by holku, co to nechce do zadku nechtěl, že taková je špatná milenka. Co myslíte? To, že nechci anál, či nepolykám, je to pro chlapy známka „špatné milenky“?
Me se to do zadku libi a muj to nesnasi. Nenutim ho. Tak si vyber ![]()
Ne, nemyslím si, že to znamená, že je někdo špatná milenka, ale dovedu si představit, že pro některé chlapi není ta „správná“, prostě si v sexu nesednou… každému vyhovuje něco jiného…
Jak pro kterého, pokud to tvojemu vyhovuje tak jsi pro něj dobrá milenka.
Já si to nemyslím, já taky nepolykám, ale kouření mi nevadí - hlavně, když vidím, jak jsou z toho hotový. Ale spíš na začátku, ke konci jsem ráda nahoře. Chlapi co jsem poznala byli stejně nejvíc vydřený z toho, když jsem se udělala já
Anál ne - hemeroidy ![]()
Pro každého je dobrý a špatný milenec/milenka něco jiného. Každého prostě maximálně vzrušuje něco jiného a tak není možné, aby si sedl každý s každým ![]()
Nemyslím si, že by chlapi měli brát svou milenku jakož to „dobrou“, nebo „špatnou“ podle toho, zda udělá všechno, co on chce…a nejen milenky, ale všechny ženy, by měly umět říct, co se jim líbí a co ne a nedělat některé věci jenom proto, že to chce ten druhý…samozřejmě vyzkoušet se může vše, ale praktikovat dokola, když mi to nic neříká?? ![]()
@Nena.Daconte píše:
Mám dotaz - bavili jsme se s kamarádem na téma sex a jeho možností, já mám sex ráda, jsem i dost iniciativní, ale mám určité hranice, např anální sex…kamarádka má třeba fobii z polykání semene. Kamarád se na mě ohradil, že by holku, co to nechce do zadku nechtěl, že taková je špatná milenka. Co myslíte? To, že nechci anál, či nepolykám, je to pro chlapy známka „špatné milenky“?
Pokud nemáš orgasmus při análním sexu, nebo nechceš vyloženě vyhovět jednou za čas přání svého milého, tak se na něj vys… Možná doslova
Mám spoustu kamarádek a kamarádů, mluvíme o sexu otevřeně a z celé škály přátel provozuje anální sex za účelem uspokojení pouze JEDNA osoba. Jsem asi staromódní, ale souložím už jedině za účelem uspokojení. Pokud to budu dělat opakovaně pouze za účelem uspokojení toho druhého, nevidím jediný důvod v tom pokračovat
A člověk, který tvrdí, že špatná milenka je ta, co neprovozuje anál, je omezený kretén - ať si najde přítele a neotravuje tě ![]()
Anál a polykání, děs. To by mě tedy zajímalo, kolik z nás je tady tedy dobrých milenek. Se musím smát, vždycky když vidím, jak si ho manžel prstama nese opatrně utřít a do sprchy, aby náhodou ani kapička semene neulpěla na jeho rukách, ale stříkat mi to po obličeji a do pusy, to by byla lahoda, naštěstí je soudnej a natolik milující, že to nevyžaduje.
Tak já se přiznám, já jsem echt špatná milenka tedy, podle této definice.
Co to je zase za dotazy?
Kazdej clovek je jinej- ma jiny potreby, vzrusujou ho jiny veci, takze i kriteria na dokonalou milenku bude mit kazdej chlap jiny.
Já anaál ano..přítel jen prstem zatím a ráda ho kouřím teda..a neříkám mu že je špatnej milenec.,protože nechce anál penisem
@terinka4444 píše:
Anál a polykání, děs. To by mě tedy zajímalo, kolik z nás je tady tedy dobrých milenek. Se musím smát, vždycky když vidím, jak si ho manžel prstama nese opatrně utřít a do sprchy, aby náhodou ani kapička semene neulpěla na jeho rukách, ale stříkat mi to po obličeji a do pusy, to by byla lahoda, naštěstí je soudnej a natolik milující, že to nevyžaduje.Tak já se přiznám, já jsem echt špatná milenka tedy, podle této definice.
Teda, slečna už má za pár minut založené nejméně tři diskuze
Dneska se teda jede ![]()
@AngelLilly píše:
Teda, slečna už má za pár minut založené nejméně tři diskuzeDneska se teda jede
B) Podle mě je chlap, který vyžaduje něco, co je partnerce nepříjemné, extra špatný milenec