Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj potřebovala bych poradit ohledně špatně nasazenýho kondomu. S přítelem používáme kondom a někdy jdeme dvakrát. Minule když jsme šli po druhé jsem přítelovi nasazovala kondom já. No nešel nasadit a pak jsem zjistila že jsem ho dala obráceně. Tak jsem ho otočila, ale ten kondom byl tím pádem ze strany který měl jít do mě položeny na ejakulatu z předchozího sexu. Druhý sex byl cca po 5-10 minutách. Přítel si byl penis umýt i mýdlem. Myslíte že bych takhle mohla otěhotnět? Děkuji za odpovědi
Malá pravděpodobnost. Ale příště použijte nový.
Fuj proboha proc to pouzivate 2×?
Jinak ano, mohla bys tak otěhotnět.
Řekla bych, že kondom byl nový. Chtěla ho nasadit, ale byl opačně a nešel srolovat, tak ho otočila.
Pokud si penis umyl, tak je hoodně nepravděpodobné, že bys otěhotněla.
A čeho se tedy dotkl jak nešel nasadit když byl přítel umytý?
@Asiina píše: Řekla bych, že kondom byl nový. Chtěla ho nasadit, ale byl opačně a nešel srolovat, tak ho otočila... Si říkám, jak se používá kondom na 2×
Pokud si penis umyl, tak je hoodně nepravděpodobné, že bys otěhotněla.
@Anonymní píše:
@azaleila třeba tam nějaký byly
ale nebyly, neboj…
@Anonymní píše:
@JancaS84 nový byl
Nebyl když si ho nejdřív nasadila obráceně.
Ahoj potřebovala bych poradit ohledně špatně nasazenýho kondomu. S přítelem používáme kondom a někdy jdeme dvakrát. Minule když jsme šli po druhé jsem přítelovi nasazovala kondom já. No nešel nasadit a pak jsem zjistila že jsem ho dala obráceně. Tak jsem ho otočila, ale ten kondom byl tím pádem ze strany který měl jít do mě položeny na ejakulatu z předchozího sexu. Druhý sex byl cca po 5-10 minutách. Přítel si byl penis umýt i mýdlem. Myslíte že bych takhle mohla otěhotnět? Děkuji za odpovědi