Špatně napsané ošetřování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mela jsem podobny problem, pediatr mi napsal spatne zacatek, ze se to pry uz neda zmenit (nebo to neumel), resila jsem to na personalnim ve sve praci a ta mi to upravila, aby to sedelo
ale jestli nemas personalni tak se to opravdu asi resi jinak…ja to uz dal neresila, a penize mi prisly normalne,… drzim palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
No, jak rychle se to tam ukáže, tezko rict, ale nehazej to na zastup, ten tezko bude při ukončování prepisovat zacatek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 každý ale řekl že za to může ten zástup.. ještě sem ji volala a říkala ji od 29 a ona dala od 30
- Citovat
- Upravit
Tak pokud ti očr tvoje doktorka vystavila od 29.7, tak ten zástup to nemohl jen tak přepsat, to nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den.
Chci se poptat…
30.7 jsem šla na ošetřování s tím, že mi dětská paní doktorka vystavila očr od 29.7 protože syn dostal teploty večer a já nemohla na noční… Když sem žádala o ukončení 4.8 tak naše paní dokt měla zástup za mi ho ale ukončila špatně.. napsala sem od 30.7 do 4.8 tudíž mi v práci za 29. visí Áčko.. paní na čssz říkala ať podají náhradní hlášení.. to podala naše paní doktorka v pondělí.. jsme z Královéhradeckého kraje.. od nás to jde do Jičína tam to prý zpracují a následně to jde do HK.. mě hlavně zajímá, když se přihlásim pod tím identifikačním číslem uvidím take tu změnu? Hlášení? Abych to mohla stáhnout a poslat na mzdovku… A jak dlouho to asi trvá než to uvidím… O tom že než to vyplatí budu čekat bůh ví jak dlouho ani nemluvím.🫢 😂
Děkuji