Špatné dýchání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
princess16
30.12.13 13:49

@Ivčis Máme v ložnici suchý vzduch ale to jsem vyřešila mokrým ručníkem na topení a chci koupit odpařovač, nbo zvlhčovač :) @Lerista Jí také z nosánku nic neteče, tak by to neměla být rýma. Na netu jsem četla, že to by musela rýmička téct aby to byla rýma. Ještě jsem i slyšela že to může být ještě plodová voda, ale to je asi blbost když @Lo to měla v 9 měsících. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
30.12.13 14:11

@princess16 Ne, ne, u nás 100% zadní rýma, byli jsme u doktorky, ani jsme chodit nemuseli, ale já myslela, že mu chrčí prudušky, naštěstí tam to měl čisté. Ale doktorka říkala, že to je zadní rýma. Také mu nic neteklo z nosu. A nemůžeš si zavolat svojí pediatričce? Jen pro svůj klid. Ale myslím, že nic vážného to není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.12.13 15:51

@princess16 Nemusí mít klasickou rýmu, kdy teče z nosu. Ale má nudle vzádu v nose. Chrochtání je běžný jev. Horší je, když jim to pak začne téct do krku a do břicha a pak zvrací nudle.
Pokud máš odsavačku na vysavač, tak se vůbec neboj, mimču kápni do nosíku mořskou vodu a odsaj. Bude sice řvát jak tur, ale bude se mu hned lépe dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princess16
30.12.13 17:36

@Svistice a kolik tak asi ta odsávačka na vysavač stojí?

• Citovat
  • Upravit
33005
30.12.13 17:41

@princess16 Okolo 300 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
30.12.13 22:01

Holky zrovna dnes v noci mi poprvé chrochtalo miminko, pak i plakal a já jsem začala panikařit, ze se dusí…až ráno nás napadlo trošku odsát odsávačkou, protože kýchl a vylítla z něj nudle, no a odsáli jsme pěkných pár nudélek, přitom viditelně rýmu nemá, od té doby nechrochtá a zatím spokojené mimi, uvidíme dnes v noci, taky máme doma teď více sucho, tak jsem rozvěsila mokré ručníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.14 04:20

Ahoj, poraďte prosím. V noci mě přepadává kašel, odkašlávám, ale problém je v tom, že se pak nemůžu pořádně nadechnout. Jak kdybych se dusila… trvá to tak 2 hodiny a je to zase lepší. K doktorce se snad dokopu v pátek - mám nemocné děti a dřív se nedostanu. Tušíte zatím někdo takhle podle popisu, co to může být? Teploty nemám… akorát jsem si teď léčila zánět dutin. Řekla bych, že jsem něco nedoléčila (lítám kolem dětí a na sebě nějak zapomínám) a sedlo mi to na průdušky… ale přes den jsem OK :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6257
27.2.14 04:28

A vykaslavas nebo je to jen drazdivi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.14 04:33

@Andy27 Vykašlávám, ale jen trošičku… Kašlu právě proto, že jakoby sýpám, jak mi ty hleny někde leží.

• Citovat
  • Upravit
6257
27.2.14 04:43

Ono v noci je vsechno citlivejsi,..ale zkus si na noc koupit mucosolvan, nebo proste neco na vykaslani. podle meho se ti to usadilo na tech pruduskach, dobry je i mazat hrudnik psim sadlem, pokud mas zvlcovac vzduch, tak na noc ho zapnout…kazdopadne urcite k dr, to mas jistotu ze ti na to da neco co zabere.jo jeste, pri kasly zkus teple obklady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.14 04:45

@Andy27 Díky, z toho usazení na průduškách mám taky strahc, ale nedivila byhc se, pořád něco přecházím…

• Citovat
  • Upravit
6257
27.2.14 04:49

To bude tim..tohodle se pak muzes zbavovat treba mesic…ja musim zaklepat ze zaim zadna nemoc, za celej rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.14 07:12

Dítě rok a půl ma kašel a rymu s pazou uz měsíc. Nevíte co to je? teplotu nemá. Budu zase volat mudr…ach jo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.14 07:12

A k tomu špatně dycha

• Citovat
  • Upravit
6257
27.2.14 08:18

To muze byt tim zahlenenim, je potreba to uvolnit, acc, nebo mucosolvan

• načítám...
  • Citovat